Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Denon AVR-S660H házimozi rádióerõsítõ

269.990 Ft

5.2 csatornás erősítő
Beépített HEOS
Beépített Bluetooth és Wi-Fi

Szállítási ideje bizonytalan. 
Kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailen!

Engedélyezett utánrendelésre

Denon AVR-S660H házimozi rádióerõsítõ

A csatornánként 75 W teljesítményű Denon AVR-S660H 5.2 csatornás 8K AV erősítő támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6 technológiát. A legújabb HDMI-specifikációkkal rendelkezik, mint például a 8K/60Hz, a kiválasztott 4K/120Hz-es VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® segítségével vezeték nélkül streamelhet zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és egyéb szolgáltatásokból. Együttműködik az Amazon Alexával, a Google Asszisztenssel és az Apple Sirivel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében.

 • Nagy teljesítményű erősítő: 5,2 csatornás 8K AV-vevő csatornánként 75-tel (8 ohm, 20Hz – 20kHz, THD 0,08%, 2 csatornás hajtás)
 • Hangvezérlés: Működik az Amazon Alexával, a Google Asszisztenssel vagy az Apple Sirivel a zene kihangosításához
 • Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás: A legújabb HDMI-támogatással élvezheti a 8K minőségű videót 8K forráseszközeiről. Három 8K bemenet és egy kimenet 8K/60Hz-et tesz lehetővé, és válassza ki a 4K/120Hz áteresztőképességet. A 8K felskálázás mind a 6 HDMI bemeneten elérhető.
 • Az elérhető legújabb kép-/videotechnológia: A legújabb HDR formátum támogatás, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR technológiát is, hogy a legjobb képminőséget biztosítsa a fényerő, a tisztaság és a kontraszt érdekében.
 • A legújabb játékélmények: A 4K/120 Hz-es áthaladással, a változó frissítési gyakorisággal (VRR), az automatikus alacsony késleltetési móddal (ALLM) és a gyors képkockaátvitellel (QFT) élvezheti a játékélményt lenyűgöző képalkotással, valamint csökkentett késleltetéssel és funkcióktól származó késleltetés.
 • Denon Setup Assistant: A képernyőn megjelenő grafikus asszisztens egyszerű és intuitív beállítási élményt biztosít
 • HEOS Beépített: vezeték nélküli többszobás zenei streaming technológia
 • eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatás: Lehetővé teszi a Dolby True HD és DTS HA Master Audio átvitelét közvetlenül a TV-ről az AV-vevőre a csatlakoztatott HDMI-kábellel
 • Streamelje a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokat: Élvezze a Spotify-t, az Amazone Music HD-t, a Tidal-t, a TuneIn-t, a Deezer-t és még sok mást – Bluetoothon, AirPlay 2-n vagy a HEOS alkalmazáson keresztül
 • Előlapi USB bemenet: MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2,8/5,6 MHz) fájlok kényelmes lejátszása
 • Négy gyorsválasztó gomb: Az előlapon található gombok mindegyik forráshoz tárolják a kívánt hangbeállításokat
 • Audyssey MultEQ és Dynamic EQ/Volume: Optimalizálja szobaakusztikáját az Audyssey szoftverrel, valamint a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal
Típus

AVR-S660H

Gyártó

Csatornaszám

5.2

Méret

434 x 151 x 339 mm

Tömeg

7,8 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Denon AVR-S660H házimozi rádióerõsítõ” értékelése elsőként