Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Panasonic PT-VMZ51EJ projektor, lencsével

1.164.336 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
5200 Lumen fényerő
3.000.000:1 kontrasztarány
20.000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Panasonic PT-VMZ51EJ projektor, lencsével

Jól látható képek világos szobákban

Készítsen tiszta, feltűnő képeket jól megvilágított, nyitott tárgyalóterekben és tantermekben az osztálya legkisebb és legkönnyebb LCD lézerprojektorjával 1 . A nagy, 5200 lm-es fényerő, a 3 000 000:1 3 kontraszt és az élénk színek lenyűgöző prezentációs élményt biztosítanak.

Bemutatjuk a világ legkisebb és legkönnyebb LCD lézerprojektorát 1

A mindössze 6,5 kg 2 súlyú PT-VMZ51 sorozat a legkisebb és legkönnyebb LCD lézerprojektor az 1. osztályában , akár 5200 lm 3 -rel , kompakt, könnyen kezelhető házból. Könnyű kialakításának köszönhetően könnyen szállítható egyik szobából a másikba, és egyszerűen felszerelhető a mennyezetre. A kivetítő sima stílusa és csendes működése harmonizál az Ön belső terével, beleolvad és a prezentációra összpontosítja a figyelmet.

Fényes, jól látható képek jól megvilágított helyeken

Mivel az irodai és osztálytermi kivetítőket felkapcsolt szobavilágítással és nyitott redőnnyel használják, nagy fénykibocsátásra van szükségük ahhoz, hogy világos képet készítsenek. A gondosan kifinomult optikai motornak köszönhetően a PT-VMZ51 sorozat akár 5200 lm 1 fényerőt is produkál, többet, mint a legtöbb hasonló méretű professzionális projektor. A homályos, kimosott vetítések már történelem: nagy, fényes, élénk képeket várjunk világos környezetben, hogy ösztönözzük a nézők elköteleződését a lecke vagy az értekezlet tartalma iránt.

Fényes, jól látható képek jól megvilágított helyeken

Magas 3 000 000:1 1 Dinamikus kontraszt

A bemeneti jeleket a rendszer képkockánként elemzi, hogy szabályozza a fénykibocsátást a legjobb kontrasztteljesítmény érdekében minden jelenetben. Amellett, hogy pontosan reprodukálja a sötét és világos árnyalatok keverékét tartalmazó képeket, a Dynamic Contrast energiatakarékosabb, mint más technológiák, és optimalizálható a tartalomhoz vagy a szoba megvilágításához. A projektor magas, 3 000 000:1 1 kontrasztaránya jobb részletmeghatározást biztosít az árnyékokban, mélyebb feketékkel, világosabb fehérekkel és természetesebb bőrtónusokkal a mélység és a határozottság jobb érzékelése érdekében.

A Daylight View Basic optimalizálja a képminőséget világos helyiségekben

A Daylight View Basic javítja a kép élességét azáltal, hogy tisztázza a kép sötét területein a részleteket, amelyek erős fényben nehezen láthatók. Egy érzékelő méri a helyiségben lévő környezeti fény mennyiségét, és optimalizálja a féltónusú színeket és a fényerőt a legjobb eredmény érdekében a környező megvilágítási szinteknek megfelelően.

Nappali nézet alap [KI] / Nappali nézet alap [BE]

Az energiafogyasztás 20%-kal csökkent 1

A PT-VMZ51 sorozat körülbelül 20%-kal 1 kevesebb energiát használ, mint az előző sorozat. A távirányító ECO 2 gombjának megnyomásával tovább növeli a hatékonyságot, és a fényerőt a környezeti fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja . Az energiahatékony Panasonic vetítés a tárgyalótermekben vagy a tanulási terekben segít elérni a CSR környezetvédelmi politikai célkitűzéseit, miközben csökkenti a hulladékot.

Csökkentse a megszakításokat és a feliratok gyakoriságát

Tipikus irodai és osztálytermi környezetben a kivetítő újrafelhasználható ECO-szűrőjét csak körülbelül 20 000 óra elteltével kell cserélni 1 . Ez körülbelül 10 évnyi szolgálatnak felel meg, munkaheti körülbelül 40 óra vetítést feltételezve. Ha ezt megelőzően karban kell tartani a szűrőt, akkor az akár kétszer is kimosható és újra felhasználható, csökkentve a hulladék- és alkatrészkészleteket, és hozzájárul a CSR környezetvédelmi politikai célkitűzéseihez.

Rugalmas telepítés
Bármilyen helyhez igazodik

A kompakt, 6,5 kg -os 4 test könnyen felszerelhető, míg az 1,6-szoros zoom, az objektív beállítás és a 6 pontos képernyőkorrekció lehetővé teszi, hogy szinte bárhová kivetítsen, még a szoba sarkaiban is. CEC parancs kompatibilis 5 A HDMI ® támogatja a 4K jeleket 6 az egyszerű integráció érdekében.

