A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

PROMETHEAN ActivBoard Touch 88T interaktív tábla

341.630 Ft

10 pontos multi-touch felület
Külső méret: 2006 mm x 1292 mm
Interaktív felület: 1902 mm x 1189 mm
Aktív felület átmérője: 88″
Képarány: 16:10
Súly: 19.6kg

Engedélyezett utánrendelésre

Promethean ActivBoard Touch 88T

A Promethean ActivBoard Touch 88T két felhasználós önálló interaktív tábla, ActivInspire Professional Edition táblakezelő szoftverrel.

Termékjellemzők: A Promethean táblarendszerek új generációjának egyik legnépszerűbb tagja az ActivBoard Touch interaktív tábla. A tábla vezérlése tollal és ujjal egyaránt lehetséges, tíz érintés egyidejű feldolgozására képes. A tábla felülete szárazon törölhető, így táblafilccel is használható, hasonlóan a hagyományos zománcozott felületű fehér táblákhoz. A tábla megvásárlásával jogosult lesz a Magyarországon széles körben elterjedt ActivInspire Professional Edition használatára.

A tábla nem rendelkezik beépített hangszóróval. Az interaktív táblához a Promethean ActivSoundBar kiegészítő hangrendszert javasoljuk.

A tábla használatához projektor és számítógép szükséges, ezeket az ajánlat nem tartalmazza.

A Promethean ActivBoard Touch interaktív táblájával a tanulók számára megkezdődik egy utazás, amely az oktatás ismeretlen határvidékeire kalauzolja őket. Az iskolai interaktív táblák világszerte izgalmas környezetet teremtenek az osztálytermekben.

Az interaktív tábla, ha arra van szükségünk, egy végtelen felülettel bíró hagyományos tábla, ha szeretnénk, video lejátszó, magnó vagy diavetítő, vagy akár egy interaktív játszófal. Lehetővé teszi számunkra, hogy bármit kivetítsünk a falra, ami egy számítógépen látható vagy elvégezhető. A vita, a megbeszélés élénkítése érdekében elrejthetjük, elővarázsolhatjuk vagy kiemelhetjük a szövegeket. Aktív részvételre buzdíthatjuk a gyerekeket olyan mérőeszközök felhasználásával, mint az interaktív vonalzó vagy szögmérő. Érdeklődésüket hangokkal, színekkel és mozgóképekkel köthetjük le. Megtapasztalhatjuk, milyen a tanítás egy olyan környezetben, ahol a tanítványok alig várják a következő órát.

ActivBoard Touch – a digitális tábla:

A Promethean vállalat ActivBoard Touch termékét tanárok tervezték tanárok számára, hogy az osztálytermet igazi interaktív tanulási környezetté lehessen átalakítani. Ennek eszköze a csomag részét képező, ergonomikus kialakítású ActivPen, és a szoftveres környezet, az interaktív leckék létrehozását és lejátszását biztosító ActivInspire táblaszoftver – ezzel könnyedén hozhatunk létre leckéket, amelyek lekötik a gyerekeket, és friss, újszerű megközelítésben adnak át ismereteket, amiket láthatnak, megérinthetnek, hallhatnak, és ami a legfontosabb, megérthetnek.

Az ActivBoard Touch Digitális tábla lehetőségei és előnyei:

Az elemet nem igénylő, vezeték nélküli Activpen íráshoz tollként, a tábla használatához pedig egérként funkcionál. Használatkor azonnal reagál, és pontos, mint egy tű hegye.
A fali konzolok lehetővé teszik az egyszerű és biztonságos felerősítést.
A leckekészítő program eredményeképpen a tananyag létrehozása egy pillanat (vagy egy kattintás) műve.
A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy az ActivBoard Touch zökkenőmentesen tartsa a kapcsolatos más termékeinkkel anélkül, hogy bosszantó kábelkígyókat kellene kerülgetni.
A csillogásmentes tábla kiváló minőségű vetítő felületet nyújt, éles képpel.

Gyártó

Típus

AB10T88D

Képarány

16:10

Garancia

36 hónap

Gyári tartozékok

2 db toll, 5 méter USB kábel, Beállítási utasítás, Fali tartó

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„PROMETHEAN ActivBoard Touch 88T interaktív tábla” értékelése elsőként


Akciós Interaktív Csomagajánlatunk!

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, vetítésre optimalizált munkafelület, tábla fizikai befoglaló méretei / aktív felület / tömeg: 2060 mm x 1243 mm x 30 mm / 1954 mm x 1137 mm / 24 kg

Kedvezményes bruttó ár: 599.000 Ft / csomag

                                   BENQ MW855UST+