Szolgáltatások

Vásárolj szabadon!

Webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésedre áll, hogy kedved szerint válogass termékeink között, akár megjelenítőre, vetítővászonra, hangtechnikára vagy oktatástrechnikai megoldásra van szükséged. Kérdésed van? Telefonos ügyfélszolgálatunk bármely munkanapon 9 és 17 óra között áll rendelkezésedre.

Tovább a webáruházba!

Vásárolj kényelmesen!

Az általad kiválasztott és megvásárolt termékeket kérésedre házhozszállítjuk, a megrendelésed értékétől függően akár ingyenesen. Amennyiben bármely munkanapon 12 óráig leadod a megrendelésedet, futárunk akár másnap kopogtathat az ajtódon, és máris használhatod a termékeket. Azokat a termékeket, amelyekből éppen nem rendelkezünk raktárkészlettel, 1 héten belül leszállítjuk neked.

A részletekért hívd ügyfélszolgálatunkat!

Javíttasd szakszerűen!

Javításra vagy karbantartásra szorul már meglévő vizuális- vagy hangtechnikai eszközöd? Professzionális szervizmérnöki háttérrel vállaljuk eszközeid garancián túli javítását és karbantartását. Előzetes időpontegyeztetést követően a már meglévő eszközeidről díj ellenében állapotfelmérést készítünk. A javítás idejére rendkívül kedvező feltételek mellett biztosítunk számodra megfelelő cserekészüléket.

Kérd árajánlatunkat!

Projektor lámpát a szakértőtől!

Minden valószínűség szerint a világon valaha legyártott bármely projektor készülékhez képesek vagyunk számodra leszállítani a megfelelő projektor lámpát. Mindezért nem is kell sokat várnod, hiszen nálunk meglepően gyors határidővel, kifejezetten kedvező áron juthatsz hozzá a szükséges projektor lámpákhoz.

Kérd árajánlatunkat!

Egyedi igényekre szabva!

Budapest területén díjmentes felméréssel vállaljuk bármely intézmény oktatótermeinek, nyelvi laborjainak, iskolarádiójának vagy akár tűzriadó rendszerének tervezését és kiépítését. Tapasztalt szerelőcsapatunk szakszerűen telepíti, beüzemeli és karban is tartja a betervezett vizuál- és hangtechnikai eszközöket, rendszereket. Amennyiben szükséges, kollégáidnak be is tanítjuk az eszközök megfelelő használatát.

Kérd árajánlatunkat!

Csak egy alkalom? Tőlünk bérelheted is!

Amennyiben olyan eseményt tervezel (céges rendezvény, szalagavató, farsang, stb.), amelyhez csak alkalomszerűen van szükséged professzionális vizuál- és hangtechnikai megoldásokra, fordulj hozzánk bizalommal, nálunk az eszközöket bérelheted is. Nem tudod biztosítani a szakszerű kezelést? Ez sem gond, eszközeinket akár technikussal együtt is bérelheted.

Kérd árajánlatunkat!

Vetíts egyedi igényeid szerint!

A Medium Gmbh. cseh vászongyártó leányvállalata segítségével képesek vagyunk legyártani és leszállítani számodra bármilyen egyedi igényre szabott vetítővásznat akár kézi, akár motoros mechanikával, maximum 3 hét alatt. Nagyméretű motoros vásznak gyártását akár 20 m képszélességig vállaljuk, különböző felületekből, akár 3 gain fényerősítésig.

Kérd árajánlatunkat!