Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

ViewSonic LS750WU installációs lézer projektor

905.600 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
5000 Lumen fényerő
3.000.000:1 kontrasztarány
20000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

ViewSonic LS750WU installációs lézer projektor

A ViewSonic LS750WU egy 5000 ANSI Lumens WUXGA lézerprojektor telepítéshez. A 2. generációs lézer foszfor technológiát alkalmazva magas és egyenletes fényerőt biztosít a 20 000 órás megbízható fényforrás élettartama érdekében. Az 1,3-szoros optikai zoom és a 360°-os vetítés kielégítő rugalmasságot biztosít. Ezenkívül a kompakt méret és a dobási arány megfelel a problémamentes berendezésfrissítésnek, biztosítva a kívánt költséghatékonyságot. Az LS750WU megbízható kivetítőként szolgál, amely biztosítja, hogy a telepítések zökkenőmentesek és hangosak legyenek, különösen ideális közepes és nagy tárgyaló-/oktatótermekhez és nyilvános bemutatókhoz.

Magas fényerő

5000 ANSI Lumennel megtöltve garantáltan magas fényerőt produkál, amely alkalmas nagy terekhez, sok környezeti megvilágítással.

Ultra-magas kontrasztarány

A 3 000 000:1-es ultramagas kontrasztaránnyal büszkélkedhet, még a legfinomabb színárnyalatokat is feljavítja – ez a borotvaéles képek készítésének kulcsfontosságú jellemzője.

2. generációs lézerfoszfor technológia

A ViewSonic új lézerprojektor a 2. generációs lézerfoszfor technológiát alkalmazza. Amellett, hogy az előző generációtól származó kiváló színteljesítményt, lámpa nélküli kialakítást és azonnali be-/kikapcsolót örökölte, az új generáció technológiája körülbelül 20%-kal javítja a fényerőt, jobb hőállóságot és kisebb modul-kialakítást tesz lehetővé, így a képek láthatóvá válnak. konzisztens a környezeti beállításokban, valamint megnövelt megbízhatóság a kompaktabb méretnek köszönhetően a hosszabb használat érdekében különféle forgatókönyvekben.

Hosszú élettartamú

A lézertechnológia akár 20 000 órás (napi 4 óra több mint 13 éven keresztül) élettartamot kínál, megbízható, hosszú távú teljesítményt nyújtva anélkül, hogy a fényerő idővel csökkenne, így a berendezések folyamatosan élénkek.

Bármilyen környezethez illeszthető

Az 1,3-szoros optikai zoomobjektívvel felszerelt kivetítő rugalmas felszerelést biztosít szélesebb hatótávolság-tartomány mellett.

360°-os kreatív alkalmazások

A projektor szabadon forgatható tetszőleges szögben függőlegesen, hogy segítse a kreatív alkalmazásokat, lehetővé téve a kivetítést a mennyezetre, falakra vagy szögletes jelzésekre.

Könnyebb súly és kompakt méret

Elődjéhez képest csaknem fele súlyú, mérete pedig 35%-kal kisebb, ami csökkenti a szállítási költségeket és megkönnyíti a telepítést.

Megfelelő dobási arány a problémamentes frissítésért

A WUXGA általános telepítési feltételeinek megfelelő vetítési aránynak köszönhetően a projektor egy meglévő mennyezeti tartóra szerelhető, és egy előre telepített képernyőn vetítheti ki a képet, amely tökéletes a problémamentes berendezésfrissítéshez.

Non-stop 24/7 működés

Fejlett hűtési kialakításának köszönhetően a hét minden napján, 24 órában működik a minőség vagy a teljesítmény romlása nélkül, így a kivetítő ideális olyan alkalmazásokhoz, amelyek folyamatos vetítést igényelnek.

Hálózat menedzsment

Ez a projektor Creston, AMX, Control4, PJ Link, ATEN, Extron és ViewSonic vController eszközökkel van felszerelve, egy könnyen használható hálózatkezelő eszköz.

A projektorszoftver frissítésének egyszerűbb módja

A ViewSonic projektorszoftver-frissítés online elérhető, és lehetővé teszi, hogy a projektor firmware-jét egyszerűen és kényelmesen naprakészen tartsa laptopja és USB-kábel csatlakozásával; nem kell a kivetítőt egy szervizközpontba vinni szoftverfrissítések miatt.

Egyszerű képbeállítás

A vízszintes és függőleges trapézkorrekció, valamint a 4 sarokbeállító funkció kiküszöböli a ferde vagy torz képeket, így minden alkalommal tökéletes arányú képet kap.

Csodálatos színpontosság

A ViewSonic szabadalmaztatott SuperColor™ technológiája széles színtartományt jelenít meg, így biztosítva, hogy a felhasználók élethű színteljesítményt élvezzenek világos és sötét környezetben is, a képminőség feláldozása nélkül.

Zárt optikai motor IP5X-el

A fejlett, zárt optikai motor megakadályozza, hogy por és nedvesség kerüljön a projektorba, és befolyásolja a hőrendszert, így biztosítva a képminőség és a hosszú élettartam megőrzését.

Csökkentett energiafogyasztás

Ha nem érzékel jelet, a kivetítő automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg, és ezáltal meghosszabbítja élettartamát.

Energiahatékonyság

Az energiatakarékos mód lehetővé teszi a felhasználók számára a projektor élettartamának meghosszabbítását és az energiafogyasztás minimalizálását. Energiatakarékos módban a kivetítő automatikusan SuperEco módba kapcsol, ha nem érzékel bemeneti jelet.

Külső és hátsó I/O csatlakozók

 1. Bekapcsológomb és IR
 2. Elülső IR
 3. Lencse
 4. Zoom/Fókusz gyűrű
 5. Beállító láb
 6. LED kijelző
 7. Billentyűzet
 8. S-Video
 9. A típusú USB (5V/1,5A)
 10. HDMI X 2
 11. Összetett
 12. Számítógép be
 13. Monitor Out
 14. LAN
 15. Audio In & Out
 16. 3D VESA
 17. 12V KI
 18. RS-232
Típus

LS750WU

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Technológia

DLP

Fényerő

5000 Lumen

Fényforrás

lézer

Képarány

16:10

Kontrasztarány

3000000:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Tömeg

5,9 kg

Zajszint

35 dB

Csatlakozók:

2 db HDMI, VGA kimenet, S-Video, kompozit, audio bemenet, audio kimenet, USB A, Trigger, RS232

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„ViewSonic LS750WU installációs lézer projektor” értékelése elsőként