A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ X3000i projektor

1.021.900 Ft

4K UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
3000 Lumen fényerő
10.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ X3000i projektor

Teljes elmerülés az Open World játékban

A BenQ X3000i, a leginkább magával ragadó gamer projektor, amely a legmoziszerűbb vizuális és audió hatást nyújtja, 240Hz-es frissítési frekvenciájával, a zökkenőmentes felfedezés érdekében a nyílt világú játékokban. A filmipar rendkívül széles, 100%-os DCI-P3 szabványával és a HDR-PRO-val az X3000i moziszerű színeket és mély kontrasztokat kínál. Dinamikus sztereó hangszórókkal felszerelve, optimalizálva a hangpozíciót a játékokban, az X3000i lehetővé teszi a játékosok számára a teljes irányítást, és egy tökéletes eszköz, amely bármely játékteremben vagy barlangban megállja a helyét.

Állítsa élre a hőst

Ahogy belső lénye megébred a játék metaverzumára, úgy szerelje fel alteregóját lélegzetelállító realizmussal, színekkel és részletekkel. Tükrözze vissza a valódi énjét, és engedje szabadjára az Önben rejlő lehetőségeket.

Ultra-realitás 100% DCI-P3-mal

Minél szélesebb a színskála, annál nagyobb színpaletta közül választhat egyedi karakterének megteremtéséhez. A BenQ CinematicColor™ technológiával működő X3000i képes hiteles és a tervezett színek megjelenítésére.

A teljes spektrumú színfedést a bőrtónusok és a szemszínek mutatják meg igazán. Ez teszi a különbséget és Ön kitűnik a tömegből.

Részletek felnagyítva 4K felbontásban

A HDR10-zel kiegészített valódi 4K felbontás minden hajszálat és szövetet finom kiemelésekkel és gazdag textúrákkal jeleníti meg.

Felfedezés és megtalálás

A napfény csillan a szemében, miközben körbenéz, érzékeli a letaposott földet körülölelő változó árnyékokat, a világos és sötét tájak részletei minden jelenetben valóságosnak hatnak. Fedezze fel a jelenetenkénti finom változásokat a BenQ HDR-PRO™ színleképezési technológiával, és fokozza az élményszerű látványt, miközben felfedezi azt a mesét, amelyben éppen elmerül.

Nagy kontrasztú sötét jelenetek a HDR-PRO™-val

A HDR-PRO™ Dynamic Black technológia élénk kontrasztot és részletes árnyékokat biztosít még a táj sötét pompájában is, mivel algoritmusa optimalizálja a kivetített fényt, és beállítja a megfelelő fényerőt a vásznon, hogy felfedje a feketeség finom és érdekes pontjait.

 

Balanced Enhanced Details Adjustment

A Black Details Enhancement funkció két módosítási szintet kínál a játékosok számára. Választhat az „Alacsony” és a „Magas” között, hogy jobb láthatóságot biztosítson a sötét területeken, játékigényeitől függően.

HDR-játékok és konzol-kompatibilitás ellenőrzése: Mi a fontos egy gamer projektornál.

Szemek és fülek a zsákmányon

Szerezze meg a teljes irányítást, és sajátítsa ki a területet azáltal, hogy ösztönösen elmerül a játékok azonnali válaszaiban a látvány és a hang révén. Határozza meg a tárgyak, az ellenségek és a folyamatban lévő akciók méretét és helyét a különböző irányokból érkező hangok segítségével a 3D effektusok eléréséhez, és alakítson ki jól megtervezett mozgásokat valós idejű reakciói és döntései során.

Kalibrált virtuális térhangzás

A beépített 2x5W treVolo sztereó hangszórók a Bongiovi DSP technológiával működő Dynamic Stereo Enhancement funkcióval tökéletesen felfedik a csörgések és csattanások tisztaságát, amikor a pengék ütköznek, és zenelejátszás közben extra mélységet biztosítanak a mélyhangoknál. Hangsúlyozza a különleges hangmódokkal kalibrált hangulatot, és érzékelje virtuális térhangzással a mozgási irányokat.

A torokhang, ahogy a penge kihúzódik, a sziszegés, amit balról jobbra hall. Csobbanjon, dörömböljön, üvöltsön, tapasztalja meg a játékot kiváló hangzásban a 3D hangszínpadon, amely eARC által támogatott.

Kiváló alacsony késleltetési idő

Az ultragyors, 4ms-os bemeneti* késleltetés a speciális gyors módban nulla késleltetéssel hozza az eseményeket.

