TV/kijelző- és egyéb rögzítőkonzolok készletről, elérhető áron, a megszokott magas minőségben!

Válasszon kiváló minőségű rögzítőkonzoljaink közül! Akár TV-je, kijelzője, vagy laptopja rögzítéséről van szó, termékeink magas teherbírásukkal és letisztult megjelenésükkel beleillenek bármilyen felhasználói környezetbe!

ÁLLÍTHATÓ ASZTALI KAROS MONITOR TARTÓ ÁLLVÁNY

Asztalra erősíthető monitor tartó. A két csuklós karnak köszönhetően a monitor többféle pozícióba forgatható, előre húzható.

HORDOZHATÓ ALUMÍNIUM ASZTALI LAPTOP ÁLLVÁNY

A hordozható állvány lehetővé teszi a kényelem növelését munkahelyi, iskolai vagy otthoni munka közben. Az állvány keringeti a levegőt, így a számítógép nem melegszik túl. Állítható magasságot biztosít, lehetővé teszi a kényelmes működési szög és magasság beállítását a szükséges igényeknek megfelelően. Az ergonómikus kialakítás alkalmas video-nézésre, írásra, ugyanakkor enyhíti a nyaki, váll- és gerinc fájdalmakat.

MEDIUM FIX FALI KONZOL 23-60″

A VM-SL21S modellt úgy tervezték, hogy bármilyen 23 ”-60” -os síkképernyős TV-hez illeszkedjen, 35 kg-ig, 22 mm-re a faltól. Automatikusan bepattintható rugózárja könnyedén és biztonságosan rögzíti a lapos kijelzőket a falhoz.

MEDIUM DÖNTHETÕ LCD TARTÓ KONZOL 32″-60″

Az LX21G-44T bármilyen 32 “-60” -os síkképernyős TV-hez alkalmas, 40 kg-ig. Az ujjbeggyel történő dönthetőség megkönnyíti a tévékészülék beállítását, a rögzítés pedig a TV-készülék hátrafelé billentését teszi lehetővé. 400×400 VESA mérettel rendelkezik.

MEDIUM DÖNTHETÕ LCD TARTÓ KONZOL 60″ FELETT

A nagyméretű, nagy teherbírású falra szerelhető tartó a 60 “-100” LED, LCD síkképernyős TV-t befogadja, maximális súlya 75 kg.  5 ° -kal és 10 ° -kal dönthető.  A vékony kivitel mindössze 85 mm-re fekszik a faltól, hogy kiegészítse az ultravékony tévék letisztult megjelenését.  Automatikusan bekattanó rugós zárja, könnyen oldható zsinórral, egyszerűen és biztonságosan rögzíti a lapos paneleket a falhoz.  Kompatibilis a 605×924 méretű VESA mérettel. Ezenkívül ívelt TV-hez is alkalmas. Az egyszerű felépítés egyszerű telepítést tesz lehetővé.

MEDIUM KAROS FORGATHATÓ, DÖNTHETÕ KONZOL 32-70″

Ez a modell használható 32″- 70″ LED / LCD / PDP TV-hez, 45 kg-ig. Maximális rugalmasságot tesz lehetővé – kinyújthatja, döntheti és elfordíthatja, így könnyen alkalmazható a helyiség bármely szögéből.

MEDIUM PREMIUM FALI DÖNTHETÕ TARTÓ KONZOL 58″-IG

Ez a konzol 58″-ig használható, maximális teherbírása 75 kg és 10°-ban dönthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük