A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

ViewSonic LS850WU installációs lézer projektor

1.159.000 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
5000 Lumen fényerő
3.000.000:1 kontrasztarány
20000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

ViewSonic LS850WU installációs lézer projektor

A ViewSonic LS850WU egy fejlett 5000 ANSI Lumens WUXGA telepítő projektor. A 2. generációs lézeres foszfortechnológiát alkalmazva magas és egyenletes fényerőt biztosít a 20 000 órás megbízható fényforrás élettartama érdekében. A széles objektíveltolás, az 1,6-szoros optikai zoom, a 360°-os vetítés és a portré mód együttesen elképesztő rugalmasságot tesz lehetővé kreatív installációinak megvalósításában, különösen ideális előadótermek, tárgyalótermek és kereskedelmi bemutatók számára. Mindezt kiegészíti a kompakt méret és a beépített HDBaseT, amely biztosítja a kívánt költséghatékonyságot.

Magas fényerő

5000 ANSI Lumennel megtöltve garantáltan magas fényerőt produkál, amely alkalmas nagy terekhez, sok környezeti megvilágítással.

Ultra-magas kontrasztarány

A 3 000 000:1-es ultramagas kontrasztaránnyal büszkélkedhet, még a legfinomabb színárnyalatokat is feljavítja – ez a borotvaéles képek készítésének kulcsfontosságú jellemzője.

2. generációs lézerfoszfor technológia

A ViewSonic új lézerprojektor a 2. generációs lézerfoszfor technológiát alkalmazza. Amellett, hogy az előző generációtól származó kiváló színteljesítményt, lámpa nélküli kialakítást és azonnali be-/kikapcsolót örökölte, az új generáció technológiája körülbelül 20%-kal javítja a fényerőt, jobb hőállóságot és kisebb modul-kialakítást tesz lehetővé, így a képek láthatóvá válnak. konzisztens a környezeti beállításokban, valamint megnövelt megbízhatóság a kompaktabb méretnek köszönhetően a hosszabb használat érdekében különféle forgatókönyvekben.

Hosszú élettartamú

A lézertechnológia akár 20 000 órás (napi 4 óra több mint 13 éven keresztül) élettartamot kínál, megbízható, hosszú távú teljesítményt nyújtva anélkül, hogy a fényerő idővel csökkenne, így a berendezések folyamatosan élénkek.

Bármilyen környezethez illeszthető

Az 1,6-szoros optikai zoomobjektívvel felszerelt kivetítő rugalmas felszerelést biztosít szélesebb hatótávolság-tartományban.

Telepítési rugalmasság

A szerszám nélküli, objektíveltolás-vezérlő gombok megkönnyítik a vetítőlencse felfelé, lefelé, balra és jobbra történő beállítását. Rugalmas beépítési lehetőségeket biztosít széles állítható tartománnyal (H: +/- 23%, V: +/-50%) és kevesebb elhelyezési korlátozással.

360°-os kreatív alkalmazások

A projektor szabadon forgatható tetszőleges szögben függőlegesen, hogy segítse a kreatív alkalmazásokat, lehetővé téve a kivetítést a mennyezetre, falakra vagy szögletes jelzésekre.

90°-os portré mód

A portré mód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kivetítőt 90 fokkal elfordítsák, hogy növeljék a függőleges látómezőt, és további alkalmazásokat adhassanak hozzá vetítési térképezéshez, színpadra állításhoz és reklámozáshoz.

Könnyebb súly és kompakt méret

Elődjéhez képest csaknem fele súlyú, mérete pedig 35%-kal kisebb, ami csökkenti a szállítási költségeket és megkönnyíti a telepítést.

Beépített HDBaseT vevő

Beépített HDBaseT vevője költséghatékony megoldás a tömörítetlen, nagy felbontású hang és kép nagy távolságra történő továbbítására (100 méter 1080p esetén), Cat.5e/6 kábellel kombinálva, és kompatibilis bármely tanúsított HDBaseT adóval.

Non-stop 24/7 működés

Fejlett hűtési kialakításának köszönhetően a hét minden napján, 24 órában működik a minőség vagy a teljesítmény romlása nélkül, így a kivetítő ideális olyan alkalmazásokhoz, amelyek folyamatos vetítést igényelnek.

Hálózat menedzsment

Ez a projektor Creston, AMX, Control4, PJ Link, ATEN, Extron és ViewSonic vController eszközökkel van felszerelve, egy könnyen használható hálózatkezelő eszköz.

A projektorszoftver frissítésének egyszerűbb módja

A ViewSonic projektorszoftver-frissítés online elérhető, és lehetővé teszi, hogy projektor firmware-jét egyszerűen és kényelmesen naprakészen tartsa; nem kell szoftverfrissítésért a kivetítőt szervizbe vinni.

Egyszerű képbeállítás

A vízszintes és függőleges trapézkorrekció, valamint a 4 sarokbeállító funkció kiküszöböli a ferde vagy torz képeket, így minden alkalommal tökéletes arányú képet kap.

Csodálatos színpontosság

A ViewSonic szabadalmaztatott SuperColor™ technológiája széles színtartományt jelenít meg, így biztosítva, hogy a felhasználók élethű színteljesítményt élvezzenek világos és sötét környezetben is, a képminőség feláldozása nélkül.

Zárt optikai motor IP5X-el

A fejlett, zárt optikai motor megakadályozza, hogy por és nedvesség kerüljön a projektorba, és befolyásolja a hőrendszert, így biztosítva a képminőség és a hosszú élettartam megőrzését.

Csökkentett energiafogyasztás

Ha nem érzékel jelet, a kivetítő automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg, és ezáltal meghosszabbítja élettartamát.

Energiahatékonyság

Az energiatakarékos mód lehetővé teszi a felhasználók számára a projektor élettartamának meghosszabbítását és az energiafogyasztás minimalizálását. Energiatakarékos módban a kivetítő automatikusan Eco módba és SuperEco módba kapcsol, ha nem érzékel bemeneti jelet.

Külső és hátsó I/O csatlakozók

 1. Bekapcsológomb és IR
 2. Elülső IR
 3. Lencse
 4. Lencseváltó vezérlőgomb
 5. Zoom/Fókusz gyűrű
 6. Beállító láb
 7. LED kijelző
 8. Billentyűzet
 9. Összetett
 10. S-Video
 11. A típusú USB (5V/1,5A)
 12. HDMI x 2
 13. HDBaseT
 14. Számítógép be
 15. Monitor Out
 16. LAN
 17. Audio In & Out
 18. 3D VESA
 19. 12V kimenet
 20. RS-232
Típus

LS850WU

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Technológia

DLP

Fényerő

5000 Lumen

Fényforrás

lézer

Képarány

16:10

Kontrasztarány

3000000:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Tömeg

6,4 kg

Zajszint

35 dB

Csatlakozók:

2 db HDMI, VGA kimenet, RJ45 (HDBase-T), S-Video, kompozit, audio bemenet, audio kimenet, USB A, Trigger, RS232

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„ViewSonic LS850WU installációs lézer projektor” értékelése elsőként