Sokoldalú 1,6-szoros zoom széles tartományú V/H objektíveltolóval

A beépített 1,6-szoros optikai zoom (1,09–1,77:1) támogatja a közelről vagy távolról történő kivetítést, növelve a kivetítő elhelyezésének rugalmasságát, és nagy, jól látható képeket visz a különböző méretű és alakú helyiségekbe. A V/H Lens-Shift funkció +44% és 0% közötti függőleges beállítást tesz lehetővé, amely magas mennyezetről történő vetítéskor hasznos, és ±20% vízszintes beállítást kínál a kép megfelelő elhelyezéséhez, amikor a vetítés tengelyétől eltérően vetíti a képernyőre.

Új digitális zoom bővítő funkció

Az egyik szempont az iskolai vagy üzleti projektorok frissítése során: vajon a csereprojektorok illeszkednek-e a mennyezeten lévő meglévő rögzítési helyekhez? Egyes esetekben a kívánt méretű kép elkészítéséhez szükséges vetítési távolság meghaladhatja a projektor optikai zoomtartományát. A Panasonic a PT-VMZ51 sorozaton először felszerelt új Digital Zoom Extender funkcióval válaszol a problémára. Kényelmes módja annak, hogy a képet az optikai zoom tartományán túl is a képernyőhöz illessze, csökkentve a kivetítő tartók áthelyezésének szükségességét, és potenciálisan időt, pénzt és fáradságot takaríthat meg a következő frissítő ciklus során.

Új digitális zoom bővítő funkció

Könnyű kezelhetőség 2x CEC Command-kompatibilis HDMI ® bemenettel

A HDMI bemenetek kompatibilisek a CEC paranccsal kompatibilis 1 komponensen keresztül küldött vezérlőjelekkel, így korlátozott vezérlést biztosít a kivetítő felett a kompatibilis forráseszköz távirányítójával. A kivetítő készenléti állapotból bekapcsol, és automatikusan elindítja a lejátszást egy kompatibilis lejátszó, például az opcionális Wireless Presentation System PressIT parancsára, ha HDMI-n keresztül csatlakozik a projektorhoz.

Könnyű kezelés 2x CEC Command-kompatibilis HDMI® bemenettel

Támogatja a 4K bemeneti jeleket 1 HDMI-n és DIGITAL LINK 2 -n keresztül

A PT-VMZ51 sorozat 4K 1 videó bemeneti jeleket fogad a DIGITAL LINK 2 és HDMI csatlakozókon keresztül. Ez nagy előny, ha a kivetítőket integrálják a meglévő 4K-kompatibilis rendszer-infrastruktúrába, ahol a 4K jelek a különböző képernyőfelbontású képernyővégpontok hálózatába kerülnek szétosztásra anélkül, hogy külső konvertert kellene használni vagy a forrást újra kellene kódolni.

Egykábeles DIGITAL LINK 1 megoldás

A DIGITAL LINK 1 egy HDBaseT™ alapú egykábeles AV és vezérlő megoldás, amely támogatja a 4K 2 kép-, hang- és vezérlőjelek átvitelét egyetlen CAT 5e STP kábelen (vagy magasabb) keresztül, akár 50 méteres távolságig. ) vagy 150 m 3 (492 láb) 1080p videó esetén, csökkentve a kábelezési költségeket és a telepítés bonyolultságát, ha a projektorok nagy távolságra vannak a szerverszobától.

Kiegészítő LAN-terminál a dedikált vezérléshez

A PT-VMZ51 sorozatot egy dedikált LAN-terminálon vagy a HDBaseT™-alapú DIGITAL LINK 1 kapcsolaton keresztül vezérelheti. Mindkét interfész támogatja a 100Base-TX és 10Base-T kompatibilis vezérlőjeleket a Panasonic, PJLink™, Crestron Connected™, AMX DD és Extron ® eszközvezérlő és -kezelő alkalmazásokon keresztül.

Új, 6 pontos képernyő-beállítás a helyiség sarkaiba való kivetítéshez

A PT-VMZ51 sorozat az első Panasonic projektor, amely 6 pontos képernyőkorrekcióval rendelkezik. Lehetővé teszi a 4-sarok és a vízszintes/függőleges trapézkorrekció végrehajtását távirányítóval, hogy eltávolítsa a trapéztorzulást szögből, például magas mennyezetről történő vetítéskor. A képernyő felső részén és alján található további két vezérlőpont használható a torzítás eltávolítására, amikor a képet a szoba sarkába vetíti.

