Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EH-LS11000W lézer házimozi projektor

Original price was: 1.895.000 Ft.Current price is: 1.849.000 Ft.

4K PRO-UHD (3840×2160) felbontás
3LCD technológia
2500 ANSI Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EH-LS11000W lézer házimozi projektor

4K lézerprojektor
Élvezze otthonában a nagyképernyős élményt a 4K minőségű, HDR10+-képes lézerprojektornak és az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően
A filmrajongókat meg fogja örvendeztetni a nagy teljesítményű projektor lenyűgöző képe. A csúcstechnológiák kombinációja kivételes képminőséget biztosít 2 500 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, 4K minőséggel (8,3 millió pixel), 3LCD technológiával, valamint lézer fényforrással és a HDR10+-technológiák támogatásával. A motoros lencseshift és a zoom objektív révén pofonegyszerűvé válik a pontos megjelenítés.

Főbb jellemzők

  • Lenyűgöző, éles kivetítés 4K felbontás (8,3 millió képpont) és HDR10+-támogatás
  • Egyenletes mozgás, gyors akciójelenetek 4K képkocka interpoláció és 4K Super Resolution
  • Hosszú távú megoldás A lézer fényforrás akár 10 évnyi¹ szórakozást tesz lehetővé otthonában
  • Teljesen motorizált optika Elektromos zoom, fókusz és lencsemozgatás
  • Széles tartományú lencsemozgatás ±96,3% függőlegesen és ±47,1% vízszintesen

Készüljön fel a csodára

A tökéletes házimozi a legjobbat igényli a kivetítők terén. Korszerű moziélmény otthonában az Epson EH-LS11000W projektora segítségével. Forradalmi 3LCD lézertechnológiával, 4K felbontással és HDR10+ támogatással ez a nagy felbontású projektor lenyűgöző képminőséget biztosít, olyan színes fényerővel, amely a mozik szintjére emeli az otthoni vetítéseket. A kialakítás minden centimétere alaposan átgondolt – nincs felesleges térhasználat, nincsenek felesleges kábelek, az eredmény pedig egy elegáns, mégis merész készülék.

Készüljön fel a csodára

Lézeres kivetítés otthon

A gyártási filozófiából adódóan, amely a kompromisszumok nélküli fényerőre, kontrasztra, és a legjobb képminőségre koncentrál, az EH-LS11000W egyedülálló
lézeroptikai motorral kerül forgalomba. Köszönhetően a hatékony LD-csomagnak, az újonnan kifejlesztett panelnek, valamint az egyedül az Epson által biztosított optikai komponensek optimalizálásának, a projektor 2700 lumenes fényerőt, nagy kontrasztarányt és kiváló színreprodukciót¹ garantál. A lézermotor hosszú élettartama, amely elérheti akár a 20 000 órát² is, gyakorlatilag problémamentes működést biztosít. Ráadásul nem kell várni arra sem, hogy a projektor bemelegedjen vagy lehűljön – a készülék azonnal maximális fényerőt ad, majd szempillantás alatt kikapcsol.

Lézeres kivetítés otthon

Ismerje meg a lenyűgöző 4K-élményt

Varázsolja otthonába a moziélményt a fejlett képpont-eltolási technológiának és a három egyedi, nagy felbontású LCD-chip együttes használatának köszönhetően, amely kivételesen éles, 4K felbontású (8,3 millió pixel) képet garantál, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötni a fényerő terén.
Optimális teljesítmény akár 2 500 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, 4K hatást nyújtó technológiával, 3LCD technológiával, 4K képkocka-interpolációval, 4K Super Resolution felbontással és HDR10+ támogatással.
Az Epson ZX képprocesszorral működő jelenet-adaptív gammakorrekció lehetővé teszi a képminőség automatikus beállítását a jelenetek információi alapján. Így végig biztosított marad a lenyűgöző színek és kontrasztarányok kombinációja, a megjelenített tartalomtól függetlenül.

Ismerje meg a lenyűgöző 4K-élményt

Újabb szint a HDR tónus-visszaadás terén

A HDR a filmkészítők közkedvelt, kulcsfontosságú technológiája, amellyel hűen reprodukálható a vizuális tartalom. A HDR-technológia fejlődésének köszönhetően már a leheletfinom, árnyékos tónusok is részletgazdagon jeleníthetők meg.

Újabb szint a HDR tónus-visszaadás terén

Keltse életre a képeket

A Super Resolution kontúrosabbá és élesebbé teszi az elmosódott képeket szabványos és 4K-s tartalmak esetén egyaránt, hogy hihetetlenül részletgazdag, élethű látványban lehessen részünk.

Keltse életre a képeket

Éles és egyenletes, gyorsan mozgó 4K-s videók

A gazdag részletekről a képkocka-interpoláció, valamint az elmosódást csökkentő technológiák gondoskodnak. A kontúrok még a gyorsan mozgó sportközvetítések vagy a játékok esetén is élesek maradnak, a mozgás pedig egyenletes, a 4K-s videóknál tapasztalható, valósághű és dinamikus élmények jegyében.

Éles és egyenletes, gyorsan mozgó 4K-s videók

Különlegesen rugalmas telepítésre tervezve

A csúcskategóriás modellekre jellemző széles tartományú lencseshiftnek (függőleges ±96,3%, vízszintes ±47,1%) és a zoom-funkciónak (2,1-szeres) köszönhetően, az EH-LS11000W a nappalikban és külön erre a célra kialakított házimozi helyiségekben is megállja a helyét.
A lencseshift funkció a távirányítóval, a kezelőpanelről vagy vezérlőparancsokkal is használható.
A korábbi modelleknél megszokott csendes üzemen túl (25 dB 75%-os fénykibocsátás mellett), a nagyfrekvenciás zajszint csökkentése még kevesebb zavaró tényezőt eredményez a magával ragadó élmény érdekében.

Különlegesen rugalmas telepítésre tervezve

Praktikus funkcionalitás, kényelmes csatlakoztathatóság

eARC/ARC-támogatás

Az ARC-támogatásból adódóan a hang egyetlen HDMI-kábellel eljuttatható a projektorba. Ezenkívül az eARC-t támogatásnak köszönhetően kiváló minőségű hangzásvilágban³ lehet részünk, átélve a képek és a hangok varázslatos elegyét,
egyszerű telepítés mellett.

4K/120 képkocka/másodperc sebességű bemeneti támogatás

Optimalizált támogatás a gyorsan mozgó játékvideókhoz.

Praktikus funkcionalitás, kényelmes csatlakoztathatóság

Calman szoftveres kalibráció

Professzionális színkalibráció, színszakértők és filmkészítők ajánlásával.

Calman szoftveres kalibráció
Típus

V11HA48040

Gyártó

Felbontás

4K PRO-UHD

Képarány

16:9

Kontrasztarány

2500000:1

Fényerő

2500 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

12000 óra

Technológia

3LCD

Tömeg

12,7 kg

Zajszint

30 dB

Csatlakozók:

USB 11.0-A (2x), USB 2.0 Mini-B, RS-232C, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), Kapcsolókimenet, HDMI ARC, HDMI (HDCP 2.3) (2x)

Garancia

5 év vagy 12.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EH-LS11000W lézer házimozi projektor” értékelése elsőként