A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Sony KD55XE9305BAEP 4K HDR Android LED internet TV

645.900 Ft

Rendkívüli fényerő
4K HDR Processor X1™ Extreme
Extra színek, extra fényerő
Netflix által ajánlott tévé
Vezeték nélküli kialakítás
Telepítés nélkül működtethető
Ultravékony, sima felületű kijelző
Chromecast built-in

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2050171205092 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Sony KD75XE9405BAEP 4K HDR Android LED internet TV

Slim Backlight Drive+: Rendkívüli fényerő
A dupla LED-panellel ellátott innovatív Slim Backlight Drive+ technológia pontosan oda vezeti a fényt, ahol arra szükség van, így a sokkal precízebb tompításnak köszönhetően nagyobb a csúcsfényerő, a kontraszt és az élethűség. A technológia bámulatos képminőség elérésére képes egy hihetetlenül vékony kialakításban.

4K HDR Processor X1™ Extreme: Érezhetően valósághű
A 4K HDR képek legújabb generációjának fejlesztésére létrehozott 4K HDR X1™ Extreme processzor minden jelenetet életre kelt. A híres 4K X1™ processzorunknál 40%-kal több valós idejű képfeldolgozásnak köszönhetően ez példátlan képminőséget biztosít, és bármilyen forrást feljavít közelebb a 4K HDR minőséghez.

Részletgazdagság a 4K HDR minőség segítségével
Ez a tévé a 4K tisztaságát párosítja a nagy dinamikatartományú kép fényerejével, színeivel és részletgazdagságával, és többféle HDR-formátumot képes kezelni, mint például a HDR 10, Hybrid Log-Gamma és a Dolby Vision™.

TRILUMINOS™ kijelző: Extra színek, extra fényerő
A több szín nagyobb élethűséget jelent. A TRILUMINOS™ kijelző speciális háttérvilágításával szelektíven és nagyobb skálán képezi le a színeket, így a finom színek nem lesznek túltelítettek és természetellenesek. Az élénk, élethű képekkel mélyebben átélhetők a képernyőn látható jelenetek.

Fedezzen fel újra minden részletet a 4K X-Reality™ PRO-val
Fedezze fel a rendkívüli tisztaság izgalmas világát, ahol minden egyes képpont csodálatos. Elemzi a jelenetek elkülönülő részeit, és megfelelteti azokat egy speciális – a textúrát, kontrasztot, színt és éleket egymástól függetlenül kezelő – képadatbázisnak. A különbség szembetűnő: a tetszőleges tartalom elképesztően élethű részletekkel jelenik meg.

Feltárt valóság az X-tended Dynamic Range™ PRO-val
Ez az egyedi háttér-világítási algoritmus sokkal szélesebb fényerőtartományt képes hűen reprodukálni, mint a hagyományos LED TV-k, így szédületes fényeket és a legmélyebb feketéket hozza létre. HDR jellel kombinálva még ragyogóbb élményt nyújt minden egyes jelenet, mivel az élénkebb színek fokozzák a HDR minőségét.

A Netflix által ajánlott tévé
Streameljen még jobb minőségben egy Netflix által ajánlott TV-n. A Netflix által ajánlott TV-k teljesítménye nagyobb, intelligens funkciói a csúcstechnológiát képviselik, az alkalmazások elérése pedig egyszerű. Emellett megtekintheti ma a Marco Polo filmet 4K HDR minőségben prémium Netflix-előfizetéssel. A tagok a következő hónapokban még több HDR-tartalmat láthatnak.

Keskeny alumíniumkeret
A keskeny alumíniumkeretnek köszönhetően a tévé karcsú és vonzó, a tekintetet pedig még inkább a képernyőre irányítja.

Fedezzen fel új világokat az Android TV™-vel
Okostévéje most még okosabb. Élvezze kedvenc okostelefonos és táblagépes tartalmait egy nagy, gyönyörű BRAVIA™ képernyőn. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android TV™-n egyszerűen, beszéddel érheti el a tartalmakat a filmektől és tévéműsoroktól kezdve egészen az alkalmazásokig.

Vezeték nélküli elülső kialakítás
Rejtse el a beltéri egység vagy a Blu-ray lejátszó kábeleit az egyedi kialakítású állvány belsejében.

