Útmutató üzleti projektorok vásárlásához – BenQ

A BenQ üzleti projektorait szívből ajánljuk mindennapi munkájának megkönnyítése érdekében

A SOHO-tól a vállalati alkalmazásokig ezek a készülékek számos különféle célra felhasználhatók. Az üzleti élet egyre szerteágazóbb igényeinek kielégítése érdekében az üzleti célra szánt projektorok rugalmas használatot lehetővé tevő formatervvel és innovatív funkciókkal rendelkeznek. Mindent figyelembe véve elsőként a konferenciaterem, illetve tárgyaló méretét és a vetítési környezetet mérje fel. Ezután ellenőrizze az elhelyezéssel kapcsolatos követelményeket. Végül válassza ki az üzleti követelményeknek leginkább megfelelő projektort. Három egyszerű lépés, melynek segítségével az otthoni dolgozószobákba, valamint a kisvállalkozások vagy akár nagyvállalatok tárgyalóiba szánt projektorok is gyorsan és egyszerűen kiválaszthatók.

Első lépés: A megfelelő projektor kiválasztása a konferenciaterem, illetve a tárgyaló mérete és a vetítés fényereje alapján.

Az üzleti célokra szánt projektorok kiválasztásakor fontos szempont a vetítés fényereje. A kisebb, jellemzően 10 fős tárgyalókba az energiatakarékosság és a kiemelkedő minőségű kivetítés közötti megfelelő egyensúly elérése érdekében 3000-3499 lumen fényáramú projektort javaslunk. A hozzávetőleg 20 fő befogadására alkalmas, közepes alapterületű tárgyalókba a 3500 és 5000 lumen közötti fényáramot nyújtó projektorok az ideálisak. A különösen nagy fényerejű, 5000 lument meghaladó fényáramú projektorok a 40 fősnél nagyobb tárgyalókba ajánlhatók. A közvetlen megvilágítású helyiségeknél az üzleti prezentációk megfelelő kivetítése érdekében célszerű 1000 lumennel nagyobb fényáramot alkalmazni.

Második lépés: Az elhelyezéssel kapcsolatos követelményeknek megfelelő projektor kiválasztása.

A vállalkozások életében viszonylag gyakran szükségessé válik a projektor más helyiségbe vagy akár az ügyfél telephelyére történő áthelyezése. Ennélfogva különösen fontos, hogy mindig az üzleti célú felhasználás igényeinek megfelelő projektort válasszunk. Az olyan tárgyalókban, ahol a projektort közvetlenül a képernyő előtt kell elhelyezni, a függőleges trapéztorzítás-korrekcióval gyorsítható fel az optimális képmegjelenítés beállítása. Ha a kisebb alapterületű tárgyaló korlátozott helykínálata megnehezíti a projektor képernyő előtti elhelyezését, a vízszintes és függőleges, valamint oldalirányú trapéztorzítás-korrekcióval egyaránt ellátott projektortípusokkal garantálható, hogy a képarány mind a bal, mind pedig a jobb oldalról történő megtekintésekor megfelelővé váljon.

Harmadik lépés: Az üzleti körülményeknek megfelelő projektor kiválasztása.

Napjainkban a vállalkozások a projektorok széles kínálatából választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelő készüléket. A különböző üzleti értekezletek eltérő igényeit is figyelembe véve a vezetékes modellek a tárgyalókban alkalmazott kivetítésekkel kapcsolatos követelmények többségének nagyszerűen megfelelnek. Ha viszonylag gyakran szükségessé válik a projektor okoseszközökhöz történő hozzácsatlakoztatása, vezeték nélküli jelátvitelre alkalmas készülék az ideális választás. Az olyan vállalkozásoknál, ahol minden egyes tárgyalóhoz külön projektor tartozik, a LAN-kapcsolatra képes, távvezérlési funkciókkal is ellátott üzleti projektorokkal gyorsítható fel a különböző készülékek kezelése.

Az üzleti élet számtalan különféle igényét nagyszerűen kielégítő BenQ projektorok kimagasló minőségű vetítést nyújtanak.

Nagyon fontos, hogy az otthoni irodák, valamint a kisvállalkozások és a nagyobb vállalatok tárgyalói egyaránt megfeleljenek az ügyfelek termékinformációkkal és marketingtervekkel kapcsolatos prezentációs igényeinek. A felhasználói igényeknek megfelelő teljesítménnyel és funkciókkal rendelkező üzleti projektorokkal jelentősen javítható a termelékenység. A BenQ üzleti projektorok a hardveres tulajdonságokon kívül olyan intelligens funkciókat kínálnak, amelyek tökéletes partnerré teszik őket a különféle, látványos és meggyőző prezentációk kivetítéséhez.

Szemezgessen webshopunk folyamatosan bővülő kínálatában, ahol tartósan kedvező áron, minőségi BenQ projektorok közül válogathat!

Több, mint tízéves tapasztalattal rendelkező kollégáink felmérik és megtervezik Ön helyett munkahelyének korszerűsítését, segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb üzleti megoldást, precíz és profi kivitelezési munka mellett!

Forduljanak hozzánk bizalommal!

A MEDIUM Magyarország Kft. csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük