A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Optoma ZU920T projektor

3.499.000 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
9800 Lumen fényerő
3.000.000:1 kontrasztarány
30.000 óra lézer élettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Optoma ZU920T projektor

Ultra-fényes fix lencsés lézerprojektor

A 9800 lumenes 4K- és HDR-kompatibilis ZU920TST porálló, IP5X-tanúsítvánnyal rendelkező optikai motorral rendelkezik, amely a hét minden napján, 24 órában üzemel, valódi, karbantartást nem igénylő vetítést biztosítva akár 30 000 órányi erőteljes teljesítményért Eco módban. További funkciók közé tartozik a motoros zoom, a teljes motoros objektívváltás és a beépített kettős 10 W-os hangszóró.

A nagy fényerő, a színpontosság és a csendes működés, valamint a rövid hatótávolságú objektív ideális megoldássá teszik ezt a projektort számos végfelhasználói forgatókönyvhöz és professzionális környezethez, mint például a rövid hatótávolságú digitális jelzésekhez, élek keveréséhez és vetítési térképezéshez, szimulációhoz és magával ragadó installációk.

A HDBaseT és a LAN fokozott vezérlési rugalmassága ezt a projektort megfizethető telepítési és felejtési megoldássá teszi.

DuraCore: Az iparágban vezető élettartam az Optoma DuraCore technológiájával érhető el. Fejlett lézerdióda hűtési technikák és innovatív porálló kialakítás megvalósítása.

Teljes lencseváltás: Egyszerűsítse a telepítést a teljes lencseeltolással, amely szélesebb körű kivetítő elhelyezési lehetőségeket biztosít. Ez megkönnyíti a kivetítő elhelyezését a szobában, és szélesebb körű képernyőméretet tesz lehetővé.

Négy sarok korrekció

Állítsa be a trapézkövet függőleges és vízszintes síkban is. A kép minden sarkát külön-külön meghajlíthatja, hogy tökéletesen négyzet alakú képet hozzon létre. Ideális képek egymásra helyezéséhez, egyenetlen falakhoz vagy olyan helyekre, ahol a projektor elhelyezése kényelmetlen, és ferdén kell felszerelni.

Négy sarok korrekció

 

IP5X Porálló optikai motor: Függetlenül tesztelt és az IEC 60529 szabvány szerint tanúsított, IP5X porállósági besorolással. A kiemelkedő porállóság és a kivételes fényerő együttesen biztosítja az iparág vezető tartósságát; kiemelkedően fontos a 24 órás, karbantartásmentes működéshez kihívásokkal teli környezetben.

HDBaseT™: Kompromisszumok nélküli, tömörítetlen Full HD videó-, hang-, hálózati és vezérlőparancsok egyetlen CAT-típusú kábelen keresztül, amely jelvesztés nélkül képes akár 100 méter/328 láb távolságra is, így a telepítés problémamentes. A HDBaseT™ leegyszerűsíti a kábelezési követelményeket és csökkenti a telepítés bonyolultságát, így időt takarít meg és csökkenti a költségeket.

HDR kompatibilis: A HDR metaadatok fogadására és megjelenítésére képes Optoma HDR kompatibilis projektorok sokkal több részletet és textúrát tesznek lehetővé. A tárgyak szilárdabbnak és élethűbbnek tűnnek, az extra részletek pedig nagyobb mélységérzetet keltenek. Mintha az ablakon keresztül néznénk.

Portré vetítés: Ideális digitális feliratozási alkalmazásokhoz, ha a kivetítőt 90 fokkal elforgathatja, hogy portréképet vetítsen ki.
360 fokos vetítés*: A képek 360°-os tartományban* vetíthetők ki a projektor vízszintes tengelye mentén.
Színkezelő rendszer (CMS): Pontos, élethű színek megjelenítése, hogy a legjobban illeszkedjenek a környezetéhez. Ez az egyedülálló funkció rugalmasságot biztosít a színbeállítások finomhangolásához az optimális pontosság érdekében.
Igazi AV némítás: Az igazi AV némítás lehetővé teszi a projektor fényforrásának egy gombnyomásra történő azonnali ki- és bekapcsolását. A szabványos AV némítási funkcióval ellentétben a projektor nem bocsát ki fényt, ez 100%-os elsötétítést biztosít a képernyőn.
Teljes 3D: Az Optoma projektorok valódi 3D tartalmat képesek megjeleníteni szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D-kompatibilis grafikus kártyákat, a 3D műsorszórást és a legújabb generációs 3D médiaszervereket.
Vezetékes távirányító: A vezetékes távkapcsolat lehetővé teszi a kivetítő minden aspektusának egyedi vezérlését anélkül, hogy a kivetítőhöz látótávolságra lenne szükség; felbecsülhetetlen, ha több egységet használunk élő események során.
Szabja testre kivetítőjét: Legyen projektorod bármilyen színben. Válasszon bármelyik RAL szín közül. Egyedi telepítésekhez tökéletes. *További információért forduljon hozzánk

Közvetlen kikapcsolás: Kapcsolja ki a projektort azonnal vagy közvetlenül a hálózatról. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnia, amíg a projektor lehűl, mielőtt kikapcsolná.

Állandó teljesítmény: Lehetővé teszi a felhasználók számára a teljesítményszintek beállítását az egyéni telepítési követelményeknek megfelelően. A teljesítményszint szabályozható a legfényesebb kép vagy a leghosszabb fényforrás élettartama érdekében – vagy bárhol a kettő között
Állandó fényerő: A fejlett fényérzékelő technológia lehetővé teszi a fényerőszintek beállítását, amelyek idővel változatlanok maradnak. Ideális az állandó fényerő biztosításához finomhangolási telepítéseknél

Telnet: Ez a modell képes parancsokat fogadni a teleneten keresztül, ami lehetővé teszi a Telnet-kompatibilis vezérlőrendszerekkel való egyszerű telepítést.

 

A lehetőségek széles skálájával vezérelheti és figyelheti a kivetítőt távolról.

• Az RS232 Optoma projektor RS232 parancsok széles készletével rendelkezik, így egyszerű és könnyű kezelni bármilyen vezérlőrendszerrel.

• Az AMX-kompatibilis Dynamic Discovery protokoll be van építve a projektorba, amely lehetővé teszi az egyszerű telepítést az AMX vezérlőrendszerekkel.

• Crestron RoomView A kompatibilis RoomView ® szoftverrel akár 250 kivetítőt is be-/kikapcsolhat, monitorozhat, kezelhet és vezérelhet egyidejűleg bármely számítógépről.

• Extron IPLink kompatibilis Lehetővé teszi az egyszerű telepítést az Extron vezérlőrendszerekkel

Adatlap

Típus

ZU920T

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

3000000:1

Fényerő

9800 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

30000 óra

Technológia

DLP

Zajszint

38 dB

Tömeg

14 kg

Garancia

3 év; Lámpa garancia: 5 év / 12.000 óra

Méret

480 x 144 x 376 mm

Csatlakozók

Bemenetek 1 x HDBaseT, 2 x HDMI 2.0, 1 x VGA, 1 x 3D szinkron, 1 x audio 3,5 mm
Kimenetek 1 x HDMI 2.0, 1 x 3D szinkron, 1 x USB-A táp 1,5 A, 1 x audio 3,5 mm
Vezérlés 1 x 12 V trigger, 1 x vezetékes távirányító, 1 x RJ45, 1 x RS232

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Optoma ZU920T projektor” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag I:

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia

Interaktív csomag II:

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia