Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Samsung QB43R-B reklámkijelzõ

282.000 Ft

43″ kijelző
8ms válaszidő
3840 x 2160 felbontás
4000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Samsung QB43R-B reklámkijelzõ

Jelenítsen meg bármilyen tartalmat ultra-nagy felbontásban, hihetetlenül gazdag színekkel a vékony, hatékony feliratokon

  • Élethű képekkel ragadhatja meg vásárlóit az ultra nagy felbontású felbontáson keresztül
  • UHD-szintű képminőséget biztosít még alacsonyabb felbontású tartalom esetén is a fejlett UHD felskálázási technológiát támogató Crystal Processor 4K révén
  • A szimmetrikus, vékony kialakítás leegyszerűsíti a telepítést, és bármilyen környezetet kiegészít

Ideje felfejleszteni a kijelzőt

A Samsung új QBR-B sorozatú kijelzői átvágják a rendetlenséget, hogy kategóriájában a legjobb UHD felbontást, valamint intelligens UHD felskálázást és gazdag, hibátlan színeket biztosítsanak a Dynamic Crystal Color segítségével, mindezt vékony kialakításban.

Ideje felfejleszteni a kijelzőt

 

Hihetetlen 4K képminőség

A Samsung új QBR-B sorozata ultra nagy felbontású 4K felbontást biztosít, élethű képeket készítve minden eddiginél élesebb képminőséggel.

Hihetetlen 4K képminőség

Crystal processzor 4K

Az intelligens UHD felskálázási technológia, amelyet valószínűleg a Samsung Crystal Processor 4K készített, lehetővé teszi az alacsonyabb felbontással készített tartalmak UHD-szintű minőségre emelését. A képernyőn megjelenő szövegek és képek optimalizálása érdekében él-helyreállítást és zajcsökkentést is végez.

Kristály processzor

Dinamikus kristály kijelző

A QBR-B sorozat dinamikus kristálykijelzővel rendelkezik, amely 10 bites feldolgozást használ a hibátlan színkifejezés érdekében, így a nézők a színek szélesebb spektrumát élvezhetik, akár egymilliárd árnyalatig. A HDR+ kompatibilitás a normál felbontású tartalmat HDR-minőségűvé alakítja az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.

Dinamikus kristály kijelző

 

Vékony és szimmetrikus kialakítás

A QBR-B sorozat teljesen új szimmetrikus kialakítással rendelkezik, amely leegyszerűsíti a falra szerelést és biztosítja a zökkenőmentes telepítést. A lapos hátlap és a vékony mélység olyan kijelzőt biztosít, amely kiállja az idő próbáját.

Vékony és szimmetrikus kialakítás

 

Tiszta kábelkezelés

A QBR-B új kábelvezető funkciójával a kiskereskedők el tudják távolítani a kócos kábeleket. Ez tiszta és látványos vásárlási élményt tesz lehetővé az ügyfelek számára, még akkor is, ha a kijelző hátulja látható.

Tiszta kábelkezelés

 

Erőteljes, minden az egyben megoldás

Az SSSP egy minden az egyben megoldás, amely leegyszerűsíti a telepítést és a karbantartást. A Tizen 4.0 segítségével a vállalkozások élvezhetik az egyszerű fejlesztést, a többféle webformátum és szabvány által biztosított megerősített képességeket, valamint a biztonságos védelmet.

Erőteljes, minden az egyben megoldás

A Knox által biztosított Samsung Workspace

A Knox által biztosított biztonságnak köszönhetően a kijelzők Samsung Workspace-t tartalmaznak, amely támogatja a vezeték nélküli felhőszolgáltatáshoz való hozzáférést és a számítógép vezérlését fizikai kapcsolat nélkül. A Samsung Workspace leegyszerűsíti a tárgyalótereket, miközben javítja a biztonságot.

A Knox által biztosított Samsung Workspace

 

Típus

QB43RB

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Kontrasztarány

4000:1

Tömeg

10 kg

VESA felfogatási méret

200×200

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Samsung QB43R-B reklámkijelzõ” értékelése elsőként