Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

ViewSonic PG706HD projektor

327.900 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
4000 Lumen fényerő
12.000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

ViewSonic PG706HD projektor

VIEWSONIC PG706HD PROJEKTOR

A ViewSonic PG706HD 4000 ANSI fényerővel rendelkező asztali projektor, mely páratlan részletességgel vetíti ki a legfinomabb jeleneteket. A nagy fényerő és a WUXGA 1920×1200 felbontás tökéletes képminőséget biztosít bármilyen közepes méretű helyiségben, tárgyalóteremben, tanteremben. A PG706HD energiatakarékos SuperEco + móddal rendelkezik, mely csökkenti az energiafogyasztást és 20 000 órára növeli a lámpa élettartamát, lecsökkentve ezáltal a lámpa cseréjének gyakoriságát és a karbantartási költségeket. A kettős HDMI, S-Video és VGA bemenetek mellett a projektor az RS232-hez és a LAN-hoz van integrálva, amelyet Crestron, AMX, PJ Link és Extron hálózati megoldások tanúsítanak, megkönnyítve ezzel a projektor távoli vezérlését és monitorozását.

VILÁGOS KÉPEK MINDEN ALKALOMMAL

A PG706HD képei bármilyen fényviszonyok között fényesnek tűnnek a nagy, 4000 ANSI Lumen fényerőnek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy nem mosódnak ki nappal vagy bekapcsolt világítás mellett.

WUXGA FELBONTÁS A FINOM RÉSZLETEKÉRT

A WUXGA (1920 x 1200) natív felbontású, 16:10 képarányú projektor több információt jelenít meg, ultraéles képrészletekkel.

ÉLÉNK SZÍNTELJESÍTMÉNY

A ViewSonic szabadalmaztatott SuperColor™ technológiája széles színtartományt jelenít meg, így biztosítva, hogy a felhasználók élethű színteljesítményt élvezzenek világos és sötét környezetben is, a képminőség feláldozása nélkül.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

ENERGIAHATÉKONY SUPERECO+ ÜZEMMÓD AKÁR 20 000 ÓRÁS LÁMPAÉLETTARTAMÉRT

A legújabb SuperEco+ mód technológia nagymértékben megnöveli a PG706HD lámpa élettartamát 15 000 óráról 20 000 üzemórára bemeneti jellel. Ez azt jelenti, hogy napi 4 órán keresztül használható több mint 13 évig anélkül, hogy a fényerő csökkenne.

MAGÁVAL RAGADÓ 3D-S MEGTEKINTÉS

A PG706WU közvetlenül 3D tartalmat vetíthet ki 3D Blu-ray lejátszókról és HDMI-kompatibilis eszközökről, például laptopokról, táblagépekről és médialejátszókról HDMI-kapcsolaton keresztül.

SZÉLESKÖRŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A kettős HDMI-port elegendő csatlakozási lehetőséget biztosít bármely HDMI-multimédiás eszköz támogatásához, így bármilyen alkalomra nagy képernyős élményt nyújt.

TESTRESZABOTT FELHASZNÁLÓI MÓDOK AZ ÖN SZÍNPREFERENCIÁJÁNAK MEGFELELŐEN

A ViewSonic alapértelmezett képmódja mellett két további felhasználói mód is hozzáadásra került annak biztosítására, hogy a felhasználók összesen 7 színmóddal elmenthessék kedvenc beállításaikat.

EGYSZERŰ KÖZPONTI KEZELÉS

A PG706WU Creston, AMX, PJ Link, Extron és ViewSonic vContorller kompatibilis, vagyis egyszerűen vezérelhető és távolról is felügyelhető számítógépről. Az informatikai személyzet akár 250 kivetítőt is kezelhet egyszerre, és irányíthatja a műveleteket, például ütemezést LAN IP-n keresztül egy fejlett, valós idejű riasztási rendszerrel, amely állapotfrissítéseket küld az energiaellátásról, a használati órákról és az egység elhelyezkedéséről az egyszerűsített karbantartás érdekében.

AZONNALI AKTIVÁLÁS JELÉSZLELÉSKOR

 • Jel bekapcsolás: VGA- vagy HDMI-kábel csatlakozás észlelésekor automatikusan bekapcsol.
 • Közvetlen bekapcsolás: A kezdéshez csatlakoztassa a tápkábelt; a kivetítő magától bekapcsol, miután csatlakoztatta a kábelt.

8 VEZÉRLŐKÓD EGYETLEN TÁVIRÁNYÍTÓRÓL

Ehhez a projektor távirányítójához 8 különböző vezérlőkód rendelhető a könnyű egyidejű kivetítő kiválasztásához, konfigurálásához és működtetéséhez tanórákon és értekezleten. A távirányító bizonyos kivetítőket külön-külön is tud működtetni, ha a kódok szinkronizálva vannak a kivetítőn és a távirányítón is.

INTEGRÁLT ÁRAMFORRÁS

A beépített 5V/1.5A USB-kimenet használható a vezeték nélküli HDMI-kulcsok tápellátására, így nincs szükség külön tápadapterekre kedvenc multimédiás tartalmai streamelésekor.

A PROJEKTORSZOFTVER FRISSÍTÉSÉNEK EGYSZERŰBB MÓDJA

A ViewSonic projektorszoftver-frissítés online elérhető, és lehetővé teszi, hogy a projektor firmware-jét egyszerűen és kényelmesen naprakészen tartsa USB- és LAN-kapcsolaton keresztül; nem kell szoftverfrissítésért a kivetítőt szervizbe vinni.

 1. Billentyűzet
 2. LED kijelző
 3. Lencse
 4. Bekapcsológomb
 5. Zoon/Fókusz
 6. Elülső IR
 7. A típusú USB
 8. HDMI port
 9. Audio In / Out
 10. Számítógép be
 11. Számítógép ki
 12. RS-232
 13. S-Video
 14. RJ45
 15. Kensington zár
 16. Videó
Típus

PG706HD

Gyártó

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Technológia

DLP

Fényerő

4000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Képarány

16:9

Kontrasztarány

12000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Tömeg

2,79 kg

Zajszint

32 dB

Csatlakozók:

2 db HDMI, VGA kimenet, RJ45, S-Video, kompozit, audio bemenet, audio kimenet, USB A, RS232

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„ViewSonic PG706HD projektor” értékelése elsőként