Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

LSK CBM1085 interaktív tábla

253.873 Ft

Aktív felület átmérője: 89″
Képarány: 16:10

A kép tájékoztató jellegű!
A kiegészítők külön vásárolhatók meg hozzá!

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, mely egyedi árkalkuláció alapján történik.

Engedélyezett utánrendelésre

LSK CBM1085

Az LSK CBM1085 interaktív tábla egy modern, kifejezetten iskolai felhasználásra kifejlesztett oktatási eszköz. A tábla Windows Vista/XP/7/8, Linux és Mac operációs rendszer környezetben támogatja a többfelhasználós üzemmódot, lehetővé téve ezáltal az órai együttműködést. Az alkalmazott infra érzékelési technológia lehetővé teszi, hogy a tábla hardver egyszerre akár 6 különböző érintési pontot detektálva több felhasználó együttes munkáját támogassa. A tábla felületének fejlesztése során kiemelt szempont volt a kiváló vetítési képminőség biztosítása (ennek köszönhetően a vetített képen gyakorlatilag nem érzékelhető az ún. hot-spot zavaró fényeffektus), ezzel együtt a felület alkalmas a hagyományos táblafilctollal (szárazon törölhető vagy porfestékes filctoll, dry-erase marker) való használatra is.

Fedezze fel az interaktivitás eddig nem ismert, mégis hihetetlenül természetes formáját az LSK ClassBoard CBM sorozatú interaktív táblák segítségével. A CBM sorozat — az interaktív táblák következő generációjaként — egy olyan, modern, kifejezetten iskolai felhasználásra kifejlesztett oktatási termékcsalád, amely eddig nem látott módon támogatja a tanórai együttműködést.

LSK CLASSBOARD STUDIO 8.0 INTERAKTÍV OKTATÁSI SZOFTVER

Az LSK ClassBoard Studio 6. interaktív oktatási szoftver egyetlen számítógépes alkalmazásban foglalja össze a dinamikus óravázlatok létrehozásához, illetve az interaktív tanórák megszervezéséhez és megtartásához szükséges funkciók széles palettáját. Az oktatási szoftver a tartalom-létrehozó funkciók hosszú sorát foglalja magába, illetve hozzáférést biztosít minden olyan oktatási forrásanyaghoz, amelyre a gyakorlat-orientált oktatás során szüksége lehet a pedagógusoknak. Az LSK ClassBoard Studio szoftver a több mint 50 professzionális funkció és sajátosság mellett díjmentesen tartalmaz egy matematikai és egy 3D-s modellek manipulációját is lehetővé tevő modult.

MULTITOUCH KIALAKÍTÁS

Az interaktív tábla támogatja az egy- és többujjas kézmozdulatokkal történő vezérlést, úgymint a pásztázás, a lapozás, valamint az objektumok kicsinyítése-nagyítása és forgatása.

DOT (DIGITAL OPTICAL TOUCH) INFRAVÖRÖS LED CELLÁS TECHNOLÓGIA

Az integrált érzékelési technológia lehetővé teszi, hogy 6 felhasználó egyidejűleg térbeli és időbeli korlátozások nélkül dolgozhasson a teljes munkafelületen.

KOMPLETT OSZTÁLYTERMI MEGOLDÁS

A kiegészítő termékek széles választékának köszönhetően az LSK ClassBoard CBM sorozatú interaktív táblák mindig a szóban forgó tanterem igényeihez illeszthetők.

Típus

CBM1085

Gyártó

Képarány

16:10

Garancia

36 hónap

Gyári tartozékok

2 db toll, műanyag tolltartó, USB-kábel

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„LSK CBM1085 interaktív tábla” értékelése elsőként