Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Logitech GROUP videokonferencia rendszer (Használt, bemutató darab)

Original price was: 259.989 Ft.Current price is: 139.000 Ft.

260 fokos pásztázási, 130 fokos döntési szög
90 fokos látótér
Teljes HD (1080p), 30 fps
H.264 UVC 1.5 skálázható videotömörítéssel (SVC)
Automatikus fókuszálás

Használt, bemutató darab!
Doboz nélkül!

Készleten

Logitech GROUP videokonferencia rendszer

TÖKÉLETES NAGYOBB HELYISÉGEKHEZ

TÖKÉLETES NAGYOBB HELYISÉGEKHEZ

A GROUP, amely egy 14–20 főre méretezett videókonferencia-megoldás, jó minőségű HD képet és kristálytiszta hangot biztosít, amellyel bármely tárgyaló videókonferencia-színhellyé válhat. Az olyan korszerű szolgáltatásokkal mint az akusztikus visszhangszűrés, zajcsökkentő technológia és intuitív vezérlés, most minden eddiginél könnyebb mindenkit bevonni a beszélgetésbe.

Group videókonferencia-rendszer az asztalon

A PLUG AND PLAY EGYSZERŰSÉGE

Az USB-s plug and play technológiával a Logitech GROUP egy szempillantás alatt telepíthető és használható. Csatlakoztassa a GROUP eszközt USB-csatlakozással egy számítógéphez vagy laptophoz a konferenciateremben, és kész is van. A GROUP bármely videókonferencia-szoftverrel használható – azokkal is, amelyeket már most is használ. Minőségi hanghívások bonyolításához a Bluetooth® vezeték nélküli technológiát használva párosítsa eszközét a GROUP kihangosítóval.

A KIEGÉSZÍTŐK RUGALMASSÁGOT BIZTOSÍTANAK

A rendszert a helyiség elrendezéséhez és méretéhez igazíthatja. Rögzítse a kamerát asztalon, állványon vagy a falon. Az opcionális kiegészítő mikrofonok a hangfelvételi távolságot 8,5 méterre növelhetik. Egy opcionális 10 méteres vagy 15 méteres kábellel növelheti a kihangosító vagy a kamera elhelyezési lehetőségeit.

Egy tárgyalóban terméket bemutató személy

NAGY FELBONTÁSÚ VIDEÓ

Hozza fókuszba a megbeszéléseket a GROUP prémium objektívjeivel, a 10x-es veszteségmentes nagyítással és az 1080p/30 HD-felbontással. A pásztázás/döntés és nagyítás funkciókkal tökéletesen, teljes részletgazdagsággal és olvashatósággal összpontosíthat a bemutatótáblákra. A GROUP 90°-os átlós látószöge ideális közepes és nagyobb konferenciatermekhez, a motorizált pásztázás és döntés pedig lehetővé teszi a faltól falig, menyezettől padlóig történő képkivágást.

Logitech Group készlet asztalon elhelyezve

TERMÉSZETES HANG

A GROUP kétirányú kihangosítójával a fogadott és a közvetített hang egyaránt részletgazdag, tiszta és jól érthető mindenki számára. Az akusztikus visszhangszűrő és zajcsökkentő technológia természetes hangzásúvá teszi a beszélgetést, illetve csökkenti a visszaverődést és a háttérzajt is.

Adatlap

Gyártó

Garancia

6 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Logitech GROUP videokonferencia rendszer (Használt, bemutató darab)” értékelése elsőként