Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Samsung WM55R-W interaktív kijelzõ

603.600 Ft

55″ kijelző
8ms válaszidő
3840 x 2160 felbontás
4000:1 kontrasztarány

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, mely egyedi árkalkuláció alapján történik.

Engedélyezett utánrendelésre

Samsung WM55R-W interaktív kijelzõ

Újraéleszti a produktív együttműködést a kifinomult interaktív e-board technológia segítségével.

  • Rajzoljon, írjon és inspiráljon új ötleteket egy sima és ismerős passzív tollal
  • Hozzon létre egy remekművet ecset módban
  • Írjon bármilyen háttérre, bármilyen háttérforrásra
  • Rugalmas képszerkesztés kijelölő eszközzel és egyesítéssel a görgetéshez

Rajzolj, írj és inspirálj új ötleteket

Toll mód jelölése

A Samsung Flip gördülékeny és ismerős írási élményt nyújt a felhasználók számára, többféle színben, stílusban és szélességben. Egyszerre akár 4 ember is írhat, bármilyen objektumot használva íróeszközként. Ezenkívül a felhasználók ujj- vagy tenyérhúzással gyorsan törölhetik a rajzokat.

Rajzolj, írj és inspirálj új ötleteket

Remekmű létrehozása

Ecset mód jelölése

Ecset módban a Samsung Flip a vastagság széles skáláját ismeri fel, így a felhasználók egy ecsetmozdulattal készíthetnek művészetet. A víz- és olajfestési módok különböző stílusokat és textúrákat tesznek lehetővé, míg a Flip teljes, élénk színpalettát ad a felhasználóknak, még rugalmas színkeverést is lehetővé téve.

Remekmű létrehozása

Írjon bármilyen háttérre

Annotáció bekapcsolva

A Samsung Flip lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen háttérforrásra írjanak. Egyszerűen a jegyzetréteg gombra kattintva a felhasználók bármikor és bárhol élvezhetik a gördülékeny írást a megjelenített tartalomra anélkül, hogy ez befolyásolná az eredeti réteg mögötti munkát.

Írjon bármilyen háttérre

Rugalmas képszerkesztés

Kijelölő eszköz és Merge to roll

Sokoldalúságot hoz a táblába. A Samsung Flip segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen kiválaszthatnak, mozgathatnak, vághatnak, rögzíthetnek és szerkeszthetnek bármilyen képet. Mindegyik kép egyetlen gombnyomással egyesíthető a tekercsbe, így szerkeszthető vagy törölhető.

Rugalmas képszerkesztés

Minden üzleti igényre alkalmas

Különféle formai lehetőségek

A Samsung Flip számos üzleti alkalmazáshoz használható, sokoldalú beágyazott sablonokat biztosítva. Használhatja a Flip-et naptárként, ütemezőként, jegyzetként vagy ellenőrzőlistaként. A Samsung Flip tökéletesen megfelel minden üzleti igénynek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különféle testreszabott módokon használják a kijelzőt.

Minden üzleti igényre alkalmas

Könnyű tartalomnavigáció és védelem

Görgetés és zárolás

A Samsung Flip tekercsenként akár 20 oldalnyi írásterülettel rendelkezik, így a felhasználók zökkenőmentesen görgethetik az oldalakat. Ezenkívül a Flip biztosítja, hogy a megbeszélések bizalmas információi a megfelelő kezekben maradjanak. Megerősített zárrendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megóvják az érzékeny tartalmat a látástól.

Könnyű tartalomnavigáció és védelem

Több csatlakozási lehetőség

Sokoldalú kapcsolat

A felhasználókat a Flip sokoldalú csatlakozási lehetőségei erősítik meg. Az USB, HDMI, NFC és képernyőmegosztási képességek optimális együttműködést tesznek lehetővé, és interaktív tartalom láthatóságot, jelölést és megosztást biztosítanak. A Flip opcionális tálcát is kínál erősebb csatlakozási bővítményként.

Több csatlakozási lehetőség 1. kép

Több csatlakozási lehetőség 2. kép

Több csatlakozási lehetőség 1. kép

Több csatlakozási lehetőség 2. kép

* Az opcionális tálcát külön kell megvásárolni.

Szinkronizált képernyőnézés

Érintse meg

A touch out funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyes eszközeiket szinkronizálják a Samsung Flippel, lehetővé téve a valós idejű tartalommegosztást és -vezérlést. A Flip kijelzőn végrehajtott módosítások tükröződnek a csatlakoztatott eszközön, és fordítva, a hatékony együttműködés érdekében.

