A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerõsítõ

539.990 Ft

7.2 csatornás erősítő
Beépített HEOS
7 x 100 watt beépített Marantz erősítővel

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2088752059529 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerõsítõ

A CINEMA 60 ideális dedikált házimozihoz vagy vegyes használatú nappalikhoz. Csatornánként 7×100 watt, hat HDMI bemenet (három 8K UHD), beépített HEOS streaming és Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos, valamint számos bemenet és kimenet, beleértve az előerősítő kimeneti módot és a kettős mélynyomó kimenetet, a CINEMA 60 tagadhatatlan teljesítményt hoz a házimozi új osztályába.

A Marantz módjára történő hangzáskészítés a művészet és a tudomány zökkenőmentes fúziója, amelyet olyan kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásuk alapján külön-külön kiegyensúlyozzák és kiválasztják – ők a Sound Masters. Akár hét, csatornánként 100 wattos teljesítményű hangsugárzó is párosítható a CINEMA 60-al különböző konfigurációkban a rendkívüli hangzás és a szobájához tökéletes elrendezés érdekében. Az egyedi Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) erősítés minden hangot könnyedén, melegen és tágasan ad vissza.

A Marantz design időtlenül elegáns – a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúly és a szimmetria filozófiája megmutatkozik a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében szakértelemmel dolgozzuk ki és kombináljuk. A CINEMA 60 szimmetrikus előlapjának elrendezése egy gyönyörű és funkcionális ablakos kijelzőt tartalmaz, mindkét oldalán bemenetválasztó és hangerőszabályzó gombokkal – mindkettőt úgy tervezték, hogy jellegzetes analóg érzetet keltsenek. A bővített funkciókat az előlapon rendezetten elhelyezett, diszkrét gombok sorával érheti el.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 60 az Ön ideális darabja legyen. Testre szabhatja a hangszórók elrendezését, hogy illeszkedjen a helyiségéhez, és a mellékelt Audyssey MultEQ XT segítségével tökéletesre hangolhatja azt.

Bár a CINEMA 60 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem bonyolult. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a beállítást. A mellékelt távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi a TV távirányító használatát a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. A CINEMA 60 a népszerű szolgáltatók, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira is reagál.

A CINEMA 60 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában helyezkedik el. A hat HDMI bemenetből három 8K-kompatibilis, a régi HD és 4K tartalmak pedig 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 60-at tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

A házimozi egy befektetés a saját élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy képességű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át.

Típus

Cinema60

Gyártó

Csatornaszám

7.2

Méret

442 x 165 x 343 mm

Tömeg

10,9 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Marantz Cinema 60 Házimozi rádióerõsítõ” értékelése elsőként


Akciós Interaktív Csomagajánlatunk!

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, vetítésre optimalizált munkafelület, tábla fizikai befoglaló méretei / aktív felület / tömeg: 2060 mm x 1243 mm x 30 mm / 1954 mm x 1137 mm / 24 kg

Kedvezményes bruttó ár: 599.000 Ft / csomag

                                   BENQ MW855UST+