A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Sony VPL-PHZ60 projektor

1.628.100 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
LCD technológia
6000 ANSI Lumen fényerő
500.000:1 kontrasztarány
20000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer

Engedélyezett utánrendelésre

Sony VPL-PHZ60 projektor

Diszkrét és rendkívül kompakt nagy fényerejű installációs projektor, üzleti és oktatási célra. Kiemelkedő képteljesítmény és megbízhatóság, minimális karbantartási igénnyel. Ideális konferenciatermekben, vizuális szimulációs környezetben, pontos színátmenet reprodukció. Intelligens finomhangolás, az optimalizálási algoritmus révén pedig a lézerkimenetet és a hűtést automatikusan beállítja a használat gyakoriságának megfelelően, meghosszabbítva ezáltal a projektor élettartamát. Újragondolt és továbbfejlesztett lencseeltolás valamint vetítési arány. 4K 30p bemeneti jelek támogatása.

A világ legkisebb, legkönnyebb 6000 lumenes lézerprojektorja

A gyönyörűen karcsú, könnyű és stílusos VPL-PHZ60/50 lézerprojektor a kiemelkedő képteljesítményt lenyűgöző 6000 lumen* képi fényerővel és megbízható megbízhatósággal ötvözi. Diszkrét összeilleszthető stílusával, minimális karbantartási igényével és rugalmas telepítési lehetőségeivel természetes partnere napjaink integrált AV-környezeteinek.

Élénk, éles képek, amelyek minden közönséget lenyűgöznek

Tapasztalja meg a csodálatosan gazdag, finoman részletezett képeket konferenciatermekben, nagyobb tantermekben és vizuális szimulációs környezetekben. A színek és a színátmenetek pontosan reprodukálódnak, míg az exkluzív Reality Creation funkció minden pixelt optimalizál, hogy javítsa a képernyőn megjelenő tartalmat anélkül, hogy digitális képzajt okozna. A Bright View még világos környezetben is jól látható képeket biztosít.

Nagyobb rugalmasság a problémamentes telepítéshez

Élvezze a rugalmas beépítési lehetőségeket a bőséges, +55%-os függőleges objektíveltolási tartománynak köszönhetően, így könnyedén készíthet tökéletesen arányos képeket hosszú rúdrögzítés vagy trapézkorrekció nélkül, ha a projektor mennyezetére van szerelve. Bővítették a vetítési arány tartományát is, leegyszerűsítve a korábban telepített projektor cseréjét anélkül, hogy a meglévő mennyezeti konzol áthelyezésével kellene bajlódni.

Natív 4K 30P bemeneti támogatás

A 4K 30P bemeneti jelek támogatása leegyszerűsíti az életet, ha a VPL-PHZ60/50-et többképernyős beállításokban használja más eszközökkel, például lapos alképernyőkkel: csak ossza szét ugyanazt a 4K jelet, hogy az összes kijelzőt anélkül kezelje. Van egy nagy teljesítményű képskálázó is, amely könnyedén konvertálja a 4K bemeneti jeleket Full HD kivetítéssé, miközben megőrzi az eredeti képminőséget.

VPL-PHZ5060-Brochure-EN

 

Típus

VPL-PHZ60

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Kontrasztarány

500000:1

Fényerő

6000 Lumen

Fényforrás

lézer

Lámpa élettartam

20000 óra

Technológia

LCD

Tömeg

7 kg

Zajszint

37 dB

Garancia

5 év vagy 12.000 óra

Csatlakozók

2x HDMI, HDBaseT (RJ45), VGA (D-sub15), kompozit videó (RCA), audio be és ki (2x miniJack), LAN (RJ45), RS232C (D-sub9), 2x USB Type A (FW frissítéshez és Táp)

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Sony VPL-PHZ60 projektor” értékelése elsőként