Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TK700 projektor

525.000 Ft

4K UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
3000 Lumen fényerő
10.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ TK700 projektor

Reagáljon gyorsabban kiélezett érzékszervekkel

Győzzön le minden kihívást az ősi romokban vagy a modern apokalipszisben a TK700 nagy fényerejű projektor látványos valódi 4K HDR audiovizuális játékminőségével. A kifejezetten sötét jelenetekhez kalibrált TK700 játék üzemmódja felfedi a kalandorok előtt az árnyékban megbúvó részleteket és fenyegetéseket. Élvezze a gamer projektorok legélesebb felbontását és legalacsonyabb bemeneti késleltetését. Összpontosítsa képességeit az akadályok leküzdésére a sima győzelmek érdekében a TK700-zal.

 

Irányítás sebességgel és pontossággal

Többé nem kell választania a képminőség és a teljesítmény között. A valódi 4K UHD 3840×2160 felbontás 8,3 millió különálló képponttal és akár 16ms-os bemeneti késleltetéssel együtt kiküszöböli az elmosódást, így folyamatosan lenyűgöző tisztaságot és élesen meghatározott részleteket jelenít meg. A TK700 segítségével elmélyülhet a játékban anélkül, hogy elveszítené az irányítást.

Alacsony bemeneti késleltetés a gördülékeny teljesítmény érdekében

Az innovatív TK700 professzionálisan megtervezett gamer motorja példátlanul alacsony bemeneti késleltetéssel és 16ms válaszidővel páratlan 4K-s játékélményt biztosít. Érezze a különbséget, és valós időben diadalmaskodjon a gyors tempójú FPS-játékok során, ahol a reakcióidő kritikus.

A túléléshez elengedhetetlen látványelemek

A virtuális élete veszélyben van. A TK700 nagy fényereje és kiváló vizuális teljesítménye biztosítja a győzelmet a kihívások felett, még erős környezeti megvilágítás mellett is.

 

 

Magas fényerő

A TK700 nagy fényereje lehetővé teszi, hogy világos és sötét környezetben is játsszon. Készüljön fel a ragyogó nagyképernyős HDR játékképekre, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozott fényerővel és színtelítettséggel rendelkeznek.

Sötét részletkiemelés

Észlelje egy lépéssel hamarabb a közeledő veszélyeket, és reagáljon rájuk azáltal, hogy könnyen feltérképezi a részleteket a sötétben. A sötét részletkiemelés finom részleteket fed fel a sötét jelenetekben anélkül, hogy a világosabb területeken a színteljesítmény feláldozná. Nézze meg a bukott világok sötét maradványait a BenQ exkluzív szín hangolásával.

A szemei előtt tárul ki a világ

Képzelje el, hogy 100”+ 4K képeken játszik, telepítési nehézség nélkül. Navigáljon a hatalmas játékvilágokban az Ön által előnyben részesített kényelmes látótávolságból folyamatos forgatás és pásztázás nélkül. A TK700 rövid vetítési távolsága gondtalan élvezetet és sokoldalú elhelyezést biztosít, lehetővé téve a hatalmas képernyőméretek panorámáját, még kisebb helyiségekben is a túlvilági tájakon. Emelje új szintre a játék izgalmát a korlátlan lehetőségekkel, akár egyedül, akár egy baráti társasággal szórakozik.

1,3-szoros zoom a változó vetítési távolságokhoz

A TK700 maximalizálja a rendelkezésre álló helyet számos vetítési távolsággal a nagyképernyős szórakoztatás érdekében szűk helyeken.

** TK700 vetítési aránya 1.13 – 1.46 (átlagosan 100” @9.4 ft), kérjük ellenőrizze, mielőtt telepíti a projektort

A TK700 maximalizálja a rendelkezésre álló helyet számos vetítési távolsággal a nagyképernyős szórakoztatás érdekében szűk helyeken.

2D trapézkorrekció a tökéletes igazításért

 

A 2D trapézkorrekció kiküszöböli a trapézhatásokat, amikor egy helyiségben különböző helyekről vetít. Könnyedség és kényelem.

BenQ TK700 2D trapézkorrekció a tökéletes igazításért A 2D trapézkorrekció kiküszöböli a trapézhatásokat, amikor egy helyiségben különböző helyekről vetít. Könnyedség és kényelem.

Kettős HDMI 2.0 összekapcsolja mindennel

A BenQ segítségével a saját feltételei szerint játszhat. Legyen szó Sony PS5-ről, PS4-ről, Xbox Series X-ről, Series S-ről vagy Nintendo Switch-ről, a kettős HDMI 2.0** univerzális csatlakozási lehetőségeket kínál.

** HDMI 2.0b 4K 60Hz kompatibilis játékokhoz

A TK700 eARC-kel ellátott hangvisszacsatoló portja lehetővé teszi a Dolby Atmos és a 7.1 csatornás hang áthaladását, és egyetlen HDMI-kábelen keresztül továbbítja az eredeti teljes felbontású audiojelet a hangrendszerébe. Élvezze a játékot egy 360°-os hangbuborékban, lenyűgöző háromdimenziós effektussal.

 

 

Típus

TK700

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Technológia

DLP

Fényerő

3000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Képarány

16:9

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Tömeg

3,1 kg

Zajszint

34 dB

Csatlakozók:

HDMI:
X1 HDMI2.0b, HDCP2.2
X1 HDMI2.0b, HDCP2.2 (support eARC, Dolby & DTS 5.1/7.1 audio pass through)
A típusú USB: X1 (2.0 /1.5A Power, Service)
Audiókimenet (3,5 mm-es mini csatlakozó): X1
RS232 (9-tűs DB): X1
Infravörös vevőegység: X2 (Front / Back)

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TK700 projektor” értékelése elsőként