Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-PU1006W projektor

Original price was: 2.494.900 Ft.Current price is: 2.338.500 Ft.

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
6000 Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
20.000 óra lézerélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-PU1006W projektor

Az EB-PU1006W egy kompakt és sokoldalú, nagy fényerejű, opcionális cserélhető objektívekkel és speciális telepítési funkciókkal ellátott projektor.

Lenyűgöző vizuális teljesítményre tervezve

Ez a rendkívül sokoldalú, 6000 lumenes installációs projektor „body only” formában kapható, és zökkenőmentesen használható az Epson objektívválasztékával, hogy nagy fényerejű, élethű képeket biztosítson, a legkülönfélébb környezetekben: a látványosságoktól kezdve az előadótermekig, a múzeumoktól a tárgyalókig. A nagy fényerejű EB-PU1006W WUXGA felbontást kínál 4K hatást nyújtó technológiával, HDR-támogatással és speciális telepítési funkciókkal.

 

Élénk, magával ragadó képek

Lepje meg ügyfeleit és a közönséget felejthetetlen vetítésekkel. A 6000 lumen fényerejű EB-PU1006W biztosította képeket tiszta fehér árnyalatok, színekben gazdag részletek, mély feketék és éles körvonalak jellemzik, magas kontrasztarány mellett. A 4K hatást nyújtó funkcióval kivételes részletgazdagság és tisztaság érhető el.

 

Állítsa össze a tökéletes kivetítési megoldást

Az EB-PU1006W különböző objektívekkel működik, így akár kihívásokkal teli vetítési környezetben is használható, beleértve az ultra rövid vetítési távolságú, zero-offset objektíveket is. Az Epson a projektort „body only” formában, objektív nélkül biztosítja, így a felhasználó maga állíthatja össze az adott alkalmazásnak megfelelő vetítési megoldást.

 

Egyszerű szállítás és tárolás

Könnyű és kompakt kivitelének köszönhetően az installációs projektor egyszerűen mozgatható, ráadásul használatával értékes hely takarítható meg, amely méret- és költségelőnyt eredményez projektorflották esetén. Diszkrét kialakítása miatt a projektor ráadásul zökkenőmentesen képes beleolvadni a választott környezetébe.

Rugalmas telepítés

Gondoskodjon a nagy méretű, rendkívül fényes képekről, még a több projektorból álló rendszerek esetén is,

ahol az Edge Blending technológia, az egymásra helyezhetőség, valamint a cserélhető objektív kulcsfontosságú.

A Projector Professional Tool használatával leegyszerűsíthetők az összetett telepítési technikák, így a projection mapping folyamata is, miközben az opcionális külső kameramodul (ELPEC01) beépített feldolgozási folyamatokat kínál a számítógép nélküli geometriakorrekció érdekében, több projektor egymásra helyezése esetén. Az EB-PU1006W a több projektoros beállítás érdekében NFC-vel van felszerelve, megkönnyítve ezzel a diagnosztikát és a telepítést az Epson Projektor Config Tool eszköz használatával.

Élvezze a számítógép használata nélküli egymásra helyezést

Az ELPEC01 egy olyan opcionális külső kameramodul, amely könnyen integrálható EB-PU sorozatú projektorokkal és ELPLX sorozatú objektívekkel. Elérhetővé teszi a beépített feldolgozási lehetőség használatát, így számítógép nélkül is elvégezhető a képek egymásra vetítése, ami azt jelenti, hogy két támogatott projektor egymásra helyezésével megduplázható a fényerő külső számítógépes eszközök használata nélkül. Ez csökkenti a további külső berendezések és a kapcsolódó költségek szükségességét.

Állítson elő személyre szabott tartalmakat

Az EB-PU1006W beépített médialejátszóval rendelkezik, amely hálózati tartalmak kezelésére is alkalmas. Ezáltal megoldhatóvá válik az USB eszközökre kiírt lejátszási listák közvetlenül a projektorról történő lejátszása². Okostelefonjával vagy táblagépével, illetve az Epson Creative Projection alkalmazással személyre szabott tartalmakat állíthat elő, míg az Epson Projector Content Manager szoftver segítségével lejátszási listákat hozhat létre, illetve ütemezheti is azokat.

Adatlap

Típus

V11HA35940

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

2500000:1

Fényerő

6000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Csatlakozók

A típusú USB 2.0 (2x), USB 2.0 Type B (Service Only), RS-232C, Ethernet-csatoló (100 Base-TX / 10 Base-T), Vezeték nélküli LAN IEEE 802.11a/b/g/n (opcionális), VGA be, DVI be, HDBaseT, Sztereó minidugasz audio kimenet, HDMI (HDCP 2.3)

Technológia

LCD

Tömeg

15,4 kg

Zajszint

30 dB

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-PU1006W projektor” értékelése elsőként