A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EH-TW9400 projektor

899.000 Ft

4K PRO-UHD felbontás
3LCD technológia
2.600 ANSI Lumen fényerő
1.200.000 : 1 kontrasztarány
3.500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: Lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2030847445106 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Epson EH-TW9400 projektor

Lenyűgöző 4K UHD-élményt kínál a speciális, képponteltolást alkalmazó, a felbontás javítására szolgáló megoldásnak köszönhetően.

Az Epson 4K PRO-UHD jelölés nem csupán felbontásspecifikáció: olyan megoldás van mögötte, amely a képmegjelenítési teljesítményt befolyásoló valamennyi tényezőre kiterjed, így a színes- és a fehérfény kibocsátásra, a kontrasztra, a HDR10-re, a színfeldolgozásra, valamint a 4K tartalom fogadásának, feldolgozásának és vetítésének képességére is.

Nagy dinamikatartomány

A nagy dinamikatartomány (HDR) a kontrasztarány növelésével optimális vizuális élményt teremt, és lehetővé teszi, hogy a vetítőfelület legsötétebb és legvilágosabb részei sokkal szélesebb tartományban mozogjanak. Ezáltal nagyobb mélységet ad a képnek, és képessé tesz olyan hihetetlenül apró részletek felfedezésére, amelyeket korábban lehetetlen lett volna észlelni. És ez még nem minden. Gazdagabbá teszi a színeket, amitől a képek természetesebbnek, ugyanakkor intenzívebbnek és még lebilincselőbbnek hatnak. A HDR-támogatással most már élvezheti a legújabb HDR-tartalmak előnyeit.

Kiemelkedő színesfény kibocsátás

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a bennünket körülvevő valós színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD technológia egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást (CLO). Miért érné be tompa, fakó és élettelen képekkel? Élje át az élénk és életszerű képeket az Epson projektoraival.

3LCD technológia – szivárványhatás nélkül

Kerülje el a szivárványhatást az Epson projektoraival, amelyek három különböző LCD-chipet használnak a piros, zöld és kék fény egyidejű kivetítéséhez.

Ezzel szemben az egychipes DLP technológiát alkalmazó projektorok egy forgó kereket használnak a színek egymást követő megjelenítéséhez. Az éles kontúrok helyett egyes nézők szivárványhatást tapasztalhatnak – zavaró és természetellenes színes szegélyeket.

Ultraszéles színtér

Az ultraszéles színtér megnöveli az életszerű színtartományt, a nagy kontrasztarány pedig mély feketéket nyújt az sötétebb részeken is gazdag részletekért.

Folyamatosabban mozgó, gyors akciók

Még a leggyorsabb akciójeleneteket is egyszerűen kezeli, hiszen a képkocka-interpoláció és a részletkiemelés funkciója éles és egyenletes képet állít elő. A képkocka-interpolációs technológia további képkockákat illeszt a már meglévők közé, csökkentve a gyors mozgásból adódó elmosódás mértékét. Vagyis nincs több homályos kép, a mozgást megörökítő képsorozatok pedig lényegesen nagyobb részletgazdagsággal és élesebben jelennek meg.

Típus

TW9400

Gyártó

Technológia

3LCD

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényerő

2600 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

1200000:1

Lámpa élettartam

3500 óra

Tömeg

11,2 kg

Zajszint

31 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

20 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EH-TW9400 projektor” értékelése elsőként