Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Sharp PN-HW501T 50″ interaktív kijelzõ

944.780 Ft

4K (3840×2160) felbontás
16:9 képarány
Infravörös technológia
Érintőpontok száma: 20
50″ (125,7 cm) kijelző

Engedélyezett utánrendelésre

Sharp PN-HW501T 50″ interaktív kijelző

Fontosabb jellemzők:

  • BIG PAD kisebb irodai tárgyalókba, vállalati tanácstermekbe és professzionális oktatótermekbe
  • 50″-os (125,7 cm-es) méret 3840 x 2160 képponttal
  • “Pen-On-Paper” felhasználói élmény 20 érintőpontos technológiával
  • Rugalmas telepítés, egyszerű használat
  • Intuitív írás és rajz a SHARP Pen szoftverrel
  • Viewer alkalmazás
  • Kifinomult érintőceruza 2 mm-es heggyel

Sokoldalú interaktív megjelenítő megoldások széles választéka

Legkisebb interaktív érintőképernyőink kompakt, ugyanakkor figyelemfelkeltő 40″-es mérettől érhetők el. Ideális megoldást jelentenek a maximum hat résztvevős megbeszélésekhez, és új lehetőségeket nyitnak az interaktív kiskereskedelmi megjelenítés és signage alkalmazás előtt.

A kínálat másik végén a nagy terekbe tervezett, 80″-es BIG PAD interaktív síkképernyős kijelzőink találhatók. Akár három készülék is összeköthető ezekből a professzionális kategóriájú érintőképernyőkből, sokoldalú interaktív megoldást biztosítva ezáltal vezérlő termek, kiállítások, modern recepciók és egyéb nagy terek számára.

Mindegyik készülék alkalmas videokonferenciákra, és egyes modellek a Sharp kategóriájában legjobb projektált kapacitív érintés technológiáját használják a képernyőn történő írás kivételes, nagy pontosságú beviteléhez. Egyes modellek Mini OPS bővítőhellyel is rendelkeznek, amely további eszközök csatlakoztatását teszi lehetővé, kiterjesztve ezzel a készülék funkcionalitást.

Interaktív megjelenítő megoldások

Az érintőképernyős monitorok és az interaktív képernyők esetében két dologra van szüksége: kivételes minőségre és egyszerű kezelhetőségre. Ezért is érdemes közelebbről megnéznie a Sharp széles körű interaktív megjelenítő megoldás kínálatát.

Legyen akár egy tárgyalóteremben, egy stúdióban vagy egy osztályteremben, interaktív megoldásaink valódi Tollal-papíron élményt nyújtanak, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy természetes és intuitív módon használja őket. Nem kell semmilyen trükkös technikát megtanulni – bárki a képernyőhöz léphet és használhatja azt ötletei megosztásához. És ez még nem minden!

A Sharp Display Connect szoftver lehetővé teszi, hogy a megbeszélés minden résztvevője csatlakozzon BIG PAD interaktív síkképernyős kijelzőnkhöz, bármit megtekintsen rajta (szöveget, ábrákat, fényképeket, videókat vagy akár kézzel írt jegyzeteket), és közvetlenül hozzájáruljon a tartalomhoz táblagépéről vagy egyéb mobileszközéről. Sőt mi több, még akkor is könnyedén hozzá tudnak járulni a megbeszéléshez, ha különböző helyiségekben dolgoznak.

Adatlap

Brosúra

Típus

PN-HW501T

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Képarány

16:9

Kontrasztarány

4000:1

Bemenetek

1 db Audio 3.5mm, 1 db VGA, 3 db HDMI

Tömeg

22 kg

Gyári tartozékok

Távirányító elemekkel, Interaktív toll, USB-kábel

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Sharp PN-HW501T 50″ interaktív kijelzõ” értékelése elsőként