*Bementi késleltteési üzemmódok: 4ms: 1080p@240Hz, 8ms: 1080p@120Hz és 16ms: 4K@60Hz

Portál bármely játék mennyország számára

Az intelligens, felhasználóbarát dizájn elegánsan kiegészíti a helyiséget. Az állítható lábak opcionális mágneses fejjel lefelé pozicionálással lehetővé teszik a problémamentes beállítást a kiválasztott felületen.

1,3-szoros zoom a változó vetítési távolságokhoz

Az X3000i maximalizálja a rendelkezésre álló helyet számos vetítési távolsággal a nagyképernyős szórakoztatás érdekében szűk helyeken.

 

2D trapézkorrekció a tökéletes igazításért

A 2D trapézkorrekció kiküszöböli a trapézhatásokat, amikor egy helyiségben különböző helyekről vetít. Könnyedség és kényelem.

Bővítse játékunivezumát

A BenQ segítségével a saját feltételei szerint játszhat. Legyen szó Sony PS5-ről, PS4-ről, Xbox Series X-ről, Series S-ről vagy Nintendo Switch-ről, a kettős HDMI 2.0** univerzális csatlakozási lehetőségeket kínál.

** HDMI 2.0b 4K 60Hz / 1080p 120Hz és ezzel kompatibilis játékokhoz

Az X3000i eARC-kel ellátott hangvisszacsatoló portja lehetővé teszi a Dolby Atmos és a 7.1 csatornás hang áthaladását, és egyetlen HDMI-kábelen keresztül továbbítja az eredeti teljes felbontású audiojelet a hangrendszerébe. Élvezze a játékot egy 360°-os hangbuborékban, lenyűgöző háromdimenziós effektussal.

 

Ugorjon be bármikor a 3 dedikált játék üzemmódba

BenQ X3000i A gazdagon részletezett ókori romok felfedezésekor teljes mértékben megtapasztalhatja a virtuális világ finomságát és intenzitását erőteljes zenekari zenével és teljes mélyhangzással.

Teljes mozi elmerülés RPG-hez

A gazdagon részletezett ókori romok felfedezésekor teljes mértékben megtapasztalhatja a virtuális világ finomságát és intenzitását erőteljes zenekari zenével és teljes mélyhangzással.

BenQ X3000i FPS A kifinomult részletek felfedik az árnyékban rejtőző ellenségeket, a továbbfejlesztett virtuális térhatású sztereó pedig előhozza a lövéseket, a robbanásokat és a közeledő lépteket, hogy figyelmeztesse Önt a fenyegetésekre.

FPS üzemmód a közeli fenyegetéseket jelzi

A kifinomult részletek felfedik az árnyékban rejtőző ellenségeket, a továbbfejlesztett virtuális térhatású sztereó pedig előhozza a lövéseket, a robbanásokat és a közeledő lépteket, hogy figyelmeztesse Önt a fenyegetés

BenQ X3000i SPG mód a valós idejű izgalmakhoz A hihetetlenül valósághű zöld fű, a változatos bőrtónusok, az élénk egyenruhák és a hangsúlyos részletek kiegészítik a narrátorok tiszta hangját és a tömeg morajlását a szívdobogtató sporteseményekben.

SPG mód a valós idejű izgalmakhoz

A hihetetlenül valósághű zöld fű, a változatos bőrtónusok, az élénk egyenruhák és a hangsúlyos részletek kiegészítik a narrátorok tiszta hangját és a tömeg morajlását a szívdobogtató sporteseményekben.

Más, de mégis ugyanaz, minden játék

A BenQ-exkluzív automatikus szín kalibráció kiegyensúlyozza a WRGBYCM színpontokat az egyenletesen élénk szín érdekében, legyőzve a LED-lámpa élettartama során a természetes RGB-gyengülést. Élvezze a kiváló 4LED-s fényerőt, a nagy kontrasztot és a telítettséget több mint 10 éven át* csodálatos játékminőségben. A látványos színek sokáig megmaradnak azután is, hogy úrrá lett a jelenlegi játék kihívásain.

*Az átlagos napi 5 órás használat alapján. 20 000 óra több mint 10 évnyi játék- és szórakoztatást jelent.

Típus

X3000i

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Technológia

DLP

Fényerő

3000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Képarány

16:9

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Tömeg

6,4 kg

Zajszint

34 dB

Csatlakozók:

HDMI:
X1 HDMI2.0b, HDCP2.2
X1 HDMI2.0b, HDCP2.2 (support eARC, Dolby & DTS 5.1/7.1 audio pass through)
A típusú USB:
X1 (2.0 /1.5A Power, Service)
Audiókimenet (3,5 mm-es mini csatlakozó): X1
RS232 (9-tűs DB): X1
Infravörös vevőegység: X2 (Front / Back)

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ X3000i projektor” értékelése elsőként