Szinkronizált képernyőnézés

* Az érintésvezérlés érintőképernyős USB-kábellel vagy UIBC-csatlakozású Android-mobileszközökön (2016-os vagy újabb) és Windows 10 rendszerű számítógépeken keresztül érhető el.

Csatlakozzon bárhonnan

Távoli PC és Bluetooth támogatás

A hatékonyabb értekezletek létrehozása érdekében a Samsung Flip távolról is csatlakoztatható számítógéphez, így nincs szükség további eszközökre a szobában. A felhasználók billentyűzetet és egeret is csatlakoztathatnak közvetlenül a kijelzőhöz Bluetooth-kapcsolaton keresztül, ami jobb termelékenységet és együttműködést tesz lehetővé.

Csatlakozzon bárhonnan

Nagy közönségmegosztás

Képernyőmegosztás

A felhasználók valós időben vetíthetik ki a Samsung Flip tartalmát egy másik nagy digitális kijelzőre, Wi-Fi hálózat vagy HDMI kimeneti kapcsolat segítségével. A Flip kijelző akár személyes eszközhöz is csatlakoztatva megosztható. Ez a funkció ideális nagy találkozókörnyezetekhez, és nagyobb közönséghez juttatja el az információkat.

Nagy közönségmegosztás

Könnyű találkozó összefoglaló elosztása

Könnyű megosztás

Bármely értekezletet követően a felhasználók összefoglalókat oszthatnak ki minden résztvevőnek és kollégának, megszüntetve a hagyományosan a kézzel írt értekezlet-jegyzetekkel kapcsolatos frusztrációt. A fontos beszélgetések és tartalmak a Flipben valós időben tárolódnak, könnyen megoszthatók mobil és digitális csatornákon.

Könnyű találkozó összefoglaló elosztása

Zökkenőmentes streamelés az AirPlay 2 segítségével

AirPlay 2

A beépített AirPlay 2 segítségével streameljen vagy ossza meg az Apple-eszközökről származó tartalmat közvetlenül a tárgyalóterem TV-jére a könnyű prezentációk érdekében. Különféle üzleti környezetekben játsszon le videókat, zenét, fényképeket és egyebeket iPhone-ról, iPad-ről és Mac-ről a Samsung Flipen, hogy fokozza az ügyfelek elkötelezettségét.

* Előfordulhat, hogy ez a szolgáltatás nem elérhető a termék megvásárlásakor, és az elérhetőség régiónként változhat.
** A szimulált képek csak illusztrációk.
*** A funkció és a grafikus felhasználói felület (GUI) elérhetősége régiónként változhat. Használat előtt ellenőrizze.

Tartsa tisztán a képernyőt

Pontos látvány erőteljes működéssel

UHD kijelző és Tizen OS

A Samsung Flip minden tartalmat tiszta UHD képminőségben jelenít meg, a helyiségtől függetlenül, így lenyűgöző találkozókörnyezetet teremt. Az erőteljes Tizen 5.0 operációs rendszerrel a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében a beépített érzékelők automatikusan aktiválják a kijelzőt, amikor a képernyő kopogtat.

Pontos látvány erőteljes működéssel

Kényelmes, optimalizált kezelés

Fejlett kényelem

A Samsung Flip számos továbbfejlesztett funkciót kínál, beleértve a biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot, az automatikus firmware-frissítéseket, az LDAP-szinkronizálást, a fájlbiztonságot és a távoli felügyeletet – ezzel biztosítva a kényelmes és produktív tárgyalási élményt.

Kényelmes, optimalizált kezelés

* A Samsung távfelügyeleti megoldását külön kell megvásárolni.

Fejlessze az új dizájnt

Az 55”-os Flip új, vékony állványa nagyobb munkaterületet kínál a kijelző előtt, és kényelmesebb elhelyezést és tárolást kínál, mint a korábbi modellek. Továbbfejlesztett, csuklópántos szerkezete egyszerű beállítást és hatékony készletezést tesz lehetővé.

Az új design javítása 4

Az új design javítása 1

Az új design javítása 2

Az új design javítása 3

Az új design javítása 4

Az új design javítása 1

Típus

WM55RW

Gyártó

Felbontás

3840×2160

Kontrasztarány

4000:1

Tömeg

28,2 kg

VESA felfogatási méret

400 x 400

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Samsung WM55R-W interaktív kijelzõ” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia