Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

MEDIUM Tripod vetítõvászon 178×178 cm 1:1

31.990 Ft

A vászon mérete 178×178 cm
Trapéztorzítás korrekció
1:1 képarány
Matt fehér szín
Kézi mozgatású
Tripod (háromlábú) állvánnyal

Készleten (utánrendelhető)

MEDIUM Tripod vetítõvászon 178×178 cm 1:1

A MEDIUM Tripod háromlábú vetítővászon a legjobb választás, ha egyszerűen használható, de megbízható mobil megoldásra van szüksége vállalati környezetben vagy otthonában.

RUGALMASSÁG NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEK

A Tripod vásznat korlátlan elhelyezési lehetősége mellett 1:1 képaránya teszi univerzálisan használhatóvá. A vászonfelület tetszőleges mértékben húzható ki a tokból, így bármilyen képarányú projektor képéhez formátumhelyes vetítőfelületet képes biztosítani.  A vázon lévő rögzítőkar használatával a vászon magassága fokozatmentesen állítható és alkalmazkodni képes az adott vetítési körülményekhez.

MEGBÍZHATÓSÁG HOSSZÚ TÁVON

Az acél tartóváz precíz kidolgozás eredményeként stabilitást biztosít a vászonnak mindennapos igénybevétel mellett is. A vászonfelület védelméről az elegáns fehér nyolcszögletű acél vászontok gondoskodik.

TRAPÉZTORZÍTÁS KOREKKCIÓ

A projektoroknál könnyedén előfordulhat, sőt az esetek túlnyomó többségében jellemzően előfordul, hogy a vetítőt nem lehet tökéletesen a vászonra pontosan merőlegesen pozicionálni, ilyenkor az eszköz értelemszerűen valamilyen szögben torzítva vetíti ki a képet. Ezen segíthet a vászon trapéztorzítás-korrekció funkcióval, amelynek segítségével szükség szerint állíthat a vetítővászon felül dönthető funkciójával.

Típus

Tri.70.1.1

Gyártó

Képszélesség

178 cm

Képarány

1:1

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„MEDIUM Tripod vetítõvászon 178×178 cm 1:1” értékelése elsőként