A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Samsung QM50R-B reklámkijelzõ

370.000 Ft

50″ kijelző
8ms válaszidő
3840 x 2160 felbontás
4000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Samsung QM50R-B reklámkijelzõ

UHD kijelző, amely minden szögből, a nap bármely szakában láthatóságot biztosít, így a vállalkozások a hét minden napján, 24 órában pontos információkat szolgáltathatnak

  • Élethű képekkel ragadhatja meg vásárlóit az ultra nagy felbontású felbontáson keresztül
  • Az innovatív UHD felskálázási technológia és az egyedi képjavító funkciók révén még alacsonyabb felbontású tartalom esetén is UHD-szintű képminőséget biztosít
  • A Dynamic Crystal Color lehetővé teszi a nézők számára, hogy a színek szélesebb spektrumát élvezzék, akár egymilliárd árnyalatot is

Ideje felfejleszteni a kijelzőt

A Samsung új QMR-B sorozatú kijelzői átvágják a rendetlenséget, hogy kategóriájában a legjobb UHD felbontást, valamint intelligens UHD felskálázást és gazdag, hibátlan színeket biztosítsanak a Dynamic Crystal Color segítségével, mindezt vékony kialakításban.

Ideje felfejleszteni a kijelzőt

Hihetetlen 4K képminőség

Tegye lehetővé ügyfelei számára, hogy a tiszta vizuális innovációt élethű képekkel, élesebb képminőségben tapasztalják meg, mint valaha.

Hihetetlen 4K képminőség

Intelligens UHD felskálázás

Crystal processzor 4K

A QMR-B UHD felskálázási funkcióját a Samsung Crystal Processor 4K teszi lehetővé. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy a kijelző alacsonyabb felbontású tartalmat játsszon le UHD-szintű minőségben, miközben javítja a képernyőn megjelenő szövegek és képek láthatóságát.

Intelligens UHD felskálázási kép3

Intelligens UHD felskálázási kép1

Intelligens UHD felskálázási kép2

Intelligens UHD felskálázási kép3

Intelligens UHD felskálázási kép1

Csodálja meg az élethű színkifejezést

Dinamikus kristály kijelző

Merítse el vásárlóit minden képben szélesebb színválasztékkal. A Dynamic Crystal Display élethű képeket hoz létre, így a szemlélő a legfinomabb részleteket is láthatja.

Csodálja meg az élethű színkifejezést

Tökéletes kilátás tükröződésmentes kijelzővel

A QMR-B sorozat megbízható, tükröződésmentes paneljei jobb láthatóságot biztosítanak minden szögből, a nap bármely szakában, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy a hét minden napján, 24 órában pontos információkat szolgáltassanak azokon a helyeken, ahol az egyértelmű és pontos információ létfontosságú, például repülőtereken és ingázó állomásokon.

Tökéletes kilátás tükröződésmentes kijelzővel

Vékony és szimmetrikus kialakítás

Vékony, szimmetrikus kialakítás, amely kiállja az idő próbáját, és biztosítja, hogy a QMR-B sorozat zökkenőmentesen illeszkedjen bármilyen környezetbe, egyszerű telepítéssel, hogy a kijelző a lehető leghamarabb üzembe helyezhető legyen.

Vékony és szimmetrikus kialakítás

Tiszta kábelkezelés

A QMR-B új kábelvezető funkciójával a kiskereskedők el tudják távolítani a kócos kábeleket. Ez tiszta és látványos vásárlási élményt tesz lehetővé az ügyfelek számára, még akkor is, ha a kijelző hátulja látható.

Tiszta kábelkezelés

Erőteljes, minden az egyben megoldás

Az SSSP egy minden az egyben megoldás, amely leegyszerűsíti a telepítést és a karbantartást. A Tizen 4.0 segítségével a vállalkozások élvezhetik az egyszerű fejlesztést, a többféle webformátum és szabvány által biztosított megerősített képességeket, valamint a biztonságos védelmet.

Erőteljes, minden az egyben megoldás

A Knox által biztosított Samsung Workspace

A Knox által biztosított biztonságnak köszönhetően a kijelzők Samsung Workspace-t tartalmaznak, amely támogatja a vezeték nélküli felhőszolgáltatáshoz való hozzáférést és a számítógép vezérlését fizikai kapcsolat nélkül. A Samsung Workspace leegyszerűsíti a tárgyalótereket, miközben javítja a biztonságot.

A Knox által biztosított Samsung Workspace

Típus

QM50RB

Gyártó

Felbontás

4K UHD (3840 x 2160)‎

Kontrasztarány

4000:1

Tömeg

13,4 kg

VESA felfogatási méret

200×200

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Samsung QM50R-B reklámkijelzõ” értékelése elsőként