Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MH733 Full HD projektor

397.500 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
16000:1 kontrasztarány
4000 Lumen fényerő
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MH733 Full HD projektor

A BenQ MH733 kiváló teljesítményt kínál, sokoldalú USB és vezeték nélküli előadás megtartásához, különböző tárgyalótermi szituációkhoz, termelékeny együttműködéshez. Az MH733 LAN csatalakoztathatóságával és vezető hálózati megjelenítő vezérlő-rendszerekkel való kompatibilitással garantálja a hatékony TCO-t és karbantartást, valamint a hosszú lámpa élettartamot.

FŐBB JELLEMZŐK

  • 4000 ANSI lumen fényerő
  • Full HD 1080p felbontás
  • USB olvasó a PC-nélküli előadásokhoz
  • Hálózati előadás
  • AMX/Crestron/Extron vezérlés kompatibilitás

Élénk színek még világos környezetben is

Az MH733 4000 lumen fényereje lehetőség teszi a bemutatón részvevők számára, hogy kényelmesen tartsanak kiváló minőségű előadást kényelmesen megvilágított, közepes méretű konferenciatermekben. Ezzel a lehetőséggel kompromisszumok nélküli viták, együttműködések, interakciók, jegyzetelések és kiemelkedően termelékeny találkozók tarthatók. A kiemelkedő fényerő professzionális képminőséget kínál a telepítők számára, amellyel a szigorú vállalati szabványok is könnyedén betarthatók.

Full HD felbontás az éles képrészletekért és megnövekedett tartalomsűrűség érdekében

A Full HD (1920 x 1080) natív felbontással és a 16:9 képaránnyal a BenQ vállalati projektorai finom részleteket, rendkívüli olvashatóságot és nagyteljesítményű megjelenítési kapacitást kínálnak a professzionális előadók számára.

USB olvasó a PC nélküli előadásért

Az MH733 USB Type-A csatlakozása széles körben támogatja a megjeleníthető állományokat – mint például JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel és PowerPoint -, így az előadók közvetlenül, notebook nélkül, könnyedén vetíthetik képeiket vagy dokumentumaikat.

Hatékony hálózati előadás a QCast alkalmazáson keresztül

Ha az MH733 hálózati környezetben működik és párosítva van a QCast alkalmazással, akkor nagyon kényelmes az előadók helyzetem, mivel egy PC-ről vagy okos eszközről egyszerűen tarthatnak előadást. A QCast alkalmazás abban segít a felhasználóknak, hogy közvetlenül, nagy méretben vetítsenek fotókat, és széles körben támogatott állományokat – mint például PowerPoint, Word, Excel és PDF – a PC-jéről vagy okos eszközéről. Ezeken felül, a QCast alkalmazás egyéb előnyös funkciókat is tartalmaz, amelyekkel a vállalati tárgyalások hatékonyságát és kényelmét átfogóan lehet fokozni.

Könnyű vezeték nélküli előadás az opcionális WDRT8192-vel

Az MH733 WiFi előkészítése lehetővé teszi a vezeték nélküli előadás megtartását a QCast alkalmazáson keresztül, PC-ről vagy mobil eszközről. Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy csatlakoztatja az USB vezeték nélküli dongle-t* a projektor hátsó részén található ”WIRELESS DONGLE” aljzatba.
*WDRT8192 USB vezeték nélküli dongle egy opcionálisan elérhető kiegészítő

Vezeték nélküli multimédiás előadás okos eszközökről vagy PC-ről

A QCast alkalmazás több felhasználós vezeték nélküli vetítési lehetőséget is kínál, amellyel tükrözheti PC-je tartalmát vagy kiterjesztheti annak képernyőjét az információm megosztás érdekében, miközben személyes adatai biztonságban vannak. Az MH733 képes okoz eszközökről statikus fotók vagy dokumentumok – például PowerPoint, Word, Excel és PDF állományok – vezeték nélküli megjelenítésére. Az Android 5.0 vagy fejlettebb eszközök felhasználói pedig tükrözhetik az okos eszközük tartalmát a nagyméretű képernyőre.

Megosztott képernyő és hatékony tárgyalásvezetés

Az MH733 projektor a QCast alkalmazáson keresztül lehetővé teszi, hogy maximum 4 különböző előadás – Pc-ről vagy okos eszközről – egy időben megjelenjen, így lehetővé téve még több ötlet hatékony megosztását. A QCast alkalmazás kiemelkedően felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amellyel a tárgyalás vezetője könnyedén irányíthatja a vezeték nélküli előadás-hozzáférést, hozzáadhat kijelző pozíciót, valamint sima és hatékony tárgyalásmenetet biztosíthat.

Élő internetes kapcsolat a QCast alkalmazáson keresztül

Szemben a hagyományos hálózati projektorokkal, amelyek nem érhetők el vezeték nélküli előadások megtartására a weben keresztül, az MH733 rugalmas internet kapcsolódást kínál a külső internet konfigurációjával. Az előadók böngészhetik az internetet keresés vagy információ-megosztás céljából.

Típus

PROBENQMH733

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

4000 Lumen

Kontrasztarány

16000:1

Lámpa élettartam

4000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db HDMI, 1 db LAN bemenet, 1 db RS232, 2 db HDMI + MHL v2.1, A típusú USB 1.1, B típusú USB 2.0, D-sub

Tömeg

2,5 kg

Zajszint

33 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Hangszóró

10 Watt

Gyári tartozékok

2 darab AAA méretű ceruzaelem, Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), lencsevédő, QSG, Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MH733 Full HD projektor” értékelése elsőként