A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerõsítõ

399.990 Ft

7.2 csatornás erősítő
Beépített HEOS
7 x 50 watt beépített Marantz erősítővel

Engedélyezett utánrendelésre

Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerõsítõ

A CINEMA 70s olyan helyiségekben teszi lehetővé a házimozi működését, ahol a berendezések nem foglalhatnak el nagy helyet. Rendelkezik 7 x 50 watt beépített legendás Marantz erősítővel, hat HDMI bemenettel (három támogatja a 8K-t), beépített HEOS streaminggel, Audyssey MultEQ , Dolby Atmos és DTS:X szobakorrekcióval, valamint több be- és kimenettel, beleértve az előerősítő kimeneteket minden csatorna és két mélysugárzó számára.

A Marantz módjára történő hangzáskészítés a művészet és a tudomány zökkenőmentes ötvözése, amelyet kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásbeli tulajdonságaik alapján egyenként kiegyensúlyozzák és kiválasztják – ők a Sound Masters. A CINEMA 70s lehet karcsú, de az elsődleges cél a nagy teljesítmény. A jellegzetes meleg és dinamikus Marantz hangzás már első hallásra is nyilvánvaló. A modern digitális hangtechnológiák integrálása gazdaggá és magával ragadóvá teszi kedvenc zenéit és filmzenéit.

A Marantz dizájnja időtlenül elegáns – a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúly és a szimmetria filozófiája nyilvánvaló a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében értelmezzük és kombináljuk. A CINEMA 70s alig több mint négy hüvelyk magas, így a kompakt bútorokba is jól illeszkedik, így könnyen elhelyezhető. Bár kicsi, minden részlete átgondoltan és részletesen van megtervezve, az alumínium kezelőfelülettől és a gyémántcsiszolt gomboktól kezdve az alatta lévő, finoman texturált hátlapig.

A mozi az Ön otthonának szerves része. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 70s az Ön ideális darabja legyen. Hangsugárzóit a mellékelt Audyssey MultEQ segítségével tökéletesre hangolhatja, így még a kihívást jelentő akusztikai terek is ideális hallgatási környezetekké válnak.

Bár a CINEMA 70s belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem bonyolult. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a beállítást. A mellékelt, háttérvilágítással ellátott távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi, hogy a TV távirányítóját használja a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. A CINEMA 70s olyan hangalapú asszisztensekkel is működik, mint a Hey Google, Alexa és Siri.

A CINEMA 70s az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában helyezkedik el. Hat HDMI bemenet áll rendelkezésre, három pedig 8K-kompatibilis. A HD és 4K források 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 70s-t tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja azt.

A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy teljesítményű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át. A 7.2 csatornás előerősítő kimenetek lehetőséget biztosítanak az erősítés frissítésére, ha audio ambíciói növekednek.

Típus

Cinema70s

Gyártó

Csatornaszám

7.2

Méret

442 x 109 x 372 mm

Tömeg

8,7 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Marantz Cinema 70s Házimozi rádióerõsítõ” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag I:

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia

Interaktív csomag II:

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia