A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson CO-FH02 projektor

Original price was: 299.000 Ft.Current price is: 265.500 Ft.

Full HD (1920×1080) felbontás
3LCD technológia
3000 Lumen fényerő
6000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Epson CO-FH02 projektor

Élvezze a nagy képernyő élményét otthonában vagy irodájában. Ez a megfizethető megoldás könnyen használható, full HD minőséget garantál, és Android TV funkcióval is rendelkezik3.
Full HD projektorunkkal könnyedén megteremtheti a nagyképernyős élményt otthonában, miközben ideális irodai vagy osztálytermi használatra is. Lenyűgöző, 391 hüvelykes képet vetít, emellé Android TV funkciót is kínál3. A beállítása egyszerű és 3000 lumen fényerőt biztosít a részletgazdag, világos képek megjelenítése érdekében. Tartós megoldást kínál: a hosszú élettartamú lámpának köszönhetően 18 évre elegendő szórakozást biztosít¹.

A nagyobb jobb

Merüljön el kedvenc mozifilmjeiben és játékaiban a full HD 1080p projektor segítségével, amely lenyűgöző, 391 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére képes. Keltse életre a képernyőt a 3LCD technológia segítségével, amely a versenytársak készülékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít².

Egyszerű telepítés

Úgy gondoljuk, hogy egy otthoni projektor használata nem lehet bonyolultabb egy TV használatánál. Éppen ezért a projektor által vetített kép problémamentesen és gyorsan beállítható az olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a trapéztorzítás korrekció. A HDMI-bemenet révén a szórakoztató tartalomhoz is rendkívül könnyű hozzáférnie – csatlakoztasson játékkonzolokat és más eszközöket. A legjobb az egészben, hogy Androidos projektoraink rendkívül könnyen használhatók, így Ön nagyobb formátumban és jobb minőségben élvezheti a filmeket, a játékait vagy az egyéb kedvelt tartalmait.

Hosszú távú megoldás

Hosszú távú, problémamentes megoldást keres kedvező áron, hogy otthonában nézhesse kedvenc filmjeit? A modell hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően akár 18 éven át minden nap megnézhet egy filmet¹.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

A nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható Full HD 1080p projektor akár nappali fényviszonyok mellett is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képet vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3000 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Főbb jellemzők

  • Élvezze a nagy képernyő által nyújtott élményt Vetítse ki nagy méretben kedvenc filmjeit, játékait és sporteseményeit az otthonában
  • Könnyen telepíthető Trapézkorrekció, beépített Android és HDMI
  • Hosszú távú megoldás 18 évnyi¹ szórakozás
  • Csúcstechnológiás készülék kedvező áron Használja ki a Full HD 1080p projektor által kínált lehetőségeket
  • Lenyűgöző, nagy fényerejű kép Egyformán erős, 3000 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátás

Adatlap CO-FH02

 

Típus

V11HA85040

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényerő

3000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

6000 óra, Eco: 12000 óra

Technológia

3LCD

Tömeg

2,6 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Garancia

24 hónap

Csatlakozók

HDMI 1.4, USB 2.0-A, USB 2.0
Android TV: Igen
Okostelefon-csatlakoztatás: n. a.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson CO-FH02 projektor” értékelése elsőként