Letisztult hátoldal
A rejtett kábelpanelnek köszönhetően nincsenek a kábelek szem előtt. A vezetékek teljes egészében a panel mögött és az állvány lábain keresztül futnak, így minden rendezett kinézetet kap.

Telepítés nélkül működtethető
Az USB vagy HDMI egyszerűen csatlakoztatható a televízió oldalán a lejátszáshoz. Ha nem használja, csak csukja be az oldallapot, és mindent rendben tarthat.

Forgatható konzol: Könnyebb hozzáférés, nagyobb élmény
Könnyen hozzáférhet minden csatlakozóhoz, és a lehető legjobb szögből tévézhet. A szintbe süllyesztett forgatható konzollal a TV egyszerűen beállítható a falon az igényeknek megfelelően.

Ultravékony, sima felületű kijelző
Ennek a 4K HDR TV-nek a képernyője teljesen egy síkban van a szupervékony kerettel, így Ön csak a képre koncentrálhat.

Előre néző háromcsatornás hangsugárzó a tisztább hangokhoz
A dinamikus hangzással többet hozhat ki a pillanatból. Az előre néző hangsugárzó tisztábban adja vissza a beszédhangot és párbeszédet, mint hagyományos, lefelé néző társai.

Objektumalapú HDR-feljavítás
Az Objektum alapú HDR az egyes jelenetek objektumainak egyenkénti elemzésével optimalizálja és javítja a színt és a kontrasztot. Ezáltal minden, amit néz, közelebb lesz a HDR minőséghez. A sötét részek még sötétebbek, a világosak még világosabbak lesznek, és minden ami ezek között van, pontosabb megvilágítást kap, így minden jelenet korábban nem látott realizmussal jelenik meg tévéinken.

Motionflow™ XR folyamatosan tartja a mozgást
A Motionflow™ XR segítségével élvezze a sima és tűéles részleteket, még gyorsan mozgó jelenetek esetén is. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Összeveti az egymást követő képek fő vizuális jellemzőit, majd kiszámítja a jelenetek hiányzó másodperc-töredékes mozgását. Néhány modell fekete-képkocka beillesztést is kínál az elmosódás-mentes, igazi moziélményért.

Super Bit Mapping™ 4K HDR
A Super Bit Mapping™ 4K HDR a színsávozás minimalizálásával egyenletesebb, természetesebb képeket hoz létre. Az erőteljes 14 bites jelfeldolgozással bontja a 8 vagy 10 bites források egységes színsávjait, és felkonvertálja ezeket 14 bittel egyenértékű fokozatokra, 64-szer több színárnyalattal. Csodálatosan reprodukálja az arcokat, naplementéket és más, finom színárnyalatok tartalmazó területeket.

A hangalapú keresés segítségével egyszerűen csak mondja be, mit szeretne látni
Töltsön kevesebb időt a böngészéssel és több időt kedvenc tartalmainak megtekintésével. Az Android TV™ hangalapú keresés funkciója a Google keresőmotor erőforrásaival ruházza fel Önt, hogy anélkül találja meg különböző szolgáltatók tartalmait, hogy időigényes gépeléssel kellene bajlódnia. Még ajánlásokat is kaphat. Például a „romantikus vígjáték” kifejezés kimondásakor megjelenik a megfelelő filmeket tartalmazó lista.

Két adatbázisos képfeldolgozás
A 4K HDR X1™ Extreme processzor két képalkotó adatbázissal rendelkezik, melyek valós időben dolgoznak együtt a kép javítása érdekében. Sok ezer képmintát megkeresve a zajcsökkentő és szuper-felbontást biztosító exkluzív Sony adatbázisokban, eltávolítják a nemkívánt zajt, és minden képet közeli 4K tisztaságúra javítanak, így a forrástól függetlenül hihetetlen képminőséget élvezhet.

Tartalomsáv: minden elérhető közelségben
A diszkrét tartalomsáv segítségével gyorsan megtalálhatja a kívánt filmeket, tv-műsorokat vagy videókat. A tartalomsáv megjelenítésével tovább nézheti az addigi tartalmat, miközben átfuthatja, hogy mi megy éppen a tévében, illetve válogathat a videók, a korábban letöltött tv-műsorok és számos más tartalom közül. A tartalomsáv személyre is szabható oly módon, hogy az Ön által leggyakrabban keresett tartalmakat mutassa először.

