Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma DC556 dokumentum kamera

249.800 Ft

Súly: 2,48 kg
Méret: 180 x 540 x 400 mm
Megvilágítás: LED lámpák
Érzékelő: 13M pixel
Pixel: 13M
Biztonság: Kingston zár

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma DC556 dokumentum kamera

Az Optoma UHD 4K DC556 dokumentumkamerája inspiráló környezetet teremt, ahol a legkisebb tárgyakat is fel lehet nagyítani egy hatalmas 100 hüvelykes képernyőn a mélyebb tanulási élmény érdekében.

A tanárok, az előadók és a diákok most már a legkisebb tárgyakat vagy részletes kísérleteket is megoszthatják nagyobb közönséggel az Optoma megjelenítővel. Alkalmas tantermekhez, előadótermekhez, tanácstermekhez és előadótermekhez, kiváló lehetőséget kínál a hallgatóknak az interaktív tanulási élményre.

Valós idejű 4K

Konvertálja valós idejű tartalmát 4k multimédiás anyaggá, zökkenőmentes videolejátszással, 30 képkocka / másodperc sebességgel.

Könnyű kezelhetőség

Az Optoma dokumentumkamerák használata egyszerű és intuitív. Egyszerűen kapcsolja be, csatlakoztassa projektorhoz, panelhez, laptophoz vagy számítógéphez, és a dokumentumkamera használatra kész. A fő kezelőszervek az alapegységen találhatók a könnyű kezelés érdekében.

Lenyűgöző képminőség

Bemutatja a legkisebb tárgyakat további részletekkel a legújabb lencse- és érzékelőtechnológiának köszönhetően. Az erős zoom ezt felerősíti, és hihetetlenül tiszta részleteket nyújt, amelyek gyakran nem láthatók az emberi szem számára.

Beépített mikrofon

A beépített mikrofonnak köszönhetően az Optoma megjelenítők prémium webkameraként is használhatók. Tökéletes, ha helyi és külső közönség kombinációja vesz részt.

Kép a képben, rögzítés és rögzítés

Fagyassza le a képet az eredeti objektum mozgatása közben, vagy hasonlítsa össze az objektumokat a Kép a képben (PIP) funkcióval. Képeket is készíthet, forgathat és fordíthat.

LED világítás

A fejbe épített LED-világítás három fényerő-szintet tartalmaz, amelyek szükség esetén további fényt adnak. Vezérelhető akár a távirányítón, akár a készülék lábán keresztül.

Könnyű tárolás

Kompakt kialakításuknak köszönhetően az Optoma dokumentumkamerák könnyen összecsukhatók és tárolhatók, amikor már nem használják őket.

3,5 mm-es audio be- és kimenet

Csatlakozás 3,5 mm-es bemenettel / kimenettel a legjobb hangminőség érdekében.

Adatlap

Típus

DC556

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Csatlakozók

Csatlakozások 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x audio 3,5 mm
Kimenetek: 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x USB-A, 1 x USB-B, 1 x 3,5 mm-es audio, 1 x SD-kártya
Vezérlés 1 x RS232

Garancia

3 év

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma DC556 dokumentum kamera” értékelése elsőként