Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TH671ST projektor

371.590 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
3000 Lumen fényerő
10000:1 kontrasztarány
10000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ TH671ST projektor

Élvezze kedvenc videojátékait szélesvásznú felületen!

A kifejezetten videojátékokhoz kifejlesztett BenQ TH671ST otthoni szórakoztató projektorral miden eddiginél nagyobb méretben élvezheti kedvenc játékait. A kiváló felbontású és fényerejű, alacsony bemeneti késleltetésű, LumiExpert™ technológiával és 5 W teljesítményű hangsugárzóval rendelkező, valamint egyszerűen beállítható TH671ST projektorral úgy érezheti, mintha Ön is a játék részese lenne.

Különösen rövid reakcióidő a játék zavartalan élményéért

A mindössze 16,67 ms bemeneti késleltetésű TH671ST projektorral valósághű módon élheti át a játék izgalmait. A DMD mikro-másodpercekben mérhető reakcióideje pedig elmosódás- és késleltetésmentes megjelenítést nyújt a játék zavartalan élvezete érdekében.

Kényelmes és élvezetes megtekintés bármilyen környezeti megvilágításnál.

A BenQ LumiExpert™ érzékeli a megtekintési környezet fényviszonyait, és automatikusan beállítja a kiegyensúlyozott fényerőt a maximális kényelem érdekében.

Magával ragadóan tiszta hangminőség

A TH671ST egyedülálló hangminősége magával ragadóan izgalmas videóélményt kínál. A Cinema, Music, Sports és Game módokat kínáló készülék 5 W teljesítményű, beépített hangsugárzója magával ragadó hangzást nyújt.

Szemet gyönyörködtető, 1080 képpontos Full HD felbontás

Kényeztesse szemét a TH671ST 1080 képpontos Full HD felbontásával, és élvezze a kristálytiszta és borotvaéles módon megjelenített filmeket.

Kiváló fényerő, hogy akár a világítást se kelljen lekapcsolnia

A kimagasló 3000 lumen fényáramnak köszönhetően még viszonylag világos környezetben, vagy akár felkapcsolva hagyott világításnál is kiváló képminőség élvezhető. Ideális nappalikba, mivel sportjátékokat és filmeket nézhet családja körében, miközben szerettei boldogságát is leolvashatja családtagjai arcairól.

Függőleges trapéztorzítás-korrekció

Ha a projektort nem pontosan a vetítővászon középpontjával egy vonalban helyezik el, például asztalon történő felállítás esetén, a függőleges trapéztorzítás-korrekció gondoskodik a trapéztorzítás kiegyenlítéséről és a tökéletes képmegjelenítésről. A trapéztorzítás-korrekcióval bármilyen elhelyezésnél optimálisan összehangolt képek vetíthetők ki.

Azonnali, vezeték nélküli otthoni szórakozás

A BenQ QCast Mirror HDMI-képes vezeték nélküli adapterrel bármilyen okoseszközről vezetékek használata nélkül, azonnal elindíthatja a kívánt videó lejátszását. A mobileszközökön tárolt videókat és fotókat gyorsan és egyszerűen nagyképernyős változatban jelenítheti meg.

Típus

TH671ST

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

10000 : 1

Fényerő

3000 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Lámpa élettartam

10000 óra

Technológia

DLP

Zajszint

2,7 kg

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TH671ST projektor” értékelése elsőként