Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-FH52 projektor

Original price was: 319.900 Ft.Current price is: 283.800 Ft.

Full HD (1920×1080) felbontás
3LCD technológia
4000 Lumen fényerő
16.000:1 kontrasztarány
5500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó
Wifi-s csatlakozás

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-FH52 projektor

A tökéletes vezeték nélküli kivetítő

Ezzel a rugalmas, hordozható és megbízható Full HD kivetítővel minden prezentációt világosabbá, élesebbé és együttműködőbbé tehet.

Maximális siker, minimális erőfeszítéssel

Bármilyen szakmai területen, bármely alkalommal van rá szüksége, az EB-FH52 a legjobb vezeték nélküli vetítési megoldás. Tökéletes részletgazdag, tiszta előadások bemutatásához vagy videotartalmak megtekintéséhez, stílusos formavilága pedig a megfelelő benyomást kelti minden munkakörnyezetben. A Full HD felbontású, 4000 lumen fényerejű vetítési teljesítmény verhetetlen sokoldalúságot ígér a tartalmak megjelenítésében. De ez a nagyszerű teljesítmény nem jár együtt semmilyen kompromisszummal a megbízhatóság terén. A megbízható 3LCD technológia minimálisra csökkenti a beavatkozási és karbantartási igényeket – így Ön évekig élvezheti a kiváló minőségű, zökkenőmentes megbeszéléseket.

Amikor a fényerő, a gyorsaság, a nagy képméret és a rugalmasság egyszerre van jelen

Van a gyors, és van az EB-FH52. A villámgyors, 240 Hz-es képfrissítés rendkívül egyenletes látványt biztosít, függetlenül attól, hogy a képernyőn milyen gyorsan váltakoznak a képek. A méretezhető, akár 300 hüvelykes vetítőfelületen a tartalom soha nem látott módon, a legfinomabb részletességgel, élesen és tisztán jelenik meg. A nagy fényerő, a 16 000:1 kontrasztarány és a Full HD 1080p felbontás kombinációja kiváló képminőséget és olyan vizuális élményt nyújt, amely kíméli a szemet, még erősen megvilágított környezetben is.

Tegyen jó benyomást az elkövetkezendő néhány évben

Felejtse el a nem kívánt beavatkozások miatt elvesztegetett időt, és tapasztalja meg a problémamentes bemutatókat, újra és újra. Az EB-FH52 hosszú lámpaélettartamot garantál (Eco üzemmódban 12 000 óra), így évekig használhatja az eszközt, mielőtt az bármilyen karbantartást igényelne.

A mindenre alkalmas megjelenítési megoldás

Rugalmasságra és sokoldalú felhasználhatóságra vágyik? Az EB-FH52-re mindkettő jellemző. Az automatikus függőleges és manuális vízszintes trapézkorrekciónak, valamint a széles optikai zoomtartománynak köszönhetően szabadon dönthet arról, hogy a kivetítő miként illeszthető legjobban a helyiségbe, a munkaterületbe vagy az irodába, anélkül, hogy a kép torzulása miatt kellene aggódnia.

Csatlakozás, együttműködés és kommunikáció

A kapcsolódás nem is lehetne egyszerűbb az EB-FH52 esetén. A beépített vezeték nélküli kapcsolódás egyszerű és intuitív hozzáférést biztosít a projektorhoz a kompatibilis okoseszközökről, az iProjection alkalmazás használatával1. Akár egyszerre több eszközről is megjeleníthet tartalmakat anélkül, hogy szükség lenne két különálló kijelzőre, és élvezheti a mozgás, valamint a közönséggel való kapcsolattartás szabadságát a bemutató megzavarása nélkül. Az élmény teljessége érdekében a kiváló minőségű hang a beépített 16 W-os hangszórón keresztül szólal meg; az audio tartalmak tisztán hallhatók, így a külső hangszórókat nyugodtan otthon hagyhatja.

Lényeges jellemzők

  • Vezeték nélküli, nagy fényerejű Full HD képek villámgyors, 240 Hz-es képfrissítéssel: 3LCD technológia és egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás
  • 16 000:1 kontrasztarány: Mély fekete és részletgazdag sötét jelenetek
  • Csatlakoztathatóság: streamelés és megosztás: Beépített vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőségek és képernyőtükrözés
  • Okos költségmegtakarítási lehetőség: Akár 12 000 óra lámpaélettartam ECO módban
  • Sokoldalúan és rugalmasan kezelhető: Kivetítés különböző forrásokról a HDMI bemenetnek és a mobil csatlakoztathatóságnak köszönhetően

Ha a projektor mennyezetre vagy oldalfalra van felszerelve olyan környezetben, ahol erősen olajos füst van, vagy olyan helyeken, ahol olajokat vagy kémiai anyagokat párologtatnak, ahol sok füstöt, vagy buborékot használnak az események megrendezése során, vagy rendszeresen égetnek aromaolajokat, az fogékonnyá teheti a termékeink bizonyos részeit az anyagkárosodásra, és idővel eltörhetnek és a projektor leeshet a mennyezetről.

Adatlap

Típus

V11H978040

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

16000:1

Fényerő

4000 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Lámpa élettartam

5500 óra

Bemenetek

1 db USB-A, 1 db USB-B, 1 db vezeték nélküli LAN, IEEE 802.11b/g/n (WiFi 4), 1 db HDMI, 1 db VGA, Cinch audiobemenet, Miracast

Kimenetek

kompozit

Technológia

LCD

Tömeg

3,1 kg

Zajszint

37 dB

Garancia

36 hónap Bevitel, Izzó: 36 hónap vagy 1.000 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-FH52 projektor” értékelése elsőként