A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TH685i projektor

418.000 Ft

FullHD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
3500 ANSI Lumen fényerő
10.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ TH685i projektor

Ultra-alacsony késlekedésű HDR konzoljáték projektor, Android TV-vel | TH685i

  • Ultra-alacsony 8,3ms@120Hz bemeneti késlekedés dedikált játék üzemmódokkal

  • Google által tanúsított Android TV és Google Play Áruház

  • 1080p HDR 4K kompatibilitás

Az otthoni szórakozás jövője

A játékosoknak készült TH685i-t alacsony bemeneti késleltetéssel (8,3 ms) töltik fel a valós idejű videojáték-izgalmakhoz. A lenyűgöző 1080p HDR grafika és a nagy, 3500 ANSI lumen fényerő még nappal is intenzív akciókat mutat meg. Ellentétben bármivel, amit eddig hallott, a projektor félelmetes hangzása epikus játékmenetbe meríti Önt. A többfunkciós szórakozáshoz a projektor a Google által tanúsított Android TV-vel érkezik, amellyel összekapcsolja Önt a Google Play Áruházban található nagyképernyős játék-, tévé-, sport- és film tartalmakkal. Ez az otthoni szórakozás jövője.

Készen áll a valóságra?

Merüljön el a félelmetes, hiperrealisztikus HDR-részletekkel teli, lapos képernyőket megszégyenítő minőségű, gigantikus Full HD 1080p vetített képben. A TH685i lenyűgöző játékgyőzelmeket és mennyei streaming szórakozást nyújt.

Számít az alacsony bemeneti késleltetés

Semmi sem teszi tönkre a játék szórakozását, mint a késleltetés. A TH685i 8 ms válaszidővel a zökkenőmentes játék érdekében száműzi a késleltetést. Tökéletes a gyors tempójú sportokhoz, a reakciókritikus FPS-hez (First-Person Shooters) és az időzítésfüggő csatákhoz.

Exkluzív játék üzemmód

A TH685i játék üzemmódja finomhangolja a képeket, nagyobb tisztasággal és pontossággal fokozva a sötét jeleneteket, ezzel segítve Önt szintet lépni ellenségei kiszúrásával és minden rejtett kincs megtalálásával kedvenc RPG-jében.

Hallja meg ellensége minden lépését

A TH685i beépített 5 W-os hangszórója Game Sound Mode-dal emeli ki a hangzást. Hallani fogja ellenségei közeledtét, és képes lesz megbecsülni azok helyét. Élvezze a teljes audio elmerülést kedvenc játékaiban.

Egy projektor, végtelen szórakozás

Legyen szó filmekről, műsorokról, sportról vagy élő TV-ről, az Android által működtetett BenQ okos projektor rendelkezik a legszélesebb körű szórakoztató könyvtárral. A felhasználóbarát kezelőfelületen keresztül hozzáférhet a Google Playhez, és gondtalanul szórakozhat.

Kezdődjön a játék!

Minden rendelkezésre áll, hogy elképesztő játékmenetben vagy filmélményben legyen része, még a világos nappaliba is. Akár Sony PS4, Nintendo Switch, Xbox One X, vagy Google Stadia játékot is játszik, hihetetlen élményben részesülhet a TH685i-vel. Hagyja, hogy az izgalom elkezdődjön!

Automatikus trapézkorrekció a tökéletes képért

A függőleges trapézkorrekció a vetített képet úgy állítja be, hogy tökéletesen négyzet alakú legyen, így különféle helyszíneken vetíthet mindig kiváló képeket..

Digitális lencseeltolás a változó vetítési magassághoz

A TH685i digitális, függőleges lencse eltolása dinamikus vetítési magasságot tesz lehetővé, így bárhol tökéletes illeszkedést érhet el.

 

Típus

TH685i

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Kontrasztarány

10000 : 1

Fényerő

3500 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

4000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

1 db D-sub, 1 db USB-A, 1 db Audio 3.5mm, 1 db RS232, 2 db HDMI

Kimenetek

1 db Audio 3.5mm, 1 db D-sub

Tömeg

2,8 kg

Zajszint

35 dB

Gyári tartozékok

garanciajegy, Távirányító elemekkel, AC tápkábel, Üzembe helyezési útmutató

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TH685i projektor” értékelése elsőként