Újdonságok az Epsontól

Továbbfejlesztett, új termékek az EPSON-tól. Hosszú lámpa élettartamuk és magas fényerejük miatt tökéletesen illeszkednek üzleti vagy oktatási környezetbe. Világos fényviszonyok mellett is éles képet biztosítanak.

 

EB-W39: SOKOLDALÚ HD-READY PROJEKTOR

A kompakt és elegáns kialakítású EB-W39 ideális választás látványos és meggyőző prezentációkhoz és dinamikus video tartalmakhoz, különösen olyan helyzetekben, amikor a mobilitás fontos. A 3500-lumen fényerő és 15 000: 1 nagy kontrasztarány kiváló fényviszonyokat kínál, még jól megvilágított helyiségekben is. 12 000 órás lámpaélettartam öko üzemmódban. A felhasználóknak nem kell aggódniuk a karbantartás miatt több mint 5 évig.

EB-1470UI: FULL HD TÁRGYALÓTERMI RENDSZER, LÉZER FÉNYFORRÁSSAL

Csapatmunkára tervezve – Ideális megoldás interaktív vállalati megbeszélésekhez, amely lehetővé teszi a távoli elérést is, és akár 100”-ig növelhető képátlót biztosít, lézer fényforrással.

EB-990U: HOZZA KI A DIÁKOKBÓL A MAXIMUMOT!

Ez a nagy fényerejű WUXGA projektor csatlakozók széles körét és az egyszerű beállítás kényelmét biztosítja, így az oktatás szereplőinek minden igényét ki tudja elégíteni. Az iProjection alkalmazással egyszerűen megjelenítheti a tartalmakat számítógépekről és okos eszközökről. A megosztott képernyő funkció többféle eszköz tartalmának egyidejű megjelenítésére is használható. A széles 1,6x-os optikai zoommal és a függőleges / vízszintes trapézkorrekcióval egyszerű a telepítés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük