Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Samsung VM55B-U reklámkijelzõ

771.400 Ft

55″ kijelző
8ms válaszidő
1920 x 1080 felbontás
1200:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Samsung VM55T-U reklámkijelzõ

Hibátlan egységesség és élénk megtekintési élmény az ultra keskeny keretű videofali kijelzőkkel

  • A 3,5 mm-es (B-től B-ig) rendkívül keskeny keretű videofal zökkenőmentes megjelenítést tesz lehetővé
  • A kivételesen vékony szekrénymélység rugalmasságot biztosít a pontos videofal létrehozásához
  • A tükröződésmentes panelek egyenletesen osztják el a fényt a képernyőn az élénk és pontos tartalom megőrzése érdekében

Mindig működő, helytakarékos megoldás rendkívül keskeny keretekkel

Élvezze a magával ragadó és megbízható megtekintési élményt a hét minden napján, 24 órában a Samsung VMT-U sorozatával. A kijelző vékony mélysége és 500 nites fényereje jól látható képeket és olvasható üzeneteket tesz lehetővé számos helyen, a bevásárlóközpontoktól az előcsarnokokig, tárgyalókig, vezérlőtermekig és egyebekig.

Mindig működő, helytakarékos megoldás rendkívül keskeny keretekkel

Alakítson át bármilyen teret erőteljes látványvilággal

A karcsú kialakítás és a 69,9 mm-es szekrénymélység rugalmasságot biztosít a beszereléshez, az ultrakeskeny, 3,5 mm-es előlap-előlap-szélesség pedig zökkenőmentes képet hoz létre, amely végtelen lehetőségeket nyit meg a lenyűgöző vizuális élmény megtervezéséhez.

Alakítson át bármilyen teret erőteljes látványvilággal

* A pontos mélység a kijelző méretétől függően változik.

Tekintse meg a tartalmat bármilyen szögből

A széles betekintési szögek azt jelentik, hogy a tartalom akkor is jól látható, ha a nézők nem közvetlenül a kijelző előtt állnak. A közönség a képernyő helyétől függetlenül tiszta részleteket és élénk színeket kaphat.

Tekintse meg a tartalmat bármilyen szögből

Élénk képek bármilyen fényben

A tükröződésmentes panelek egyenletesen osztják el a fényt a képernyőn az élénk és pontos tartalom megőrzése érdekében. A magas kontrasztaránnyal és a hét minden napján 24 órában nyitva tartó működéssel kombinálva a látvány élénk és szemet gyönyörködtető a nappal és éjszaka bármely szakában – a környezeti fénytől függetlenül.

Élénk képek bármilyen fényben

Képjavítás

A Samsung erőteljes képjavító technológiája gondoskodik arról, hogy minden tartalom élénk és tiszta legyen. A Picture Enhancer módban a színtelítettség és a kontraszt a gamma-görbe beállításával javul. A Black Equalizer mód használatával a sötét képek világosabbak lesznek, így a részletek könnyebben láthatók.

Képjavítás

Átfogó kalibrálás az Ön igényeinek megfelelően

A többlépcsős gyári hangolás egyenletes fényerőt és színt biztosít. A felhasználók finomhangolhatják a speciális beállításokat az ingyenes, hatékony Color Expert Pro szoftverrel. A gyors és egyszerű kalibrálás érdekében a Color Expert Pro Mobile lehetővé teszi a fehéregyensúly-beállításokat akár 5×5-ös kijelzők esetén is mobilkamerával.

Átfogó kalibrálás az Ön igényeinek megfelelően

Haladó prezentáció, egyszerűsített kezelés

A DisplayPort 1.2-es vagy HDMI-portokon keresztüli láncszem kialakítás lehetővé teszi, hogy a kijelző UHD tartalmat jelenítsen meg több képernyőn külső grafikus kártya nélkül. A Samsung UHD Signage Player Box leegyszerűsíti a funkcionalitást a médialejátszó és a tartalomkezelő szoftver kombinálásával.

Haladó prezentáció, egyszerűsített kezelés

Tartós és felhasználóbarát kialakítás

Az IP5x tanúsítvánnyal rendelkező VMT-U sorozat porálló, és számos környezeti körülménynek ellenáll anélkül, hogy poros helyeken további burkolatot kellene készítenie. A beágyazott, központi helyen elhelyezett infravörös vevő (IR) egyszerűbb és rugalmasabb felhasználói vezérlést tesz lehetővé a kijelzőn.

Tartós és felhasználóbarát kialakítás

Szigorú tesztelés, robusztus védelem

A VMT-U sorozatot speciális csomagolásban szállítjuk, amely szigorú 4 lépéses teszten esett át, hogy megfeleljen az ISTA szabványoknak, így biztosítva, hogy a kijelző védve legyen az esetleges szállítás közbeni sérülésektől. Ez nyugalmat biztosít a vállalkozások számára, hogy a kijelző a szállítás után azonnal működésre készen áll.

Szigorú tesztelés, robusztus védelem

* ISTA: International Safe Transit Association

Típus

VM55BU

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Kontrasztarány

1200:1

Tömeg

21,2 kg

VESA felfogatási méret

600×400

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Samsung VM55B-U reklámkijelzõ” értékelése elsőként