Új, 6 pontos képernyő-beállítás a helyiség sarkaiba való kivetítéshez
Új, 6 pontos képernyő-beállítás a helyiség sarkaiba való kivetítéshez

Képernyőbeállító funkció

A Képernyőbeállítás a képet a képernyőhöz illeszti, ha szokatlan szögből vetít. Az ívelt képernyő korrekciója eltávolítja a hordó vagy tűpárna torzítását az ívelt felületekre vetítéshez.

Az exponáló funkció kiválóan alkalmas rövid szünetekhez

Nyomjon meg egy gombot a készülék tetején vagy a távirányítón, hogy ideiglenesen blokkolja a fénykibocsátást az exponáló funkción keresztül. Ez a funkció akkor hasznos, ha rövid szünetet tart a tanórák vagy értekezletek során, vagy amikor szüneteltetni szeretné a tartalmat anélkül, hogy képet mutatna, de a kivetítőt bekapcsolva, azonnali használatra készen szeretné tartani.

Sima, könnyed együttműködés

Csatlakoztassa az eszközöket a kivetítőhöz vezeték nélküli LAN 7 -en keresztül , mindössze a képernyőn megjelenő QR-kód telefonjával. Ossza meg a videókat, dokumentumokat és egyebeket a számítógépes szoftveren 8 és az alkalmazásokon 9 . USB flash meghajtóról is kivetíthet adathordozókat kábelprobléma nélkül.

Egyszerű QR-kód csatlakozás a vezeték nélküli LAN-hoz 1

Mobileszközeit vezeték nélküli LAN 1 -en keresztül csatlakoztathatja a kivetítőhöz , ha okostelefonja kamerájával elolvassa a kivetítő OSD menüjében megjelenő QR-kódot. Nincs szükség jelszó vagy SSID megadására. Ezután használja az ingyenes Wireless Projector 2 alkalmazást , hogy az eszközén tárolt kiválasztott médiát a nagy képernyőre sugározza. Ez a funkció időt takarít meg, és megakadályozza az osztály vagy a megbeszélés folyamatának megszakítását.

Vezeték nélküli kapcsolat QR kódon keresztül

Bemutatjuk a PressIT 1 -et, az egynyomásos vezeték nélküli megoldást

Szinte azonnal tükrözze eszköze képernyőjét a projektor képernyőjén, szoftverre nincs szükség. Vezeték nélküli prezentációs rendszer A PressIT 1 akár 32 eszközt is tud vezeték nélkül csatlakoztatni a projektorhoz, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy egyetlen gombnyomással megjelenítsék képernyőjüket és váltsanak műsorvezetőt. A PressIT tartalmaz egy CEC parancsokkal kompatibilis 2 HDMI-vevőt a projektor oldalán, valamint olyan adókat, amelyek számítógépekhez vagy mobileszközökhöz csatlakoznak 3 . Csak csatlakozzon, nyomja meg egy gombot, és a készülék képernyője megjelenik a kivetítőn a rendszer biztonságos 5 GHz-es 802.11ac kompatibilis vezeték nélküli LAN-ján keresztül. Szerezzen több értéket a személyes interakcióból, és egyszerűsítse a kommunikációt kábeles gondok nélkül, biztonságos társadalmi távolságból.

Bemutatkozik a PressIT, az egynyomásos vezeték nélküli megoldás
.

A kiválasztott eszközök tápellátása USB-DC csatlakozón keresztül

A kivetítő tartalmaz egy 5 V/2 A-es USB-DC csatlakozót az opcionális Wireless Presentation PressIT 1 tápellátásához vagy egy kompatibilis HDMI médiaadatfolyam-eszközt 2 a mennyezetre történő ügyes felszereléshez, külön váltakozó áramú aljzatok nélkül.

Csendes működés a zavaró tényezők korlátozása érdekében

Legyen szó akár szemtől-szemben, akár távoli résztvevők számára IP-kamerán keresztül közvetített óráról vagy értekezletről, fontos, hogy a kivetítő zaja ne vonja el a figyelmet a tartalomról vagy a beszélgetésről. A PT-VMZ51 sorozat Csendes móddal rendelkezik, amely akár 26 dB 1 zajszinttel is lehetővé teszi a működést, segítve a kivetítőt, hogy észrevétlenül illeszkedjen a telepítési környezetbe, miközben a csoport figyelmét továbbra is összpontosítja.

