Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-685Wi szuperközeli projektor

Original price was: 966.200 Ft.Current price is: 904.000 Ft.

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
14000:1 kontrasztarány
3500 Lumen fényerő
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-685Wi szuperközeli projektor

Ez a projektor a kéttollas támogatásnak köszönhetően tökéletes interaktivitást biztosít. A 3500 lumen fényerejű, HD-ready-WXGA felbontású EB-685Wi lehetővé teszi nagy méretű kép kivetítését nagyon kis távolságról, minimalizálva az elvakítást és a zavaró árnyékokat. A 14 000:1 kontrasztaránynak és a HDMI bemenetnek köszönhetően éles és részletgazdag kép vetíthető a diákok számára.

Kiváló fényerő és képminőség

Az Epson 3LCD technológia egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással mindig kiváló minőségű képet biztosít: még nappali fényviszonyok mellett is élénk színeket, nagy fényerejű képet és a konkurens projektorokhoz képest háromszor intenzívebb színeket nyújt1. Az akár 100″ átlójú, igény szerint méretezhető vetítőfelületnek köszönhetően kétféle tartalom is megjeleníthető osztott képernyős formában, a képminőség romlása nélkül.

Két toll támogatása

Az Epson interaktív tollai most még jobban reagálnak, és könnyedén használhatók közvetlenül a vetített képen. A két tollal egy tanár és egy diák vagy két diák akár egyszerre is dolgozhat, eltérő paraméterekkel.

Rendkívül megbízható

Vetítsen hosszabb ideig, nagyobb megbízhatósággal, gazdaságos üzemmódban akár 10 000 órás lámpaélettartammal.

Interaktív és élvezetes tanulás

Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő szoftver segítségével a tanárok és a diákok könnyedén oszthatnak meg tartalmakat. A moderátor funkcióval az irányítás a tanár kezében marad, ő dönti el, hogy melyik tartalom jelenjen meg. Két projektor kombinálásával nagy méretű, interaktív kijelzőt hozhat létre. Az osztott képernyő használatával a tanárok egyszerre kétféle tartalmat vetíthetnek ki, például óravázlatot a számítógépről és állóképet vagy videoklipet dokumentumkameráról.

Opcionális vezeték nélküli kapcsolat

Vezeték nélkül is megjeleníthet tartalmat különböző okoseszközökről és Google Chromebookról az iProjection alkalmazás segítségével2.

1 – A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2013. június és 2014. május közötti NPD-adatok, illetve a 2013. első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/CLO weboldalra! 2 – Az iProjection alkalmazás elérhető Android, iOS illetve Google Chromebook készülékeken is.
Típus

V11H741040

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

35 dB

Fényerő

3500 Lumen

Bemenetek

Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), HDMI, MHL, mikrofonbemenet, RGB, USB, VGA

Garancia

24 hónap (lámpa: 12 hónap)

Kontrasztarány

14000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Fali tartó, Felhasználói kézikönyv (CD-ROM), Garancia dokumentumok, Interaktív tollak, Rövid beüzemelési útmutató, SMART Notebook software entitlement booklet, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, Toll tálca, USB-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-685Wi szuperközeli projektor” értékelése elsőként