Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-L735U projektor

Original price was: 2.127.000 Ft.Current price is: 2.119.900 Ft.

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
7000 Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
20.000 óra lézerélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-L735U projektor

Az EB-L735U fix objektíves lézerprojektor 7000 lumen fényerejével ideális oktatási, vállalati, kereskedelmi és turisztikai látványosságok számára.

Nagy fényerejű, költséghatékony kivetítési megoldások

A még jól megvilágított környezetben is élénkebb, nagyobb fényerejű és hatásos vetítést biztosító EB-L735U lenyűgöző 7000 lumen fényerőt és WUXGA Full HD felbontást biztosít megfizethető áron. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók felár fizetése nélkül, csökkentett teljesítményfelvétel mellett frissíthetnek a lézerteljesítményre és megbízhatóságra. A következőkkel rendelkezik: 4K-bemenet támogatása, Detail Enhancement technológia, Edge Blending technológia és széles tartományú lencseshift a kihívást jelentő telepítési környezetekhez. Az EB-L735U akár 500 hüvelykes kép kivetítésére is, a tiszta és élénk részletek csökkentése nélkül.

Könnyű és rugalmas telepítés

Ez a stílusos és kompakt projektor 360°-os telepítést kínál a képminőség romlása nélkül, valamint 16:6 ultra-szélesvásznú vetítést, HDMI kimenetet és Edge Blending támogatást biztosít a több projektoros telepítésekhez. Fehérben is kapható.

A 3LCD technológia piacvezetőjeként az Epson szüntelenül fejleszti nagy fényerejű lézerprojektorait a még kisebb és kompaktabb kivetítési megoldásokkal. Az EB-L735U még hatékonyabb, gyakorlatiasabb és kreatívabb kivetítő alkalmazásokat biztosít számos különböző iparág számára.

Fejlett csatlakoztathatóság

Fejlett csatlakoztathatóság Ez a kivetítési megoldás több különböző csatlakozási megoldást is kínál, ezáltal több forrást is kivetíthet egy időben, és vezeték nélkül. Az EB-L735U jövőbemutató csatlakoztathatósági lehetőségekkel, többek között HDMI és HDBaseT 4K-jeltámogatással, 5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal vállalati biztonsággal, továbbfejlesztett Miracasttal, beépített médialejátszóval és az Epson ELPWP10 vezeték nélküli prezentációs rendszer támogatásával rendelkezik.

Adatlap

Típus

V11HA25140

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-L735U projektor” értékelése elsőként