Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-695Wi szuperközeli projektor

Original price was: 1.159.000 Ft.Current price is: 1.039.400 Ft.

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
14000:1 kontrasztarány
3100 Lumen fényerő
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

 

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-695Wi szuperközeli projektor

A 3500 lumen fényerejű, HD-ReadyWXGA felbontású EB-695Wi lehetővé teszi nagyméretű kép kivetítését nagyon kis távolságról, minimalizálva az elvakítást és a zavaró árnyékokat. Ez az új projektor tökéletes interaktivitást biztosít az érintésvezérlés és a két tollas üzemmód kombinálásával. A 14 000:1 kontrasztaránynak és a HDMI bemenetnek köszönhetően éles és részletgazdag kép vetíthető a diákok számára.

Kiváló fényerő és képminőség

Az Epson 3LCD technológia egyformán erős fehér- és színesfény-kibocsátással mindig kiváló minőségű képet biztosít: még nappali fényviszonyok mellett is élénk, természetes, nagy fényerejű képet és a konkurens projektorokhoz képest háromszor intenzívebb színeket nyújt1. Az akár 100″ átlójú, igény szerint méretezhető vetítőfelületnek köszönhetően kétféle tartalom is megjeleníthető osztott képernyős formában, minőségromlás nélkül.

Érintésvezérlés + kéttollas funkció

Közvetlenül jegyzetelhet a vetített képre puszta kézzel. Az Epson új interaktív tollai pedig még jobban reagálnak és könnyebben használhatók, mint a korábbiak. A két tollal egy tanár és egy diák vagy két diák egyszerre is dolgozhat, eltérő paraméterekkel.

Rendkívül megbízható

Vetítsen hosszabb ideig, nagyobb megbízhatósággal és gazdaságos módban akár 10 000 órás lámpaélettartammal.

Interaktív és élvezetes tanulás

Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő szoftver segítségével a tanárok és a diákok könnyedén oszthatnak meg tartalmakat. A moderátor funkcióval az irányítás a tanár kezében marad, ő dönti el, hogy melyik tartalom jelenjen meg. Két projektor kombinálásával nagy méretű, interaktív kijelzőt hozhat létre. Az osztott képernyő használatával a tanárok egyszerre kétféle tartalmat vetíthetnek ki, például óravázlatot a számítógépről és állóképet vagy videoklipet dokumentumkameráról.

Opcionális vezeték nélküli kapcsolat

Vezeték nélkül is megjeleníthet tartalmat különböző okoseszközökről és Google Chromebookról az iProjection alkalmazás segítségével2.

 1 – A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2013. június és 2014. május közötti NPD-adatok, illetve a 2013. első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/CLO weboldalra! 2 – Az iProjection alkalmazás elérhető Android, iOS illetve Google Chromebook készülékeken is.
Típus

V11H740040

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

35 dB

Fényerő

3500 Lumen

Bemenetek

Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), HDMI, MHL, mikrofonbemenet, RGB, RS-232, Szinkron bemenet, Szinkron kimenet, USB, VGA

Garancia

24 hónap (lámpa: 12 hónap)

Kontrasztarány

14000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Fali tartó, Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Interaktív tollak, Rövid beüzemelési útmutató, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, Toll tálca, Ujjérintéses elem, USB-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-695Wi szuperközeli projektor” értékelése elsőként