Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ W1800 projektor

595.900 Ft

4K UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
2000 ANSI Lumen fényerő
10.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ W1800 projektor

A CinematicColor a rendezők eredeti vízióját idézi

Az igazi színek a bánat, az öröm, a romantika és az izgalom érzéseit ébresztik az eredeti kép megőrzésével. A BenQ házimozi projektorok megtestesítik hitünket, hogy a legigazibb színeket közvetítik, és a legmélyebb érzelmeket közvetítik a nézőnek. A THX és ISF kettős minősítéssel rendelkező mérnökeink vezetésével a BenQ CinematicColor™ technológiai csapata teljes Rec. 709 HDTV szabványos lefedettség a tökéletes színkonzisztenciáért.

Tekintse meg a CinematicColor™ csodáit

A precíz képminőség érdekében az optimális színeket fokozó CinematicColor™ Rec. 709 HDTV színpontosság, RGBRGB színkerék-technológia és magas natív ANSI kontrasztarány a lenyűgöző képteljesítmény felszabadítása érdekében, éles látványvilággal és éles részletekkel a tökéletes 4K HDR házimozi élmény érdekében.

A filmkészítő mód megőrzi a filmesek által elképzelt teljes spektrumot

A Filmmaker Mode megőrzi a mozgási ütemet, a filmszerű színeket, a dinamikatartományt és a fényerőt, amelyet a rendezők a nagy képernyőre szántak. A BenQ 4K otthoni kivetítők támogatják a filmkészítők azon vágyát, hogy az otthoni nézők újraéljék a fenséges jeleneteket és a gyengéd pillanatokat úgy, ahogyan azt látni akarták.

Gyárilag kalibrált színpontosság

Élvezze a színpontos teljesítményt az első naptól kezdve a W1800 garantáltan 100%-os Rec. 709 lefedettség Delta E<3*-mal. Minden projektor gyárilag tesztelt és be van állítva a D65 színhőmérsékletre, gamma, fekete szint, fehér szint, semleges szürke, RGBCMY színkövetés, színárnyalat, telítettség, fényerő és kimenet az ITU-R Rec alapján. 709. Ezután minden adat összeállításra kerül egy egyedi gyári kalibrációs jelentésben, amelyet minden W1800-hoz mellékelnek.

A *Delta E számszerűsíti a referenciaszín és a kivetítő tényleges színe közötti különbséget az L*a*b* koordináták alapján, hogy „az érzékelés különbségét” képviselje. A Delta E<3 teljesítmény gyakorlatilag nincs érzékelhető színkülönbség az emberi szem számára. (Delta E<3 teljesítmény engedélyezve D. Mozi módban.)

Valódi 4K 8,3 millió pixel tökéletesség

A lenyűgöző 4K UHD 3840×2160 felbontás négyszerese az 1080p Full HD pixelszámának. A képkockánként 8,3 millió különálló képponttal rendelkező W1800 minimalizálja az elmosódást, és éles, tiszta videót jelenít meg. Ezenkívül az új generációs 0,47 hüvelykes egy-DMD DLP technológia elegáns, modern dizájnt kínál, hogy kiegészítse a nézőteret.

Hiperrealisztikus videóminőség HDR-rel

A HDR10 és a HLG támogatást a BenQ exkluzív projektorra optimalizált HDR-rel feltöltve a W1800 nagy dinamikatartományú teljesítménye nagyobb fényerőt, kontraszttartományt és képoptimalizálást kínál egyetlen lépésben, minden részletet kiemelve a 4K videótartalomból a kiváló moziélmény érdekében.

Automatikus HDR természetes színvisszaadás az élethű színrealizmusért

Más, elfogult színhőmérsékletű, valamint túltelített zöld és vörös színekkel rendelkező HDR-projektoroktól eltérően a BenQ Auto HDR Natural Color Rendition technológia lélegzetelállító 4K HDR látványvilágot szabadít fel tökéletesen élethű színteljesítménnyel, amely automatikusan a természethez igazodik.

A mozira optimalizált HDR-teljesítmény teljes tisztasággal megőrzi a sötét részleteket

Míg más HDR kivetítők elveszíthetik a részleteket, és helytelen szürkeárnyalatokat jeleníthetnek meg, a BenQ mozira optimalizált HDR technológiát kínál, amely tökéletesen egyensúlyban tartja a színtelítettséget és a gazdag színskálát, megőrizve a sötét részleteket teljes tisztaságban.

 

Típus

W1800

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Képarány

16:9

Kontrasztarány

10000 : 1

Fényerő

2000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

4000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

1 db RS232, 1 db USB bemenet, HDMI

Tömeg

3,1 kg

Gyári tartozékok

garanciajegy, Távirányító elemekkel, Használati utasítás, Tápkábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ W1800 projektor” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia