Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

ViewSonic PS600W ST projektor

282.000 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
3700 Lumen fényerő
22.000:1 kontrasztarány
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

ViewSonic PS600W ST projektor

A ViewSonic PS600W egy nagy fényerejű WXGA nagy látószögű projektor kifejezetten oktatási célokra. Egy 100 cm-es képeket a vetítési felületről mindössze 106 cm-es távolságból vetíti meg. A PS600W elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen osztálytermi kialakításhoz illeszkedjen, miközben az előadó sincs túl közel a projektor optikájához. A 3700 ANSI lumen fényereje lehetővé teszi a kivetítő számára, hogy tiszta és részletgazdag képeket vetítsen még világosabb teremben is, így a diákok könnyebben tudnak jegyzeteket készíteni. Az energiatakarékos SuperEco mód csökkenti az energiafogyasztást, és hosszabb 15 000 órára növeli a lámpa élettartamát. A PS600W kompatibilis a PJ-vTouch-10S, az opcionális interaktív modullal, amely az osztályt egy interaktív tanítási környezetté alakítja. Ezen túlmenően a felhasználók a PS600W könnyedén vezérelhetik és kezelhetik a LAN hálózat segítségével a projektort.

Bármilyen méretű tantermekhez alkalmas

A 0,49-es rövid vetítésű vetítés teret ad a munkához a projektor elhelyezésekor. A képernyőn belüli hüvelykben elhelyezhető rugalmasság révén a felhasználók bármilyen térben nagy képeket vetíthetnek, miközben távol tartják az előadókat a vetítési nyalábtól, és elkerülhetik a kép árnyékait.

Egyszerű központi kezelés

A projektor Creston, AMX, PJ Link, ATEN, Extron és ViewSonic vContorller kompatibilis, könnyen vezérelhető és távolról is felügyelhető számítógépről. Az IT-személyzet akár 256 kivetítőt is kezelhet egyszerre, és vezérelheti a műveleteket, beleértve a LAN IP-n keresztüli ütemezést egy fejlett, valós idejű riasztási rendszerrel, amely állapotfrissítéseket küld a teljesítményről, a lámpa élettartamáról és az egység elhelyezkedéséről az egyszerűsített karbantartás érdekében.

Egyszerű képbeállítás

A vízszintes és függőleges trapézkorrekció, valamint a 4 sarokbeállító funkció kiküszöböli a ferde vagy torz képeket, így minden alkalommal tökéletes arányú képet kap.

Több kapcsolat

A kettős HDMI bemenettel felszerelt PS600W lehetővé teszi több felhasználó számára, hogy laptopokat vagy mobileszközöket csatlakoztasson a nagyfelbontású élmény érdekében anélkül, hogy időt kellene váltaniuk.

Integrált áramforrás

A beépített USB tápkimenet (5V/1A) használható a HDMI-kulcsok tápellátására, így nincs szükség külön tápadapterekre a csatlakoztatott hardverkulcsokhoz.

Interaktív modul kompatibilis

Az opcionális interaktív csomaggal (PJ-vTouch-10S) ez a projektor olyan interaktív eszközzé válik, amely bármilyen felületet interaktív táblává alakít. A többérintéses funkcióval a felhasználók egyidejűleg megjegyzéseket fűzhetnek, írhatnak vagy rajzolhatnak a kivetített képre, hogy interakcióba lépjenek a tartalommal és megosszák ötleteiket.

Azonnali aktiválás jelészleléskor

Két egyszerű beállítással üzembe helyezheti kivetítőjét.

 • Jel bekapcsolás: A projektor automatikusan bekapcsol, ha VGA-kábel csatlakozást és HDMI-kábelt észlel.
 • Közvetlen bekapcsolás: Egyszerűen csatlakoztassa a tápkábelt és kezdje el; a projektor automatikusan bekapcsol.

Magával ragadó vizuális teljesítmény

Világos képek bármilyen környezetben

A 3700 lumen fényerővel és 22 000:1 magas kontrasztaránnyal rendelkező projektor garantáltan fényes képeket készít bármilyen környezetben, még erős környezeti megvilágítású helyeken is.

SuperColor™: Kategóriájában a legjobb színpontosság

A ViewSonic szabadalmaztatott SuperColor™ technológiája szélesebb színtartományt kínál, így a felhasználók élethű színkivetítést élvezhetnek világos és sötét környezetben is.

Fantasztikus 3D-s megtekintés

A HDMI-port lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 3D képeket közvetlenül 3D Blu-Ray lejátszóról jelenítsenek meg, és HDMI-kompatibilis eszközökhöz, például laptopokhoz, táblagépekhez és médialejátszókhoz csatlakozzanak.

Alacsony teljes tulajdonlási költség

Meghosszabbított élettartam

Ha az Energiatakarékos beállítás be van kapcsolva, és nem érzékel bemeneti jelet, a projektor automatikusan Eco módba és SuperEco módba vált.

 • Eco mód: A kivetítő automatikusan átvált Normál módból Eco módba, ha 5 percig tétlenül hagyja.
 • SuperEco mód: Ha a kivetítő 20 percig nem kapott bemeneti jelet, a vetített képek 30%-ra halványodnak, így a lámpa élettartama átlagosan 15 000 órára nő.

Emlékeztető az időgazdálkodáshoz

A Presenter Timer egy beágyazott képernyő-időzítő, és egy nagyszerű időkezelő eszköz, amely segíti a prezentációk ütemezett futását.

Ébresztő óra

Az elalváskapcsoló lehetővé teszi, hogy a kivetítő automatikusan kikapcsoljon, ha nem észlel jelet. Egy egyszerű módja annak, hogy energiát takarítson meg és meghosszabbítsa a projektor élettartamát.

Csökkentett energiafogyasztás

Ha nem észlel jelet, a kivetítő automatikusan kikapcsol, hogy megtakarítsa az energiát és a lámpa élettartamát.

Külső és hátsó I/O csatlakozók

 1. Billentyűzet
 2. LED kijelző
 3. Bekapcsológomb
 4. Fókusz
 5. Elülső IR
 6. Lencse
 7. Audio be/ki
 8. HDMI
 9. USB WIFI
 10. Számítógép be
 11. Monitor Out
 12. LAN
 13. Videó
 14. Mini USB
 15. RS232
Típus

PS600W

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Technológia

DLP

Képarány

16:10

Fényerő

3700 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

22000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Tömeg

2,6 kg

Zajszint

31 dB

Csatlakozók:

2 db HDMI, 2 db VGA bemenet, VGA kimenet, RJ45, kompozit, audio bemenet, audio kimenet, RS232, USB B

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„ViewSonic PS600W ST projektor” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia