Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-725W projektor

Original price was: 819.900 Ft.Current price is: 734.900 Ft.

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
4000 ANSI Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
Fényforrás: lézer
20.000 óra lámpaélettartam

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-725W projektor

Lényeges jellemzők:

  • Bármilyen helyiség, bármilyen méret: Nagy fényerejű, nagy formátumú megjelenítési megoldás, akár 120 hüvelykig
  • Minden szögből jól látható: Nincsenek korlátozott betekintést nyújtó szögek, árnyékok, becsillanások vagy vakfoltok
  • Többféle együttműködési lehetőség: Csatlakoztasson a rendszerhez saját eszközöket, így egyebek mellett akár webkamerát is
  • Dokumentumkamera kompatibilitás: Teljesen magával ragadó élményt teremthet saját hang- és látványvilággal
  • Kivételes megbízhatóság: Karbantartásmentes lézertechnológia a beszerelést követő gondtalan használatért

Kiemelkedő hatékonyságú lézerprojektor

Ösztönözze a hatékony csapatmunkát egy megfizethető, nagyméretű megjelenítési megoldással, amely a termelékenységet és a csatlakoztathatóságot egyaránt növeli.

A kompakt és megfizethető megoldás az iroda méretétől függetlenül teszi lehetővé a kompromisszumok nélküli, lebilincselő előadások tartását. A nagy képméretnek és a rugalmas formátumnak köszönhetően a tartalom bármilyen szögből megtekinthető, a résztvevők pedig közvetlenül a saját eszközeikről oszthatják meg a tartalmakat, megvalósítva ezzel a tökéletes együttműködési élményt.

Az EB-725W projektorral többé nem csak egy adott méretű kép jeleníthető meg, hanem a tartalom 120 hüvelykig méretezhető, nagy fényerő mellett. A síkpaneles kijelzőkkel ellentétben nincsenek árnyékok, becsillanások és vakfoltok, a 4000 lumenes, nagy fényerejű lézer fényforrás pedig akkor is használható, ha a környezeti fény erős. A többképernyős megoldás egyszerűvé és intuitívabbá teszi az együttműködést, az osztott képernyős funkcióval pedig akár négy jelforrás is megjeleníthető egyidejűleg, egyetlen képernyőn.

A nézői élmény magával ragadóbb, a többféle csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően pedig a kivételes képminőség és a hangminőség is biztosított. A tökéletes élmény jegyében a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, amely magába foglalja a Miracaston keresztüli képernyőtükrözést is, mindenki számára lehetővé teszi a tartalom táblagépről, mobilról vagy laptopról történő megosztását. Ráadásul egy Epson dokumentumkamera csatlakoztatásával könnyedén jeleníthet meg elképesztően részletgazdag, az egész terem számára jól látható 3D-s képeket is.

A síkpaneles kijelzőkkel szemben az EB-725W többféle képméretet és formátumot is kínál, fix költségek mellett. Többféle felszerelési lehetőség szolgálja a kényelmes nézőszög kialakítását. Antibakteriális táblákkal használva higiénikusabb munkaterületeket eredményez, ráadásul mentes az ujjnyomoktól is.

A termék további erőssége a fenntarthatóság, amely a fenntartható gyártáson, a termékhasználaton és az életcikluson alapul.

Adatlap

Típus

V11H999040

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényerő

4000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Technológia

3LCD

Bemenetek

1 db USB-B, 1 db vezeték nélküli LAN, 2 db USB-A, Wi-fi Direct, 1 db Mikrofon, 1 db RS232, 2 db VGA, 3 db HDMI, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), Miracast, Sztereó minidugasz audio bemenet

Kimenetek

1 db VGA, Sztereó minidugasz audio kimenet

Tömeg

5,7 kg

Zajszint

Normál: 36 dB (A) – Gazdaságos: 26 dB (A)

Garancia

60 hónap Bevitel vagy 12.000 o

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-725W projektor” értékelése elsőként