A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Smart SB885 87″ interaktív tábla

906.000 Ft

A tábla mérete: 199,4 cm × 135,6 cm × 16,5 cm
Aktív felület átmérője: 87″
Képarány: 16:10
Súly: 27,2 kg

Engedélyezett utánrendelésre

Smart SB885

A kanadai SMART Technologies által kifejlesztett interaktív táblák olyan eszközök, melyek megvalósítják a hagyományos (porfestékes filctollal írható) táblák funkcióját, mindemellett a modern oktatási ill. üzleti prezentáció által támasztott igényeknek is megfelelnek. A Smart SB885 táblához adott tollak (de szükség esetén akár az ujjunk) segítségével tudunk a táblára írni, a felírt információt a számítógépre tölthetjük, módosíthatjuk, menthetjük, másolhatjuk papírra vagy küldhetjük hálózatba. A táblára bármilyen projektorral vetíthetünk. A táblára vetített számítógépes felületen — egy gyors kalibrálás után — interaktív módon dolgozhatunk. A tollal a táblán mozogva programokat aktiválhatunk, pl. Word/Excel munkalapokon dolgozhatunk, adatokat írhatunk (kézírással), melyeket a tábla kézírás és karakterfelismerő programja értelmez, és a számítógépre tölti. A program alaptartozék, nem kell külön fizetni érte. A táblákat falra szerelve, asztali vagy opcionális gurulós állványon is lehet használni. A rendszer boxba épített és plazmakijelzőre szerelt verzióban is működhet. A felhasználásnak megfelelő készülék kiválasztása esetén cégünk szakembereivel való konzultációt javaslunk.

Teljes interaktivitás: a vezérlő (tanári) számítógép képe kivetítővel megjeleníthető a táblán, ezzel egy időben a számítógép vezérelhető is a tábláról, elég hozzáérnie a kívánt funkciógombokhoz.

Az oktatónak nem kell a gépe és a tábla között szaladgálnia, mindent irányíthat közvetlenül a tábláról! Akár ujjal (Multi Touch Technológia), akár a mellékelt céleszközökkel (stylus, stb.) ráírhat, rárajzolhat a képre, és ezeket a módosításokat, kiemeléseket el is mentheti a számítógépre, illetve HTML formátumban interneten is közzéteheti.

A tanulók a saját monitorukon is követhetik, illetve beleszólhatnak az anyagba. A tanulói megjegyzések, kérdések szintén elmenthetőek.

Az órák anyaga több formátumban menthető, közzétehető vagy megosztható másokkal, az internetet igénybe véve akár az egész világon!

Típus

SB885

Gyártó

Képarány

16:10

Garancia

Gyártói garancia

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Smart SB885 87″ interaktív tábla” értékelése elsőként