Rólunk

Több mint 5000 termék

Ha vizuális megjelenítésről, professzionális hangtechnikáról, oktatástechnikai eszközökről vagy prezentációs megoldásokról van szó, a Medium Magyarország termékkínálatában garantáltan megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelő termékeket. Webáruházunkban több mint 5000 termék közül választhatod ki önállóan vagy akár kollégáink segítségével azokat, amelyekkel megvalósíthatod a céljaidat.

Tovább a webáruházhoz!

Teljeskörű szolgáltatások!

A Medium Magyarország több mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vizuál- és hangtechnika területén, így szolgáltatásainkkal segítségedre lehetünk a tervezéstől kezdve, a termékek kedvező áron történő beszerzésén át a komplett kivitelezésig. Gyártói hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk minden egyedi igényedet megvalósítani, így lesz a problémádból személyre szabott, teljeskörű megoldás.

Tudj meg többet a szolgáltatásainkról!

35 éves szakmai tapasztalat

A Medium Magyarország a német a Medium Gmbh. kizárólagos magyarországi képviselete, mely több mint 35 éves szakmai tapasztalatával és gyártói hátterével jelenleg 25 országban nyújt megoldást az iskolák, oktatótermek és az otthoni szórakozás számára. Ennek köszönhetően a kimagaslóan magas minőségű termékeinkkel és tudásunkkal minden igényedet kielégítjük.

Részletekért hívd ügyfélszolgálatunkat!