Google Play™: A tartalmak és alkalmazások világa
Fedezze fel a Google Play™ által kínált filmek, tévéműsorok, játékok és számtalan egyéb tartalom világát. Élvezze az alkalmazások hatalmas, folyamatosan bővülő kínálatát9 televízióján teljesen új módon.

Chromecast built-in: Kiválóan képes együttműködni többi eszközével
A BRAVIA™ fel van készítve a Chromecast built-in használatára, így kedvenc YouTube™- vagy Netflix-tartlamait személyes eszközeiről egyszerűen a bámulatos BRAVIA™ képernyőre küldheti. A tartalmakat Android™ vagy iOS™ rendszerű eszközökről vagy laptopról is átküldheti.

Tökéletes hangzást biztosít: ClearAudio+
A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ funkció elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását, a nézőt körülölelő, magával ragadó élményt nyújtva. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért
A BRAVIA™ egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.

A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős
Az alacsony felbontású internetes videók, az adásvisszanéző tévéműsorok és egyéb, kisméretűre tömörített audiofájlok hangzása nem minden esetben a legjobb. A digitális hanganyag tömörítésekor nagy adatmennyiség elveszik. A Digitális hangzásjavító eszköznek (Digital Sound Enhancement Engine – DSEE) köszönhetően az elveszett frekvenciák összetevői (főleg a magas frekvenciáké) visszaállításra kerülnek a terjedelmes, természetes hangzás érdekében.

Mozihatású S-Force Front Surround hangzás
Adja át magát a hangélménynek, amellyel az események középpontjában érezheti magát. Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy a hangokat összekapcsolja. A háromdimenziós hangterek természetes életre keltésével gazdag, élethű hangzásban lesz része szélesebb hangtérben.

Hozzon ki többet tévéjéből a TV SideView alkalmazással
Keresse meg és rögzítse kedvenc tévéműsorait, majd beszélgessen róluk a TV SideView alkalmazás segítségével. Android, illetve iOS rendszerű tabletje vagy okostelefonja segítségével nézze meg a legfrissebb tévéműsort vagy tekintse meg, melyek a legközkedveltebb tv-programok. Miután kiválasztotta, mit szeretne nézni, beállíthat egy emlékeztetőt, hogy soha ne késse le kedvenc műsorát. Ossza meg élőben reakcióit és tekintse meg a többi néző véleményét.

Tapasztalja meg a legjobb 4K UHD képminőséget
A Sony 4K UHD televízióinak választéka lenyűgöző képminőséget és a Digital Europe UHD követelményeivel való kompatibilitást biztosít Önnek.

Változtassa TV-készülékét digitális felvevővé: USB HDD felvétel
Tárolja kedvenc tévéműsorait egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesse őket, amikor csak akarja. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheti a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomja meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, amely a program végén automatikusan leáll.

Lenyűgöző képalkotással alakítja át a látványt
Életre kelti a látványt a feltűnő világos területekkel, a mélyebb sötétekkel és élénk színekkel. A Dolby Vision egy HDR-megoldás, mely lenyűgöző, izgalmas moziélményt nyújt az otthonában.

Élvezze a játékokat HDR képen PlayStation® konzollal
A Sony 4K HDR tévék tökéletesen illenek a PlayStation®4 és PlayStation®4 Pro konzolokhoz. Merüljön el az életteli textúrák és élénk színek által kínál interaktív, szórakoztató játékélményben. Nézze meg, ahogy kedvenc játékai életre kelnek a hihetetlen képminőséggel.

Típus

KD55XE9305BAEP

Gyártó

Képernyő átmérő [cm]

139 cm

Képernyő átmérő [inch]

55"

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Képernyő típusa

LCD

Képarány

16:9

Háttérvilágítás típusa

Edge LED

Hangszóró

2 x 5 Watt, 4 x 10 Watt

VESA felfogatási méret

300×300

Bemenetek

audio, Ethernet, HDCP, HDMI, IF, Komponens, Kompozit, RF, USB

Gyári tartozékok

Akkumulátorok, Gyorstelepítési útmutató, Hálózati adapter, Hálózati kábel, Hangvezérléses távvezérlő, Használati utasítás, Table-Top Stand

Wifi

Beépített WiFi

Garancia

Gyártói garancia

Tömeg

28,6 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Sony KD55XE9305BAEP 4K HDR Android LED internet TV” értékelése elsőként