20 000 órán keresztül nem kell fényforrást vagy szűrőt cserélni 1

A PT-VMZ51 sorozat a Panasonic SOLID SHINE Laser technológiájával és a hosszú élettartamú ECO szűrővel rendelkezik, amelyet nem kell 20 000 órán keresztül 1 cserélni tipikus irodai vagy osztálytermi környezetben. Amellett, hogy csökkenti a projektor karbantartásának költségeit, gondjait és gyakoriságát, nem kell kéznél tartania a fogyóalkatrészek nagy készletét, mivel az ECO Filter akár kétszer is mosható és újrafelhasználható 2 .

Többféle megfigyelő és vezérlő szoftver opcionális korai figyelmeztető funkcióval

A Panasonic ingyenes AV-kezelő szoftvere Windows ® rendszerhezA PC segítségével akár 2048 kompatibilis megjelenítőeszközt is felügyelhet és vezérelhet bármilyen márkájú LAN-on keresztül, hogy csökkentse a karbantartási nehézségeket bármilyen léptékű megjelenítő hálózaton belül. A Multi Monitoring & Control Software lehetővé teszi az állapotfigyelést, az eszközvezérlést, a tartalom lejátszási listák kézbesítését, a lejátszás ütemezését és a rendszertérkép megjelenítését. A csomag tartalmazza az opcionális korai figyelmeztető szoftver 90 napos ingyenes próbaverzióját. Lejátszási vagy eszközhiba esetén értesíti a kezelőt, és riasztást küld, ha hibajelenségeket észlel. A karbantartási emlékeztetők segítenek a fogyóalkatrész-készletek kezelésében és a karbantartás ütemezésében, az üzemi jelentések pedig szöveges fájlként generálhatók és exportálhatók. A szoftver kompatibilis hálózati kamerákkal kapcsolódik az élő képernyő-monitorozáshoz, és VPN-en keresztül távolról is felügyelheti az eszközöket táblagépről. A szoftveradatok a Web API-n keresztül szerezhetők be, és telepíthetők egy meglévő vezérlőalkalmazásra.

Többféle megfigyelő és vezérlő szoftver opcionális korai figyelmeztető funkcióval

Egyszerű kezelés automatikus jelváltással

A PT-VMZ51 sorozat megkönnyíti a kivetítőket mindennap használó oktatók és alkalmazottak életét. Az Auto Input-Signal Search funkció felismeri az aktív forráseszközt, átvált a megfelelő bemenetre, és lehetővé teszi a lejátszás megkezdését anélkül, hogy a felhasználónak kézzel kellene végrehajtania ezeket a műveleteket.

Gyors be/gyors ki és közvetlen ki

A PT-VMZ51 sorozat támogatja a Quick On/Quick Off funkciót is. Amikor a projektor be van kapcsolva, a kezdőképernyő szinte azonnal teljes fényerővel jelenik meg, anélkül, hogy a lámpás kivetítőtől elvárható fokozatos elhalványulna. Ez segít fenntartani a lecke vagy a találkozó lendületét. A lámpás kivetítőkkel ellentétben a VMZ51 sorozatú projektort kikapcsolhatja és kihúzhatja a konnektorból anélkül, hogy megvárná a lehűlést. A közvetlen kikapcsolás funkció lehetővé teszi a projektor biztonságos kikapcsolását a szoba megszakító kapcsolójával.

Plug-and-Play kijelző memórianézegetővel

Még számítógépre sincs szüksége a prezentáció megkezdéséhez – csak helyezzen be egy kompatibilis állóképeket tartalmazó USB-memóriát a kivetítő USB-portjába, nyomja meg a NETWORK/USB gombot a távirányítón, válassza ki a MEMORY VIEWER lehetőséget, és kezdje el a prezentációt. Lépjen előre vagy térjen vissza az előző diára a távvezérlő nyílbillentyűivel.

További jellemzők

・ Támogatja a Crestron Connected™, Extron, AMX DD és PJLink™
・ 10 W-os hangszóró és mikrofon bemenet
・ Ingyenes 360°-os telepítés
・ ECO Management System 0,5 W-os készenléti állapottal
・ Prezentációtámogató rendszer
・ Indítási logó funkció
・ Emulációs funkció
・ Presenter Light szoftver
・ Audio készenléti mód
・ DICOM szimulációs mód

Típus

VMZ51EJ

Gyártó

Technológia

3LCD

Fényerő

5200 Lumen

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Képarány

16:10

Kontrasztarány

3000000:1

Zajszint

36 dB

Tömeg

6,5 kg

Garancia

3 év

Csatlakozók

2x HDMI (HDCP, 4K/30p), DIGITAL LINK/LAN (HDBaseT-nek megfelelő, RJ45), VGA be és ki (2x D-sub15), Audio be és ki (2x Mini Jack), LAN (RJ45), RS-232C (D-sub9), USB VIEWER/WIRELESS/DC OUT (TypeA)

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Panasonic PT-VMZ51EJ projektor, lencsével” értékelése elsőként