A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Epson EB-L735U projektor

2.096.000 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
7000 Lumen fényerő
2.500.000:1 kontrasztarány
20.000 óra lézerélettartam
Fényforrás: Lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Epson EB-L735U projektor

Fényesebb és kontrasztosabb képek

Az EB-L735U még világos környezetben is lebilincselő és hatásos képeket garantál. Lenyűgöző, 7000 lumenes fényerőt, valamint WUXGA full HD felbontást kínál, megfizethető áron. Ez pedig annyit tesz, hogy csökkentett teljesítményfelvétel mellett is elérhetővé válik a megbízhatóság és a lézerteljesítmény. A következőkkel rendelkezik: 4K-bemenet támogatása, Detail Enhancement technológia, Edge Blending technológia és széles tartományú lencseshift a kihívást jelentő telepítési környezetekhez. Az EB-L735U akár 500 hüvelykes kép kivetítésére is képes, a tiszta és élénk részletek csökkentése nélkül.

Fényesebb és kontrasztosabb képek

Egyszerű telepítés

Az EB-L735U számos professzionális funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a telepítést, még összetett képek esetén is. A stílusos és kompakt kiszerelésű projektor 360 fokos telepítést tesz lehetővé a megjelenítési minőség csorbulása nélkül, és támogatja a 16:6-os ultraszéles vetítést, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret. Az osztott képernyős opciónak köszönhetően egyszerre akár kettő vagy négy különböző forrásból származó kép is megjeleníthető, miközben a geometriai korrekció és az Edge Blending funkció abban segít, hogy egyetlen nagy méretű, folyamatos képet hozhassunk létre, több projektor használatával. Fehérben is kapható.

Egyszerű telepítés

A környezeti feltételekhez alkalmazkodó méret

A síkpaneles projektoroktól eltérően, nem kell vakító fénnyel, illetve ujjlenyomatokkal vagy kieső falfelületekkel számolni. A kivetített kép 50 és 500 hüvelyk között méretezhető, valamennyi igénynek eleget téve. Legyen szó oktatási, vállalati vagy kiskereskedelmi felhasználásról, esetleg turisztikai látványosságokról, a nézői élménynek semmi sem szabhat korlátokat, a végeredmény pedig garantáltan lebilincselő.

A környezeti feltételekhez alkalmazkodó méret

Sokoldalú csatlakoztathatóság és vezérlés

Az EB-L735U számos csatlakoztatási lehetőséget kínál, miközben egyszerre több forrás képét is képes megjeleníteni, akár vezeték nélküli prezentáció formájában. Jövőbiztos csatlakoztatási lehetőségek: HDMI (kimenet és bemenet) és HDBaseT 4K-jeltámogatással, 5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat vállalati szintű biztonsággal, beépített médialejátszó, beépített Miracast, továbbá támogatás az Epson ELPWP10 vezeték nélküli prezentációs rendszer számára. Az intuitív, képernyőn megjelenő felhasználói útmutatónak köszönhetően a beállítás és a navigálás is egyszerű.

Személyre szabott tartalmak létrehozása digitális reklámokhoz

A hálózati tartalmakat is támogató, beépített médialejátszónak köszönhetően, az EB-L735U használatával megoldható az USB eszközökre kiírt lejátszási listák közvetlenül a projektorról történő lejátszása². Az Epson Creative Projection alkalmazással személyre szabott tartalmak állíthatók elő egy okostelefon vagy táblagép segítségével, miközben az Epson Projector Content Manager szoftverrel lejátszási listák állíthatók össze, illetve azok ütemezhetők is.

Azonnali készenlét a csatlakozást követően

Sosem volt még ilyen egyszerű az együttműködés az ELPWP10 adapterrel, vagyis az Epson vezeték nélküli prezentációs rendszerével. Garantált a költségtakarékos és modern vezeték nélküli csatlakoztathatóság. Nincsenek kábelek – egyszerű plug-and-play megoldás!

Lehetővé teszi a fizikai távolságtartást

Vegye kezébe az irányítást a kivetített képek felett

Az Epson Projector Professional Tool szoftverrel magasabb szintű képmanipulációra és vezérlésre képes. Az ingyenes és intuitív eszköznek köszönhetően leegyszerűsödik az olyan fejlett funkciók használata, mint az Edge Blending és a mapping, csakúgy, mint a több projektoros vezérlés.

Lehetővé teszi a fizikai távolságtartást

Kiváló társ a kötelező vagy felelősségteljes döntésen alapuló távolságtartásban, hiszen az akár 500 hüvelykig nagyítható képek valamennyi pozícióban tökéletesen látszanak.

Típus

V11HA25140U

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

2500000:1

Fényerő

7000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Technológia

LCD

Tömeg

8,4 kg

Zajszint

38 dB

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Epson EB-L735U projektor” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag I:

BenQ MW855UST projektor + konzol:
Ultra közeli vetítési távolságú projektor, WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, DLP technológia, 10000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia

Interaktív csomag II:

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia