Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Logitech ConferenceCam Connect (HASZNÁLT, BEMUTATÓ DARAB)

Original price was: 170.000 Ft.Current price is: 89.990 Ft.

1080p HD-felbontású videohívás
Digitális pásztázás, döntés és nagyítás távirányítóval
4-szeres digitális zoom

Használt, bemutató darab!
Doboz nélkül!

Készleten

Logitech ConferenceCam Connect

RUGALMAS VIDEÓS ALKALMAZÁS TETSZŐLEGES HELYSZÍNRŐL

Egyszerűsítse a videókonferenciák lebonyolítását, hogy bárki, bárhol előkészíthessen és tarthasson megbeszéléseket. Legyen megfizethető, hogy minden konferenciaterembe kerülhessen videó. A kisebb tárgyalótermekbe és otthoni irodákba tervezett Logitech Connect kompakt és hordozható, így a munkahelyen belül és a világ különböző pontjain is szabadon mozgatható. A Connect mindig készen áll a következő videókonferencia-hívásra.

FŐBB JELLEMZŐK

A Logitech Connect kis helyekhez készült

TÖKÉLETES KISEBB HELYISÉGEKHEZ

A Logitech Connect jóval több annál, mint amit szemet gyönyörködtető kialakítása sugall: a videókonferencia-eszköz használata annyira egyszerű, hogy bárki be tudja állítani, és olyan elérhető áron kapható, hogy minden tárgyalótermet berendezhet videóközvetítéshez. Az asztalra helyezhető, kis helyet foglaló videókonferencia-megoldás kiváló, 90°-os átlós látószöget biztosít, pásztáz és dönthető, 4-szeres nagyításra képes, optikája pedig borotvaéles, így a helyiségben lévő minden résztvevő jól látható.

KIS MÉRETŰ, MINDENT TARTALMAZÓ KIALAKÍTÁS

Tartson videókonferenciát útközben! Vigye magával a Connect eszközt minden megbeszélésre, vagy csomagolja be, ha elutazik, így bármikor lehetősége lesz rá, hogy „szemtől szembe” lássa tárgyalópartnereit. Mivel a Connect az asztalra téve mindössze 75 mm helyet foglal, jóformán mindenhol akad számára hely. Sőt, a hozzá tartozó távirányító is a hordozhatóság jegyében készült: objektívvédő sapkaként felhelyezve kell tárolni, így nem vész el a táskában.

A LEGTÖBB VIDEÓKONFERENCIA-ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A LEGTÖBB VIDEÓKONFERENCIA-ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A Connect plug and play USB-kapcsolatot biztosít Windows® és Mac rendszerű számítógépekhez és Chromebook™ eszközökhöz, Skype® Vállalati verziós minősítéssel rendelkezik, kompatibilis a Cisco Jabber™ alkalmazással, és nagyfokú integrációra alkalmas a BlueJeans, a Broadsoft, a LifeSize Cloud, a Vidyo és a Zoom® alkalmazásokkal.

A Connect kiváló minőségű üvegobjektívje maximális képtisztaságot biztosít

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ OBJEKTÍV

A Connect kiváló minőségű üvegobjektívje maximális képtisztaságot biztosít. Ennek köszönhető a világos, tiszta kép, valamint a színhűség és a képélesség, nagyítás mellett is. A mágneses távirányító a helyére illesztve védi az objektívet a portól és a karcolódástól.

Gyártó

Garancia

6 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Logitech ConferenceCam Connect (HASZNÁLT, BEMUTATÓ DARAB)” értékelése elsőként