A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

PROMETHEAN 78T Mount System (78″)

773.430 Ft

10 pontos multi-touch felület
Külső méret: 1685 mm x 1292 mm
Interaktív felület: 1585 mm x 1189 mm
Aktív felület átmérője: 78″
Képarány: 4:3
Súly: 16.5kg

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, mely egyedi árkalkuláció alapján történik.

Engedélyezett utánrendelésre

PROMETHEAN 78T Mount System (78″)

Promethean 78T Mount system interaktív táblarendszer, rövid vetítési távú DLP projektorral (PRM-45), fali projektortartó konzollal, ActivInspire Professional Edition táblakezelő szoftverrel.

Termékjellemzők: A Promethean táblarendszerek új generációjának egyik legnépszerűbb tagja az ActivBoard interaktív tábla. A tábla vezérlése tollal és ujjal egyaránt lehetséges, tíz érintés egyidejű feldolgozására képes. A tábla felülete szárazon törölhető, így táblafilccel is használható, hasonlóan a hagyományos zománcozott felületű fehér táblákhoz.

A rendszer részét képezi a Promethean PRM-45 DLP projektor és a fali konzol, amellyel a tábla fölé helyezhető a vetítő.

A tábla nem rendelkezik beépített hangszóróval. Az interaktív táblához a Promethean ActivSoundBar kiegészítő hangrendszert javasoljuk.

A számítógép csatlakoztatása a hagyományos VGA csatlakozón kívül már HDMI csatlakozóval is lehetséges.

A táblarendszer megvásárlásával jogosult lesz a Magyarországon széles körben elterjedt ActivInspire Professional Edition használatára.

A Promethean ActivBoard interaktív táblájával a tanulók számára megkezdődik egy utazás, amely az oktatás ismeretlen határvidékeire kalauzolja őket. Az iskolai interaktív táblák világszerte izgalmas környezetet teremtenek az osztálytermekben.

Az interaktív tábla, ha arra van szükségünk, egy végtelen felülettel bíró hagyományos tábla, ha szeretnénk, video lejátszó, magnó vagy diavetítő, vagy akár egy interaktív játszófal. Lehetővé teszi számunkra, hogy bármit kivetítsünk a falra, ami egy számítógépen látható vagy elvégezhető. A vita, a megbeszélés élénkítése érdekében elrejthetjük, elővarázsolhatjuk vagy kiemelhetjük a szövegeket. Aktív részvételre buzdíthatjuk a gyerekeket olyan mérőeszközök felhasználásával, mint az interaktív vonalzó vagy szögmérő. Érdeklődésüket hangokkal, színekkel és mozgóképekkel köthetjük le. Megtapasztalhatjuk, milyen a tanítás egy olyan környezetben, ahol a tanítványok alig várják a következő órát.

Activboard – a digitális tábla:

A Promethean vállalat Activboard termékét tanárok tervezték tanárok számára, hogy az osztálytermet igazi interaktív tanulási környezetté lehessen átalakítani. Ennek eszköze a csomag részét képező, ergonomikus kialakítású ActivPen, és a szoftveres környezet, az interaktív leckék létrehozását és lejátszását biztosító ActivInspire táblaszoftver – ezzel könnyedén hozhatunk létre leckéket, amelyek lekötik a gyerekeket, és friss, újszerű megközelítésben adnak át ismereteket, amiket láthatnak, megérinthetnek, hallhatnak, és ami a legfontosabb, megérthetnek.

Az Activboard Digitális tábla lehetőségei és előnyei:

Az elemet nem igénylő, vezeték nélküli Activpen íráshoz tollként, a tábla használatához pedig egérként funkcionál. Használatkor azonnal reagál, és pontos, mint egy tű hegye.
A fali konzolok lehetővé teszik az egyszerű és biztonságos felerősítést.
A leckekészítő program eredményeképpen a tananyag létrehozása egy pillanat (vagy egy kattintás) műve.
A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy az Activboard zökkenőmentesen tartsa a kapcsolatos más termékeinkkel anélkül, hogy bosszantó kábelkígyókat kellene kerülgetni.
A csillogásmentes tábla kiváló minőségű vetítő felületet nyújt, éles képpel.

Gyártó

Típus

ABMTS78TPEUDST

Képarány

4:3

Gyári tartozékok

2 db toll, 5 méter USB kábel, Beállítási utasítás, Fali tartó, Falikonzol, Projektor

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„PROMETHEAN 78T Mount System (78″)” értékelése elsőként