A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ W1800 projektor

595.900 Ft

4K UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
2000 ANSI Lumen fényerő
10.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ W1800 projektor

 

A CinematicColor a rendezők eredeti vízióját idézi

Az igazi színek a bánat, az öröm, a romantika és az izgalom érzéseit ébresztik az eredeti kép megőrzésével. A BenQ házimozi projektorok megtestesítik hitünket, hogy a legigazibb színeket közvetítik, és a legmélyebb érzelmeket közvetítik a nézőnek. A THX és ISF kettős minősítéssel rendelkező mérnökeink vezetésével a BenQ CinematicColor™ technológiai csapata teljes Rec. 709 HDTV szabványos lefedettség a tökéletes színkonzisztenciáért.

Tekintse meg a CinematicColor™ csodáit

A precíz képminőség érdekében az optimális színeket fokozó CinematicColor™ Rec. 709 HDTV színpontosság, RGBRGB színkerék-technológia és magas natív ANSI kontrasztarány a lenyűgöző képteljesítmény felszabadítása érdekében, éles látványvilággal és éles részletekkel a tökéletes 4K HDR házimozi élmény érdekében.

A filmkészítő mód megőrzi a filmesek által elképzelt teljes spektrumot

A Filmmaker Mode megőrzi a mozgási ütemet, a filmszerű színeket, a dinamikatartományt és a fényerőt, amelyet a rendezők a nagy képernyőre szántak. A BenQ 4K otthoni kivetítők támogatják a filmkészítők azon vágyát, hogy az otthoni nézők újraéljék a fenséges jeleneteket és a gyengéd pillanatokat úgy, ahogyan azt látni akarták.

Gyárilag kalibrált színpontosság

Élvezze a színpontos teljesítményt az első naptól kezdve a W1800 garantáltan 100%-os Rec. 709 lefedettség Delta E<3*-mal. Minden projektor gyárilag tesztelt és be van állítva a D65 színhőmérsékletre, gamma, fekete szint, fehér szint, semleges szürke, RGBCMY színkövetés, színárnyalat, telítettség, fényerő és kimenet az ITU-R Rec alapján. 709. Ezután minden adat összeállításra kerül egy egyedi gyári kalibrációs jelentésben, amelyet minden W1800-hoz mellékelnek.

A *Delta E számszerűsíti a referenciaszín és a kivetítő tényleges színe közötti különbséget az L*a*b* koordináták alapján, hogy „az érzékelés különbségét” képviselje. A Delta E<3 teljesítmény gyakorlatilag nincs érzékelhető színkülönbség az emberi szem számára. (Delta E<3 teljesítmény engedélyezve D. Mozi módban.)

Valódi 4K 8,3 millió pixel tökéletesség

A lenyűgöző 4K UHD 3840×2160 felbontás négyszerese az 1080p Full HD pixelszámának. A képkockánként 8,3 millió különálló képponttal rendelkező W1800 minimalizálja az elmosódást, és éles, tiszta videót jelenít meg. Ezenkívül az új generációs 0,47 hüvelykes egy-DMD DLP technológia elegáns, modern dizájnt kínál, hogy kiegészítse a nézőteret.

Hiperrealisztikus videóminőség HDR-rel

A HDR10 és a HLG támogatást a BenQ exkluzív projektorra optimalizált HDR-rel feltöltve a W1800 nagy dinamikatartományú teljesítménye nagyobb fényerőt, kontraszttartományt és képoptimalizálást kínál egyetlen lépésben, minden részletet kiemelve a 4K videótartalomból a kiváló moziélmény érdekében.

Automatikus HDR természetes színvisszaadás az élethű színrealizmusért

Más, elfogult színhőmérsékletű, valamint túltelített zöld és vörös színekkel rendelkező HDR-projektoroktól eltérően a BenQ Auto HDR Natural Color Rendition technológia lélegzetelállító 4K HDR látványvilágot szabadít fel tökéletesen élethű színteljesítménnyel, amely automatikusan a természethez igazodik.

A mozira optimalizált HDR-teljesítmény teljes tisztasággal megőrzi a sötét részleteket

Míg más HDR kivetítők elveszíthetik a részleteket, és helytelen szürkeárnyalatokat jeleníthetnek meg, a BenQ mozira optimalizált HDR technológiát kínál, amely tökéletesen egyensúlyban tartja a színtelítettséget és a gazdag színskálát, megőrizve a sötét részleteket teljes tisztaságban.

 

Típus

W1800

Gyártó

Felbontás

4K UHD

Képarány

16:9

Kontrasztarány

10000 : 1

Fényerő

2000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

4000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

1 db RS232, 1 db USB bemenet, HDMI

Tömeg

3,1 kg

Gyári tartozékok

garanciajegy, Távirányító elemekkel, Használati utasítás, Tápkábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ W1800 projektor” értékelése elsőként