A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Sony VPL-FHZ80 projektor

Original price was: 2.494.100 Ft.Current price is: 2.274.900 Ft.

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
6000 ANSI Lumen fényerő
Infinity:1 kontrasztarány
20000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer
Fekete színben is elérhető

Engedélyezett utánrendelésre

Sony VPL-FHZ80 projektor

Erőteljes, kompakt, könnyű és kiváló stílusú, ezek a 3LCD lézerprojektorok tele vannak a Sony legújabb innovációival, hogy egyenletesen gazdag, fényes, színes képeket készítsenek. Sokoldalú telepítési lehetőségekkel és csökkentett karbantartási igényükkel ideálisak a közepes méretű vállalati, oktatási és nyilvános környezetekben való vetítéshez. A VPL-FHZ85/FHZ80 már számos iparági díjat kapott.

Merész, gazdag színek, még erősen megvilágított helyiségekben is

Az erősen megvilágított helyiségekben még a nagy teljesítményű projektorok is szenvedhetnek a kimosódott képszínektől. A Sony kizárólagos Bright View funkciója olyan ütős képeket biztosít, amelyek nem áldoznak fel a színekről. Az újonnan továbbfejlesztett Reality Creation biztosítja, hogy a képek, diagramok és szövegek tiszták és élesek legyenek, még világos körülmények között is. Az intelligens beállítások az Ambiance funkcióval a kivetített képeket a környezettel párosítják a jobb megtekintési élmény érdekében: még egy környezeti fényérzékelő is van a szoba fényerejének mérésére.

Kifinomult tervezés és kiemelkedő telepítési rugalmasság

A könnyű, kompakt VPL-FHZ85/80 elegáns kiegészítője bármely modern munkaterületnek. Visszafogott, egybeolvadó kialakítása lapos felső felülettel rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a vizuális hatást, ha a projektor mennyezetre van szerelve. A beszerelést leegyszerűsíti az opcionális objektívek választéka, míg a kategóriájában vezető objektíveltolási képesség leküzdi az olyan kihívásokat, mint a mennyezeti akadályok és más AV-berendezések.

Hosszabb ideig fényesebb

Míg más projektorok idővel kifakulhatnak, a VPL-FHZ85/80-at úgy tervezték, hogy egyenletes képfényerőt tartson fenn. Az exkluzív Intelligens beállítások funkció automatikusan figyeli a valós használatot, és optimalizálja a beállításokat, hogy a képek egyenletesen világosak legyenek. A zárt lézerfényforrás és az automatikus szűrőtisztító rendszer megakadályozza a por felhalmozódását, így hűvös, hatékony működést biztosít kompromisszumok nélküli képfényerő mellett.

Típus

VPL-FHZ80

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Fényerő

6000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Technológia

3LCD

Tömeg

13 kg

Zajszint

36 dB

Garancia

5 év vagy 12.000 óra

Csatlakozók

HDMI, DVI-D be- és ki, HDBaseT (RJ45), VGA RGB/YPrPb be és ki (2x Dsub15), kompozit videó (BNC), audió be és ki (2x Mini Jack)LAN (RJ45), RS232C (D-sub9), IR/Control S (Mini Jack), USB táp (Type-A), USB Firmware-frissítés (Type-A)

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Sony VPL-FHZ80 projektor” értékelése elsőként