A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője
Kosár “Funscreen FunSolo projektor állvány” a kosárba helyezve. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Sony IFUWLM3 Wireless module

37.190 Ft

USB WiFi modul Sony projektorokhoz

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2054340180562 Kategória: Címkék: ,

Sony IFUWLM3 Wireless module

Csatlakozz vezeték nélkül és vetíts ki bármit, ami a PC-ken, vagy egyéb a szobában lévő hordozható eszközön található az IFUWLM3 WiFi modullal.

Élvezd a vezeték nélküli csatlakoztatás nyújtotta előnyöket — dokumentumok, slideok, weboldalak, digitális fényképek, grafikák és egyebek egyszerű, kábelmentes megjelenítési lehetőségét.

A vékony WiFi modul diszkréten illeszthető a projektor USB portjába, így nincs szüksége külön áramforrásra. A beépített szoftvernek köszönhetően lehetőséged nyílik bármit megjeleníteni, ami a PC-den található anélkül, hogy videokábelekre lenne szükséged.

Az ingyenesen letölthető applikáció használatával a kollégái vagy hallgatói számára is egyszerűen megvalósítható a vezeték nélküli prezentáció okostelefonjaikról, tableteikről vagy egyéb hordozható eszközeikről.

Típus

IFUWLM3

Gyártó

Garancia

Gyártói garancia