Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TK850i projektor

860.900 Ft

4K UHD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
3000 ANSI Lumen fényerő
30.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ TK850i projektor

Nyerő nézőpont

A TK850i projektor hiteles HDR megtekintési élményt nyújt sport és streaming tartalom lejátszásakor, még jól megvilágított helyiségekben is. A TK850i 4K HDR okos otthoni projektort az Android TV hajtja. Suhanjon végig az egyszerű beállításon, majd huppanjon be foteljába, és élvezze a hatalmas, 100”+ vetített 4K képeket és a csodálatos hangzást. Akár ez az első házimozi projektora vagy megújította a korábbit, biztosan imádni fogja a TK850i-t a Google által tanúsított Android TV-vel. Sportesemények, filmek és játékok kínálata közvetlenül a Google Play áruházból.

Egy projektor. Végtelen szórakozás.

Legyen szó filmekről, műsorokról, sportról vagy élő TV-ről, az Android által működtetett BenQ okos projektor rendelkezik a legszélesebb körű szórakoztató könyvtárral. A felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül hozzáférhet a Google Playhez, és gondtalanul szórakozhat.

4K HDR

A BenQ, mint világszerte az első számú DLP 4K projektor márka, a TK850i HDR-PROTM technológiájú okos otthoni projektort különösen jól megvilágított helyiségekhez tervezte.

A BenQ exkluzív HDR-PRO vetítési technológiája javítja a 4K HDR kontraszttartományt, biztosítva a megnövelt részleteket. A HDR10 és a HLG (Hybrid Log-Gamma) támogatással feltöltve páratlan vizuális élményt élvezhet. Az élő sportoktól kezdve a 4K Blu-ray lemezekig a megtekintés soha nem lesz ugyanaz.

4K üveglencse felépítés

A TK850i 4K optikai rendszere csak a legkiemelkedőbb minőségű üveg lencsetagokat használja, hogy a megjelenített kép mindig valósághű legyen. A pontos, 10 elemből és 8 csoportból álló objektív lehetővé teszi a nagyobb fényáteresztést a hosszantartó teljesítmény érdekében.

A TK850i nappaliját másodpercek alatt rendezvény-helyszínné varázsolja, a különféle felszerelési és elhelyezési lehetőségeknek köszönhetően. Élvezze bárhol, élénk képekkel az autentikus HDR jeleneteket, még a világos nappalijában is. A TK850i tökéletesen kiegyensúlyozza a 98% Rec.709 színpontosságot és a 3000 ANSI lumen fényerőt, így otthona lesz az tér, ahol pihenhet és élvezheti kedvenc műsorát vagy sportját.

Egyszerű 4K frissítés* a BenQ Full HD projektorból

A TK850i 10%-os függőleges lencse emelést kínál, hogy az eltérő vetítési távolság és magasság igényekhez tökéletesen illeszkedjen, bármely helyiségről is legyen szó. Ezenkívül, az 1,3x nagyítás a vetítési távolságok széles skáláját kínálja a telepítés rugalmasságának érdekében, különféle felszerelési és elhelyezési lehetőségekkel. Könnyű egy meglévő 1080p BenQ projektorról TK850i 4K projektorra váltani ugyanazon mennyezeti tartó segítségével, anélkül, hogy újra kellene számolnia a vászon méretét és a vetítési távolságot.

Egyszerű beállítás tökéletes igazítással

A függőleges trapézkorrekció funkció kiküszöböli a trapéztorzítást a projektor középvonaltól eltérő elhelyezésekor. A trapézkorrekció megkönnyíti a pontosan beállított képek különféle pozícióból történő kivetítését.

Integrált zoom beállítás

A TK850i zoom rendszere a fókuszváltásokat tükrözi, miközben az állandó zoomarány megmarad. A képek vizuálisan tökéletesen fókuszáltan jelennek meg, saroktól-sarokig, a képernyő méretétől függetlenül.

Típus

TK850i

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Képarány

16:9

Kontrasztarány

30000:1

Fényerő

30000 lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

4000 óra

Technológia

DLP

Csatlakozók

HDMI x2 (HDMI 2.0b/HDCP2.2),
A típusú USB x1 (5V/2.5A power) x1 (Media Reader, FW Download)
Mini B típusú USB x1 (FW Download, Service)
Audiókimenet (3,5 mm-es mini csatlakozó) x1
RS232 (9-tűs DB) x1
Egyenáramú, 12 V-os trigger kimenet (3,5 mm-es mini aljzat) x1
Infravörös vevőegység x2 (Front/Top)
Biztonsági kábelzár
Security Bar / Kensington anti-theft lock slot

Tömeg

4,2 kg

Zajszint

30 dB

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem, Tápkábel, Használati útmutatót tartlamazó CD, Gyors üzembehelyezési útmutató

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TK850i projektor” értékelése elsőként