Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MS550 projektor

165.500 Ft

SVGA (800×600) felbontás
DLP technológia
3600 ANSI Lumen fényerő
20.000:1 kontrasztarány
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MS550 projektor

Tiszta, nagy fényerő kis, jól megvilágított tárgyalótermekhez

A 3600 lumen nagy fényerő lehetővé teszi a kényelmes, megvilágított prezentációkat, amelyek elősegítik a vitát, az együttműködést és a jegyzetelést a nagyobb, akár 20 résztvevőt befogadó, erős fényű tárgyalótermekben. A nagy fénysűrűség lehetővé teszi, hogy még a legtávolabb ülő résztvevők is tisztán lássák a diákat, és élénkíti a képminőséget a képek és videók élénk színeivel, valamint éles szövegekkel és finom részletekkel.

 

Nagy kontraszt a tiszta szövegért

Az iparágvezető kontraszttal és pixelkitöltési tényezővel a BenQ projektorok a legvalódibb feketéket és páratlan olvashatóságot produkálják minden karakterrel, grafikonnal és diagrammal. A magas kitöltési tényező növeli a fekete-fehér vagy színes képek tisztaságát, és csökkenti a szem megerőltetését az előadók és a közönség számára, hogy a tartalomra összpontosíthassanak.

Univerzális Multi HDMI és VGA csatlakozás

A kettős HDMI bemenet a kettős VGA bemeneten kívül úgy lett kialakítva, hogy több előadót és laptopjukat vagy mobileszközeiket fogadják anélkül, hogy időbe telik a váltáshoz. A több bemenet lehetővé teszi az értekezlet résztvevői számára, hogy bonyolult adapterek és időigényes IT-támogatás nélkül azonnal együttműködjenek.

Nincs szükség nagy helyiségre a nagy kép megtekintéséhez

Akár 100 hüvelykes képet vetíthet ki 3,98 m távolságból. Könnyen megoszthatja professzionális munkáját egy kis/közepes méretű tárgyalóteremben anélkül, hogy a kivetítőnek helyet kellene hagynia.

 

Függőleges trapézkő a tökéletes igazításért

Ellensúlyozza a trapézhatást, amikor a kivetítőt nem középen kell elhelyezni, például egyszerűen az asztal tetején kell elhelyezni, a függőleges trapéztorzítás funkció professzionálisan négyzet alakú képhez igazítja a képet. A trapéztorzítás-korrekció megkönnyíti az ideálisan igazított képek kivetítését különféle helyekről.

Kényelmes külső állítható lábak

A háromszoros állítólábak sokkal jobbak, mint az egyetlen állítólábbal rendelkező kivetítők, jelentősen megnövelik a rugalmasságot számos tárgyalóteremben, a sarkoknál vagy a kivetítőnél elhelyezett kiegészítő lábakkal megkönnyítik a könnyű mozgást, és a projektor elhelyezésétől függetlenül gyorsan elindítják a tökéletes prezentációkat.

Egyérintéses hozzáférés a funkciók telepítéséhez

Az átgondoltan újratervezett új távirányító egy dedikált Quick Install gombot is tartalmaz, amely azonnal eléri a telepítésbarát funkciókat, mint például a Test Pattern és a Keystone közvetlenül anélkül, hogy a képernyőn megjelenő menüben beágyazott menüket kellene kiválasztani.

Könnyen hozzáférhető felső ajtó lámpacseréhez

A felül kényelmesen elhelyezett, könnyen nyitható lámpaajtó lehetővé teszi a lámpák gyors elérését, karbantartását és cseréjét a megszakítás nélküli termelékenység érdekében, amikor a projektor mennyezetre van szerelve tárgyalóteremben. A gyorsan hozzáférhető lámpaajtó jelentősen csökkenti az állásidőt azáltal, hogy nincs szükség a felszerelt projektorok eltávolítására, így a lámpacsere gyors és egyszerű.

Kensington-zár a lopás visszaszorítására

A vállalkozások számára az asztali kivetítők védelmére tervezett Kensington-zár interfész „fizikai” biztonságot nyújt a tárgyalótermi kivetítők számára. A BenQ üzleti projektorok mindegyike biztonsági rúddal van felszerelve, hogy elrettentse az opportunista tolvajokat.

 

Energiatakarékosság, környezetbarát optimalizálás

A BenQ Eco Cycle System kiküszöböli az árampazarlást, csökkenti az üzembe helyezés előtti és utáni várakozási időt, és minimálisra csökkenti a karbantartást az alacsonyabb teljes birtoklási költség érdekében.

Eco Cycle rendszer

A. SmartEco™ mód: A SmartEco™ mód elemzi a bemeneti tartalmat, hogy meghatározza az optimális szín- és kontrasztteljesítményhez szükséges fényerőt, megőrizve akár 70%-os lámpateljesítményt, miközben kompromisszumok nélkül a legjobb képminőséget nyújtja.

B. Eco Blank mód: Ha a kivetítő nem észlel forrástartalmat, az Eco Blank mód 3 perc inaktivitás után automatikusan bekapcsol, hogy elkerülje a zavaró tényezőket és energiát takarítson meg.

C. Automatikus kikapcsolás: A BenQ üzleti kivetítői 20 perc inaktivitás után kikapcsolnak, hogy elkerüljék az energiapazarlást és a tanárok aggodalmát a berendezés bekapcsolva hagyása miatt.

Gyors tippek: Az Eco Blank mód és a SmartEco mód közvetlenül aktiválható a távirányítóval.

0,5 W készenléti üzemmódban

Inaktív állapotban a BenQ üzleti projektorok 0,5 W készenléti teljesítménnyel minimálisra csökkentik az energiafogyasztást, így maximalizálják az energiamegtakarítást, ha a kivetítő csatlakoztatva van, de nincs használatban.

Lámpatakarékos mód

A kevesebb lámpacsere és karbantartás összességében alacsonyabb birtoklási költséget jelent. A lámpatakarékos mód dinamikusan állítja be a lámpa teljesítményét a tartalomnak megfelelően, így akár 50%-kal meghosszabbítja a projektor lámpa élettartamát a normál módhoz képest.

Típus

MS550

Gyártó

Felbontás

SVGA (800×600)

Képarány

4:3

Kontrasztarány

20000:1

Fényerő

3600 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

(Eco: 10000 óra), 5000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

1 db D-sub, 1 db RCA, 1 db Audio bemenet, 1 db IR, 1 db RS232, 2 db HDMI, monitor kimenet, S-Video bement, USB Mini B

Tömeg

2,3 kg

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem, Tápkábel, Garanciajegy, VGA kábel, Használati utasítás

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MS550 projektor” értékelése elsőként