Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

LSK CBM1080 interaktív tábla

215.773 Ft

A tábla mérete: 1692 mm x 1284 mm x 30 mm
Aktív felület átmérője: 78″
Képarány: 4:3
Súly: 22 kg

A kép tájékoztató jellegű!
A kiegészítők külön vásárolhatók meg hozzá!

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, mely egyedi árkalkuláció alapján történik.

Engedélyezett utánrendelésre

LSK CBM1080

Az LSK CBM1080 interaktív tábla egy modern, kifejezetten iskolai felhasználásra kifejlesztett oktatási eszköz. A tábla Windows Vista/XP/7/8, Linux és Mac operációs rendszer környezetben támogatja a több-felhasználós üzemmódot, lehetővé téve ezáltal az órai együttműködést. Az alkalmazott infra érzékelési technológia lehetővé teszi, hogy a tábla hardver egyszerre akár 6 különböző érintési pontot detektálva több felhasználó együttes munkáját támogassa. A tábla felületének fejlesztése során kiemelt szempont volt a kiváló vetítési képminőség biztosítása (ennek köszönhetően a vetített képen gyakorlatilag nem érzékelhető az ún. hot-spot zavaró fényeffektus), ezzel együtt a felület alkalmas a hagyományos táblafilctollal (szárazon törölhető vagy porfestékes filctoll, dry-erase marker) való használatra is.

LSK CLASSBOARD STUDIO 8.0 INTERAKTÍV OKTATÁSI SZOFTVER

Az interaktív oktatási szoftver egyetlen számítógépes alkalmazásban foglalja össze az óravázlatok létrehozásához, illetve a tanórák megtartásához szükséges funkciókat.

MULTITOUCH KIALAKÍTÁS

Az interaktív tábla támogatja az egy- és többujjas kézmozdulatokkal történő vezérlést, úgymint a pásztázás, a lapozás, valamint az objektumok kicsinyítése-nagyítása és forgatása.

DOT (DIGITAL OPTICAL TOUCH) INFRAVÖRÖS LED CELLÁS TECHNOLÓGIA

Az integrált érzékelési technológia lehetővé teszi, hogy 6 felhasználó egyidejűleg térbeli és időbeli korlátozások nélkül dolgozhasson a teljes munkafelületen.

KOMPLETT OSZTÁLYTERMI MEGOLDÁS

A kiegészítő termékek széles választékának köszönhetően az LSK ClassBoard CBM sorozatú interaktív táblák mindig a szóban forgó tanterem igényeihez illeszthetők.

Típus

CBM1080

Gyártó

Képarány

4:3

Garancia

36 hónap

Gyári tartozékok

2 db toll, műanyag tolltartó, USB-kábel

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„LSK CBM1080 interaktív tábla” értékelése elsőként